X
De MotoPort website ondersteunt de door jou gebruikte browser niet. Mogelijk gebruik je een oudere versie van een browser. De site zal dan ook niet goed weergegeven worden.

We adviseren je om één van de volgende browsers te downloaden:

Chrome logo
Chrome
Firefox logo
Firefox
Safari logo
Safari
IE logo
IE
20 MOTOPORT VESTIGINGEN
Je winkelwagentje is leeg
MOTOPORT Activiteiten kalender
Donderdag 7 t/m zaterdag 9 mei: Harley Davidson PTE @ MotoPort Goes
 

Harley Davidson Premium Touring Experience


HARLEY DAVIDSON PREMIUM TOURING EXPERIENCE


Gaan er veel kilometers asfalt onder jou door, houd je van comfort, kwaliteit en mooi design? Waan je dan in de wereld van Harley-Davidson en gun jezelf een unieke rijervaring op onze nieuwe motorfietsen. Van donderdag 7 t/m zaterdag 9 mei bieden wij je een exclusieve Premium Touring Experience aan waarbij je je een dagdeel eigenaar voelt van één van de nieuwe Harley-Davidson motoren naar keuze. Je krijgt de kans om de motorfiets uitgebreid te testen tijdens een lange en verzorgde testrit.

De wereld beleven vanuit het zadel van een Harley-Davidson, dat is een ervaring als geen ander. Wie je ook bent en wat je rijbehoeftes ook zijn: wij kunnen met zekerheid zeggen dat we een motorfiets hebben die perfect bij je past. Van de lage SuperLow Touring tot de Dyna Switchback, Road King Classic en Ultra Limited Low. We hebben voor iedereen de perfecte motorfiets.

Schrijf je nu in voor deze onvergetelijke ervaring en ervaar wat Harley met je doet…Klik hier om je in te schrijven.

Facebook Twitter Volg MotoPort

Om MotoPort.nl goed te laten functioneren, gebruiken wij Cookies. Voor meer informatie, klik hier

Akkoord