Werkplaatsplanner - MotoPort Goes

Afhalen producten of bezoek aan onze showroom op afspraak is mogelijk

MotoPort is bereikbaar, de werkplaatsen zijn geopend

Beste klanten,
 
De Lockdown heeft ook impact op de vestigingen van MotoPort. Wij proberen onze service ondanks de beperkingen op niveau te houden. Voor vragen zijn alle vestigingen telefonisch en per email te bereiken.
ActieVerlengd-Post-v2

De werkplaatsen - Haal- en brengservice!

De werkplaatsen zijn gelukkig open, dus winterbeurten, reparaties en onderhoud kunnen gewoon doorgaan. Je mag nog steeds zelf je motorfiets brengen en ophalen of kunt gebruik maken van de haal- en brengservice van MotoPort om je motor op te laten halen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Nadien brengen we je motor weer bij je terug, of kun je hem op afspraak weer bij MotoPort ophalen.

Clipboard01

Bezoek op afspraak mogelijk

Kledingshops

Ben je toe aan een nieuwe helm, motorjas, broek of handschoenen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kun je nu een afspraak maken voor Personal shopping, waarbij onze kledingadviseurs je kunnen helpen de juiste keuze te maken op een door jou gekozen datum en tijdstip. 

Uiteraard kun je natuurlijk nog steeds producten via de Webshop bestellen en thuis laten bezorgen of ophalen bij een MotoPort vestiging of PostNL locatie in Nederland. Met meer dan 20.000 artikelen kunnen we bijna álle motoren voorzien van onderdelen, accessoires en andere benodigdheden. Dit geldt ook voor helmen en motorkleding. In verband met Corona hebben we de retourtermijn van onze webshop verlengd naar 100 dagen.

Afspraak maken voor Personal Shopping

Click and collect bij MotoPort

Je kleding, helmen, onderdelen en accessoires kun je bestellen in de webshop en thuis laten bezorgen, afhalen bij een vestiging van MotoPort of bij een PostNL Ophaalpunt laten bezorgen.

Product niet in de webshop?

Kun je het gewenste artikel niet vinden in de webshop, heb je ook de mogelijkheid om hier contact over te hebben met een van de MotoPort vestigingen. Kies onderstaand je vestiging, geef aan waar je naar op zoek bent en voeg indien mogelijk een foto van het gewenste product/de gewenste producten toe. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te informeren of je deze op een later tijdstip bij ons op kunt komen halen.

Ook kun je natuurlijk bellen met een van de vestigingen van MotoPort en aangeven waar je naar op zoek bent, dan we zorgen we er voor dat we je snel kunnen helpen en je informeren of het gewenste product/de gewenste producten op afspraak bij ons op kunt komen halen.