Beste klant,

Vanaf 3 maart zijn wij weer geopend op afspraak! Neem contact met ons op via 076-5142240 of mail ons via info@motoportbreda.nl en maak een afspraak voor jou bezoek.

Werkplaats:
De werkplaats is open voor reparaties. Je mag nog steeds zelf de motorfiets brengen of ophalen of kunt gebruik maken van de haal- en brengservice.

Showroom:
De showroom is vanaf 3 maart ook weer geopend op afspraak. Kom langs en bekijk ons grote aanbod motoren. We zorgen uiteraard voor een zo fijn en hygiënisch mogelijke ervaring.


Kledingshop

En mochten er op onverklaarbare wijze toch een aantal Corona kilo’s bij zijn gekomen (of er af getraind zijn natuurlijk) en je krijgt de rits van je motorjas of -broek niet meer goed dicht, dan kun je komen winkelen op afspraak. 
De experts van de kledingshops staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat je zeker met passende motorkleding, helm of handschoenen naar huis rijdt. Neem met ons contact op om een afspraak in te plannen. Tijdens je bezoek worden de nodige maatregelen in acht genomen.MotoPort Breda

Kom je bestelling veilig afhalen

Click & Collect

Je kleding, helmen, onderdelen en accessoires kun je bestellen in de webshop en thuis laten bezorgen, afhalen in de winkel of bij een PostNL Ophaalpunt laten bezorgen.

Product niet gevonden?

Kun je het gewenste artikel niet vinden in de webshop, vul dan dit formulier in en geef aan waar je naar op zoek bent. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te informeren over de beschikbaarheid. Je kunt hier natuurlijk ook voor bellen. We zorgen er dan voor dat we je snel helpen en je informeren of je het gewenste product/de gewenste producten op afspraak bij ons op kunt komen halen.

“Al meer dan een halve eeuw een vertrouwd adres voor motor- en scooterrijders!”

MotoPort Breda is een familiebedrijf met meer dan een halve eeuw Brabantse traditie. Het bedrijf, dat door Dick Walvoort en Bert van Loo wordt gerund, is door de jaren uitgegroeid tot een gezellige, overzichtelijke motorzaak, die sinds 1978 is gevestigd op bedrijventerrein Emer-Zuid.

Adresgegevens-MotoPort-Breda

Bezoek ons:

Spinveld 27-29
4815 HR Breda
Tel: 076-5142240
NL812106799B01
E-mail

Openingstijden MotoPort Breda

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Dealerschappen-MotoPort-Breda

Dealerschappen:

MotoPort Breda is officiële dealer van Honda, Gilera, Piaggio & Vespa .

MotoPort-Breda

Elke klant is belangrijk

MotoPort Breda is een compact bedrijf, dat mede dankzij de MotoPort formule toch alles biedt dat de motorrijder nodig heeft. Of het nu gaat om het ijzersterke Quality Occasion concept, het “flexplan” financieringsplan, verzekeringen of de uitgebreide kledinglijnen van DANE en DIFI, je vindt alles bij MotoPort Breda. Bovendien kun je rekenen op goede voorlichtingen perfecte service. MotoPort Breda beschikt over ervaren monteurs, die regelmatig cursussen volgen zodat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Dat garandeert perfect onderhoud aan je motor!