van 2 t/m 25 maart 2023

MotoPort Motorpoetsweken

Stralend de lente in, daar helpen onze pro’s graag bij! Met persoonlijk advies en de beste producten rijd jij blinkend de lente tegemoet. Kom naar een van onze vestigingen of shop online op motoport.nl en profiteer van onze scherpe aanbiedingen!

Bij MotoPort kun je terecht voor de beste onderhouds- en poetsmiddelen om je motor spik en span de weg op te sturen! Check de collectie producten online of kom langs bij een van de MotoPort winkels.

Koop je onderhoudsmiddelen online
moto231983_poetsweken_product_1080x10802

Profiteer nu van 20% korting - Geldig van 2 t/m 25 maart 2023

Muc-off Bike Care Essentials kit

Met de Bike Care Essentials kit heb je alles in 1! De kit omvat namelijk het volgende onderdelen:

Wheel & Component Brush - Borstel die speciaal vormgegeven is om velgen en spaken met gemak schoon te maken. Het unieke ontwerp is voorzien van een schokbestendige dual density handvat en duurzame nylon borstels.

Protectant - verdrijft niet alleen water na het wassen van je motor, maar stoot ook vuil af. Bike Spray laat een glanzende, niet plakkende protectielaag achter op frame, ketting, metalen onderdelen en kuipen.

Bike Cleaner - Het schoonmaakmiddel voor wanneer je alleen genoegen neemt met de beste kwaliteit en het beste resultaat! Muc Off's magische Nano Tech reinigingsformule maakt schoonmaken makkelijk en dringt tot diep in de poriën door voor maximale reiniging. 

Microwell spons - Ergonomisch gevormd voor maximaal comfort en voor het optimaal reinigen van grote oppervlaktes. Muc Off denkt aan het milieu door de spons vacuüm te verpakken waardoor het minder plaatst inneemt tijdens transport en minder verpakkingsmateriaal nodig heeft

Direct bestellen
moto231983_poetsweken_product_1080x10804

Nu € 27,95 - Geldig van 2 t/m 25 maart 2023

Motul Wash & Shine kit

De Motul Wash & Shine kit bestaat uit de E2 Moto Wash, E10 Shine & Go spray en een handige microvezel doek. De ideale kit om je motorfiets weer te laten stralen!

Motul E2 Moto Wash is een ontvettende, bio-afbreekbare krachtige reiniger voor heel de motorfiets: beschermt de verf en  metalen en laat een anti-roestfilm achter 

E10 Shine & Go laat de kleuren op de kunststof onderdelen blinken en herleven. Laat een beschermende, duurzame, niet klevende film achter. Sprayvorm.

Met de Microvezeldoek kun je je motor reinigen zonder krassen op oppervlakken te veroorzaken

Direct bestellen
Muc-Off 10 procent korting - MotoPort

Geldig van 2 t/m 25 maart 2023

10% korting op het volledige Muc-off assortiment*!

Muc-off is het schoonmaakmiddelen merk als het gaat om motorfietsen, maar wist je dat ze ook producten hebben voor onderhoud en schoonmaken van je motorkleding, je "gewone" fiets en producten om ook jou als motorrijder schoon te houden. Tijdens de motorpoetsweken ontvang je 10% korting op ALLE Muc-Off producten*. Dus bijvoorbeeld 10% korting op anti-fog spray, 10% op helmet visor & goggle cleaner en 10% korting op de Muc-Off hoge drukreiniger! Dus wacht niet langer en kom langs bij MotoPort!

*Niet van toepassing in de webshop