MotoPort

Must Haves

Niet echt nodig maar wel leuk om te hebben, de MotoPort Must Haves. Cool stuff en accessoires voor jezelf of om cadeau te geven.

Alpine MotoSafe series - MotoPort.nl

Comfortabele bescherming voor je oren

Alpine MotoSafe

Wist je dat bij een snelheid van 120 kilometer per uur het volume 98dB gemiddeld is? Dit betekent dat je na 7 minuten risico loopt op blijvende gehoorschade? Gelukkig biedt de gehoorbescherming van Alpine hier een passende oplossing voor met de MotoSafe serie, met voor elke motorrijder een geschikte set.

Met Alpine oordoppen voorkom je een piep in je oren, windruis en uiteindelijk gehoorbeschadiging. Een perfecte pasvorm, mede door zacht, duurzaam en flexibel AlpineThermoShape™ materiaal wat zich vormt naar de gehoorgang. Jeukt en irriteert niet en draagt comfortabel onder je helm.

Lees meer
Optimate accu druppelladers en accesoires - MotoPort.nl.jpg

Een must have voor alle motorrijders!

Optimate Druppelladers

Angst van elke motorrijder: je motor start niet, net op het moment als je na lange tijd weer eens een toertocht wilt gaan maken. De accus is leeg. Gelukkig zijn er simpele oplossingen om dit te voorkomen, met de Optimate druppelladers.

Meer informatie
Lampa richtinganwijzers & motor spiegels

Nieuw binnen: Lampa LED richtingaanwijzers en motor spiegels

We hebben het assortiment onderdelen en accessoires vorig jaar uitgebreid met het Italiaanse merk Lampa. Je hebt het vast al eens voorbij zien komen met hun in-en outdoor motorhoezen. Nu kun je bij MotoPort ook terecht voor motor spiegels en LED richtingaanwijzers voor je motor van dit merk. De spiegels zijn voorzien van M8 of M10 schroefraad. Fraaie features om je motorfiets een beetje op te pimpen voor een hele scherpe prijs.

Dus is je motor wel toe aan vernieuwing, check dan nu de Lampa LED richtingaanwijzers en motor spiegels in de webshop of kom langs bij een van de MotoPort vestigingen.

Als je vandaag voor 16:00u besteld, kun je ze morgen al monteren op je motor!

Tigra-motorfiets-houders

Tigra

De ideale telefoonhouder voor op je motor!

Op zoek naar een hoge kwaliteit telefoonhouder voor op de motor? Probeer er dan eens een van Tigra systeem! De telefoon case biedt een goede bescherming van je kostbare telefoon, ook naast de motor. Naast standaard telefoon cases, heeft Tigra ook speciale waterdichte cases.

Meer informatie
Motorcycle-Covers

Stal je motor veilig met een motorcover.

Liever niet doorrijden met al die regen en het aankomende koudere weer? Zet je motor dan veilig weg onder een motorcover van DS, Booster, Spinelli of Lampa. Een ruim assortiment motorhoezen voor zowel binnen als eventueel buiten stallen. Beide type zijn van een zachte stof, zodat je kostbare motor uiteraard niet kan beschadigen en de outdoor hoezen zijn waterdicht.

Heb je geen plek thuis om te motor te stallen? Bij MotoPort bieden ze winterstalling aan vanaf  €1,- per dag!
Meer info over de MotoPort Winterstalling kun je hier vinden.

Check hier de in- en outdoor motorhoezen