102663-Corona-15-11-2021

Corona maatregelen vanaf 6 november 2021

Beste klanten,

Sinds zaterdag 6 november zijn de regels omtrent Corona aangescherpt. Je bent van harte welkom, maar we vragen je wel om de volgende regels in acht te nemen:

  • Houd 1,5 m afstand
  • Draag tijdens je bezoek aan de winkel een mondkapje
  • Blijf thuis bij klachten
Alvast bedankt voor het begrip en graag tot ziens.

“De zaak voor de echte motorliefhebber!”

MotoPort Hengelo is dealer van Kawasaki, Indian, Zero motorcycles, Fantic motor, Yamaha en Ural en dat zorgt voor een mooie verzameling motoren. Eigenaar Elvin van der Hulst is daarnaast zelf ook uiteraard fervent motorrijder en is in zijn vrije tijd daardoor ook regelmatig op de verkochte merken te zien.
 
Zoals bij alle MotoPort vestigingen kun je ook bij MotoPort Hengelo natuurlijk rekenen op goed advies en uitstekende service, zeker als het om kleding gaat: MotoPort Hengelo is namelijk geselecteerd als DANE Pro Shop dealer.
 
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de wereld aan het veranderen is, zoeken wij ook naar andere vormen van transport en zijn wij sinds kort ook dealer van het Amerikaanse motormerk Zero motorcycles. Daarnaast verkopen wij een van de weinige vormen van transport om van en naar de trein te kunnen komen, de Veeley. Dit is een gekentekende step die is toegelaten voor op de openbare weg.
 
Voor bijna alle motoren en andere vervoermiddelen hebben wij de mogelijkheid om proef te komen rijden. Liefst op afspraak, maar als u er bent kunnen wij altijd proberen u toch te kunnen laten rijden.
 
Uiteraard zijn er ook liefhebbers van andere dan “gewone” motoren graag gezien bij MotoPort Hegenlo. Deze vestiging staat al jaren bekend om haar voorliefde voor zijspannen. Onder meer de zijspannen van EML, Sidebike en TripTeq weten hun weg te vinden naar Hengelo, niet alleen voor onderhoud maar ook voor het aanbouwen aan verschillende merken motorfietsen.

MotoPort Hengelo winkel overzicht

Yamaha Digital Rideout

Meer informatie

Kawasaki

Via onderstaande link komt u op de pagina van ons merk Kawasaki.

Voor vragen en proefritten willen wij u vragen ons te berichten per telefoon of email.

Kawasaki

Dealerpagina Indian Motorcycles Hengelo

Via de link komt u op onze eigen pagina terecht van Indian motorcycles waarop alle modellen en accesoires te vinden zijn.

Indian Motorcycles Hengelo
Bezoek MotoPort Hengelo

Bezoek ons:

Enschedesestraat 210
7552 CL Hengelo
Tel: 074 243 83 76
NL091270881B01
Mail ons

Openingstijden-MotoPort-Hengelo

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u*
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

*Koopavond op donderdag van 1 maart t/m 31 oktober.

Dealerschappen MotoPort Hengelo

Dealerschappen

MotoPort Hengelo is officieel dealer van Yamaha, Kawasaki, Ural & Indian. We hebben occasions beschikbaar van onder meer BMW, Ducati, Harley Davidson, Honda & Kawasaki.

Meer info