22849-Kledingonderhoud_onderhoud_texkled---MotoPort vierkant

Laat je textiele motorkleding behandelen

Wasservice van MotoPort Hengelo

Motorkleding staat bloot aan neerslag en vuil dat van andere voertuigen of van de weg zelf komt. Het goed reinigen van de kleding is dan ook een noodzaak, zeker als je de “ademende” werking van een membraan zoals Gore-Tex wil blijven benutten. Wordt er geen onderhoud gepleegd, dan verstoppen de poriën van het membraan en zal de ademende en waterdichte werking van de jas, broek of handschoen afnemen.

Wij hebben daarom de MotoPort Hengelo Wasservice in het leven geroepen. Wil je je kleding laten behandelen door ons? Klik dan door!

Meer info over de wasservice
Instagram post Andrea

Winkelen met rust en ruimte

Personal Shopping

Kun je in de enorme zee van motorkleding en accessoires door de bomen het bos niet meer zien? Geen paniek! De experts van MotoPort Hengelo helpen je graag de juiste keuze te maken, zodat je met de juiste motorkleding en accessoires op de motor kunt stappen. Met personal shopping zorgen onze verkoopmedewerkers ervoor dat ze alle tijd voor je hebben zodat jij de juiste keuze voor je motorkleding kunt maken. Meld je aan en we maken snel een afspraak voor een datum en tijd voor de afspraak. Zo kan MotoPort Hengelo je in één keer een de juiste outfit steken, ook als je lengte of breedtematen nodig hebt.

Wil je ook optimaal advies bij de aanschaf van een motorpak, een helm, laarzen of een hele outfit? Meld je dan aan voor Personal Shopping en ervaar de perfecte winkelbeleving!

Meld je aan

“De zaak voor de echte motorliefhebber!”

Motorwinkel MotoPort Hengelo heet je van harte welkom!

Motorrijden is het ultieme gevoel van vrijheid. Die vrijheid begint in de showroom van MotoPort Hengelo. Daar staat een mooie collectie motorfietsen in alle soorten en maten, van allroad, naked, toer, sport tot indrukwekkende cruisers. Een motor kopen bij MotoPort Hengelo is een vertrouwenszaak tussen liefhebbers. Het maakt voor ons geen verschil of die liefhebber een beginner of ervaren is. Iedereen die met vragen bij ons binnen komt krijgt de volle aandacht van de MotoPort crew.

MotoPort heeft een enorm uitgebreide collectie motorkleding met voor elk wat wils. Elke motorrijder moet immers de motorkleding kunnen vinden die past bij zijn of haar rijstijl en waarin hij of zij zich prettig en veilig kan voelen. Zoals bij alle MotoPort vestigingen kun je ook bij MotoPort Hengelo natuurlijk rekenen op goed advies en uitstekende service, zeker ook als het om kleding gaat: MotoPort Hengelo is namelijk geselecteerd als DANE Pro Shop dealer.
Uiteraard zijn ook liefhebbers van andere dan 'gewone' motoren graag gezien bij MotoPort Hengelo. Onze vestiging in Twente staat al jaren bekend om haar voorliefde voor zijspannen. Onder meer de zijspannen van EML, Sidebike en TripTeq weten hun weg te vinden naar Hengelo, niet alleen voor onderhoud maar ook voor het aanbouwen aan verschillende merken motorfietsen.

MotoPort Hengelo: Dé motorzaak van de provincie Overijssel. We bieden een groot aanbod nieuwe motoren, motoroccasions, motorkleding, motorhelmen, motoronderdelen en motoraccessoires. We zijn trots op onze dealerschappen: Kawasaki, Indian, Yamaha, Tripteq en EML.

35147-Simplyride 2

REGISTREER JE BANDEN NA MONTAGE

Bridgestone bandenpechgarantie

Wie nu een nieuwe set banden bij MotoPort Hengelo koopt, krijgt volledig gratis, de unieke Simply Ride 24 maanden bandenpech garantie! Nee, de garantie voorkomt niet het lek rijden van je banden, maar dit doet minder pijn in de portemonnee. Rijd je lek, dan regelt de Simply Ride garantie dat je een nieuwe vervangende Bridgestone band krijgt.

Meer info over Bridgestone Simply Ride Garantie
2022-02-15 14.53.29a

Nu bij MotoPort Hengelo

Shoei Personal Fitting

Shoei Personal fitting is een systeem waarbij het hoofd van de klant wordt opgemeten. Bij deze service staat personalisatie van de helm centraal, om ervoor te zorgen dat je Shoei helm nog beter aansluit op je hoofd. Er wordt in kaart gebracht op welke punten de helm nog niet perfect aansluit.

Aanmelden Shoei Personal Fitting Systeem
Bezoek MotoPort Hengelo

Bezoek ons:

Enschedesestraat 210
7552 CL Hengelo
Tel: 074 243 83 76
NL091270881B01
Mail ons

Openingstijden-MotoPort-Hengelo

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u*
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

* Van 1 maart t/m 30 september op donderdag koopavond tot 21.00 uur.

Dealerschappen 750x750

Dealerschappen

MotoPort Hengelo is officieel dealer van Kawasaki, Indian, Yamaha, Tripteq en EML.

Meer info