Niet alleen handig voor óp de motor

Dane tassen voor woon-werk verkeer

Bij jij zo’n motorrijder die alle dagen op de motor de mooiste wegen naar je werk berijdt, maar heb je altijd moeite om al je spullen op te bergen? Met de Dane Commuter tassen collectie, heb je gegarandeerd genoeg ruimte om niet alleen je broodtrommel, maar ook je portemonnee, sleutels en kleine laptop of tablet makkelijk mee te nemen, zonder dat ze in de weg zitten tijdens het rijden.

En niet alleen op de motor bieden de opvallende Olby rugzak, Skibby beentas en Viby heuptas genoeg opbergruimte. Gebruik ze ook eens bij je andere buitenactiviteiten zoals fietsen, wandelen en hardlopen of tijdens een citytrip. Gegarandeerd dat je niet meer zonder kunt!

 

Dane-Olby-Rugzak

Dane Olby (motor)rugzak | € 129,-

De Dane Olby rugzak, is met zijn inhoud van 20L en foam voorgevormde schaal, ideaal om een 13” laptop of een tablet mee te nemen. Kabels en accessoires kunnen ook goed opgeborgen worden door de meegeleverde binnenzak. Een buitje onderweg? Ook geen probleem. De meegeleverde opvallende regenhoes is makkelijk over de tas te trekken. Daarnaast is de Dane Olby rugzak voorzien van reflectie en een heupband voor stabliteit tijdens je rit.

Dane Olby rugzak bestellen
Dane-Skibby-beentas-MotoPort

Dane Skibby beentas | € 69,-

Te weinig bagage voor een rugzak en te veel om in je jaszakken mee te nemen? Neem dan eens een beentas! In Zuid Euorpa niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De Dane Skibby beentas is voorzien van een verstelbare heupriem met snelsluiting en een instebare beenriem die je naar eigen comfort kunt instellen. Er zijn 2 compartimenten die goed toegankelijk zijn; zowel rechts als linksdragend. Vormvast door foam panel. Incl. reflectie.

Dane Skibby beentas bestellen
Dane-Viby-Heuptas-MotoPort

Dane Viby heuptas | € 59,-

Als laatste in de serie introduceert Dane een nieuwe heuptas, Viby. De Viby heeft 2 vakken met ritssluiting, met een voorgevormde foam shell aan de voorkant. De heupband van de Dane Viby is sterk en elastisch en kan gemakkelijk in lengte worden aangepast. incl. reflectie.

Dane Viby heuptas bestellen

Bagageoplossingen voor elke gelegenheid

Ook voor langere trips of weekendje weg hebben we de juiste bagageoplossingen voor je. Check snel onderstaande links voor de collectie mototassen, koffers, rugzakken en rollerbags.

Lees meer