Wat als de wereld verandert?

In deze ongekende en zeer onzekere tijden waarin we allemaal onze weg moeten vinden, willen wij ons graag rechtstreeks tot je richten. Wij weten dat wereldwijd iedereen de impactvan COVID-19 voelt, thuis in je directe omgeving, in onze winkels en in de manier waarop we met elkaar kunnen omgaan. Iedereen moet zich aanpassen aan de situatie, dus ook motorrijders en MotoPort.

Jaarlijks organiseren we bij de start van het motorseizoen diverse acties bij MotoPort.Natuurlijk begrijpt iedereen dat dit soort activiteiten nu absoluut niet door kunnen gaan. Daarom worden de Paasshows en andere events bij MotoPort afgelast tot 1 juni a.s.

coureur-vierkant

1. MotoPort is open!

We passen onze werkwijze aan de telkens veranderende situatie aan. We werken hard om ervoor te zorgen dat we onze beloftes aan je kunnen blijven nakomen. Onze showrooms, kledingstores en werkplaatsen mogen nog open blijven in deze moeilijke tijden. Belangrijk hierbij is om de social distance van 1,5 m afstand te respecteren.

Rij bij drukte nog een extra rondje met je motorfiets, geniet van de omgeving en kijk of het op een ander tijdstip rustiger is. Raadpleeg voor de laatste informatie over de maatregelen die wij treffen onze website.

shopper-1

2. Private shopping service!

Maak gebruik van onze MotoPort Personal Shopper Service! Bel of mail met de vestiging en we stellen samen een tijdstip vast waarop we in een rustige omgeving je alle aandacht geven voor de aankoop van kleding, accessoires of een nieuwe of gebruikte motorfiets. Wij zorgen voor maximale privacy, afstand en hygiëne.

 

24808-Haal-en brengservice - MotoPort

3. Haal- en brengservice!

Mag je het huis niet uit? Maak gebruik van onze haal- en brengservice om je motor te laten ophalen en/of terugbrengen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Bel of mail met de vestiging om de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct in te plannen.

 

motoport-webshop

4. Shop 24/7 in de MotoPort webshop

De MotoPort webshop is altijd geopend. Met meer dan 20.000 artikelen kunnen we bijna álle motoren voorzien van onderdelen, accessoires en andere benodigdheden. Dit geldt ook voor helmen en motorkleding. Kun je iets niet vinden in de webshop? Bel of mail met ons want het aanbod van MotoPort is nog veel groter. Ook hebben we de retourtermijn verlengd naar 100 dagen.

We kunnen je bijna altijd behulpzaam zijn!

 

Zorg goed voor jezelf en je medemens.

MotoPort Nederland