Graag tot ziens bij MotoPort Breda

Winkelbezoek zonder afspraak

Je bent weer welkom om MotoPort Breda te bezoeken zonder afspraak. Wel vragen we je om tijdens je bezoek een mondkapje te dragen en de bekende coronaregels in acht te nemen. 

Uiteraard is het natuurlijk nog steeds mogelijk om een afspraak te maken voor Personal Shopping, waarbij de medewerkers van MotoPort Breda de tijd nemen om samen met jou de juiste producten uit te zoeken. Een afspraak maken voor Personal Shopping kan via onderstaande link.

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om online te bestellen en je bestelling de volgende dag bij ons op te halen, bij een PostNL ophaalpunt of thuis laten bezorgen. Een beller is sneller, ook telefonisch kun je natuurlijk met je vragen bij ons terecht, tel 076-514 2240.

Aanmelden Personal Shopper

“Al meer dan een halve eeuw een vertrouwd adres voor motor- en scooterrijders!”

MotoPort Breda is een familiebedrijf met meer dan een halve eeuw Brabantse traditie. Het bedrijf, dat door Dick Walvoort en Bert van Loo wordt gerund, is door de jaren uitgegroeid tot een gezellige, overzichtelijke motorzaak, die sinds 1978 is gevestigd op bedrijventerrein Emer-Zuid.

Adresgegevens-MotoPort-Breda

Bezoek ons:

Spinveld 27-29
4815 HR Breda
Tel: 076-5142240
NL812106799B01
E-mail

Openingstijden MotoPort Breda

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Dealerschappen-MotoPort-Breda

Dealerschappen:

MotoPort Breda is officiële dealer van Honda, Gilera, Piaggio & Vespa .

MotoPort-Breda

Elke klant is belangrijk

MotoPort Breda is een compact bedrijf, dat mede dankzij de MotoPort formule toch alles biedt dat de motorrijder nodig heeft. Of het nu gaat om het ijzersterke Quality Occasion concept, het “flexplan” financieringsplan, verzekeringen of de uitgebreide kledinglijnen van DANE en DIFI, je vindt alles bij MotoPort Breda. Bovendien kun je rekenen op goede voorlichtingen perfecte service. MotoPort Breda beschikt over ervaren monteurs, die regelmatig cursussen volgen zodat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Dat garandeert perfect onderhoud aan je motor!