Rijschool---MotoPort-Wormerveer-2

Glenn Nassy - Motorrijschool Motorvaardig

"Mijn ervaringen met Dane motorkleding: Echt waar voor je geld!"

"Ik ben de gelukkige drager van een Dane pak. Dankzij de bemiddeling van MotoPort Wormerveer hoefde ik er niet lang over na te denken om de sprong te wagen en te investeren in een Dane pak. "Ik kan me voorstellen dat veel motorrijders er over twijfelen omdat de aanschaf een behoorlijke investering vergt. Echter kan ik uit eigen ervaring spreken dat het elke cent meer dan waard is!"

Lees meer

Webshop

Waar ben je naar op zoek?

Bij een mooie motor hoort de juiste gear. Van een perfect passende helm tot stevige laarzen en alles daar tussenin, je vindt het bij MotoPort!
 

In de spotlight

Bayard motorhelmen

BAYARD staat voor kwaliteit en veiligheid. Al sinds 1970 ontwikkelt BAYARD een grote variëteit in helmen collecties met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De helmen worden uitvoerig getest en voldaan aan de nieuwste ECE-22/05 veiligheidseisen.

headerbanner_Winterbeurt-MotoPort

Vakkundig onderhoud

MotoPort Werkplaats

Je motor toe aan onderhoud ? Maak snel een afspraak voor de werkplaats van MotoPort.

Meer informatie
Winkelen zonder afspraak

Graag tot ziens bij een van onze vestigingen

Winkelbezoek zonder afspraak

Je bent weer welkom om MotoPort te bezoeken zonder afspraak. Wel vragen we je om tijdens je bezoek een mondkapje te dragen en de bekende coronaregels in acht te nemen. 

Uiteraard is het natuurlijk nog steeds mogelijk om een afspraak te maken voor Personal Shopping, waarbij de medewerkers van MotoPort de tijd nemen om samen met jou de juiste producten uit te zoeken. Een afspraak maken voor Personal Shopping kan via onderstaande link.

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om online te bestellen en je bestelling de volgende dag op te halen bij een vestiging van MotoPort, een PostNL ophaalpunt of thuis laten bezorgen. Een beller is sneller, ook telefonisch kun je natuurlijk met je vragen bij ons terecht.

Voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag ophalen bij je vestiging van MotoPort.

Maak nu een afspraak voor een personal shopper bezoek

Corona maatregelen

Lees hier meer over de coronamaatregelen bij MotoPort

Coronamaatregelen bij MotoPort