“De zaak voor de echte motorliefhebber!”

MotoPort Hengelo is dealer van Yamaha, Kawasaki, Ural, Fantic en Indian en dat zorgt voor een bonte verzameling motoren. Eigenaar Elvin van der Hulst is daarnaast zelf ook uiteraard fervent motorrijder en is in zijn vrije tijd daardoor ook regelmatig op de verkochte merken te zien.
 
Zoals bij alle MotoPort vestigingen kun je ook bij MotoPort Hengelo natuurlijk rekenen op goed advies en uitstekende service, zeker als het om kleding gaat: MotoPort Hengelo is namelijk geselecteerd als DANE Pro Shop dealer.
 
Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de wereld aan het veranderen is, zoeken wij ook naar andere vormen van transport en zijn wij sinds kort ook dealer van het merk Veeley. Dit is een elektrische step die, als een van de weinige, goedgekeurd is voor openbare de weg, in de kofferbak van een auto past en een actieradius heeft van 35km. Wil je meer weten, kom langs en maak een proefrit.
Sinterklaas actie 2020

Sinterklaas kleurwedstrijd.

Voor de kinderen die hun kleurplaat inleveren, heeft de Sint alvast wat lekkers klaar liggen bij MotoPort Hengelo.

De kleurplaten liggen klaar bij ons in de winkel, maar je mag hem uiteraard ook zelf uitdraaien en daarna bij ons komen inleveren.

Voor de winnaar zorgt hij ook voor een leuke prijs op 5 decmeber !!

 

De actie loopt vanaf 17 november tot 5 december 

Elvin versys 1000

Brede keuze

Uiteraard zijn er ook ook liefhebbers van andere dan “gewone” motoren graag gezien bij MotoPort Hegenlo. Deze vestiging staat al jaren bekend om haar voorliefde voor zijspannen. Onder meer de zijspannen van EML, Sidebike en TripTeq weten hun weg te vinden naar Hengelo, niet alleen voor onderhoud maar ook voor het aanbouwen aan verschillende merken motorfietsen.

Dealerpagina Indian Motorcycles Hengelo

Via de link komt u op onze eigen pagina terecht van Indian motorcycles waarop alle modellen en accesoires te vinden zijn.

Indian Motorcycles Hengelo
Bezoek MotoPort Hengelo

Bezoek ons:

Enschedesestraat 210
7552 CL Hengelo
Tel: 074 243 83 76
NL091270881B01
Mail ons

Openingstijden MotoPort Hengelo

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 21.00u*
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

*Koopavond van 1 maart t/m 31 oktober.

Dealerschappen MotoPort Hengelo

Dealerschappen

MotoPort Hengelo is officeel dealer van Yamaha, Kawasaki, Ural & Indian. We hebben occasions beschikbaar van onder meer BMW, Ducati, Harley Davidson, Honda & Kawasaki.

Meer info