102663-Corona-15-11-2021

Corona maatregelen

Door de nieuwe Corona maatregelen sluit onze werkplaats om 18.00 uur en de winkel om 17.00 uur (maatregelen gelden tot 19 december).

Je bent natuurlijk van harte welkom, maar we vragen je wel om de volgende regels in acht te nemen:

  • Houd 1,5 m afstand
  • Draag tijdens je bezoek aan de winkel een mondkapje
  • Blijf thuis bij klachten
Alvast bedankt voor het begrip en graag tot ziens.
DSC_42760

Shoei Personal Fitting Dag 6 januari 2022

Wil jij een Shoei helm aanschaffen? Of heb jij al een (jonge) Shoei helm? Wil jij hierbij een GRATIS Personal Fitting en heb jij op donderdag 6 januari 2022 tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Shoei Personal Fitting Dag 6 januari 2022

“De zaak voor de echte motorliefhebber!”

Motorrijden is het ultieme gevoel van vrijheid. Die vrijheid begint in de showroom van MotoPort Hengelo. Daar staat een mooie collectie motorfietsen in alle soorten en maten, van allroad, naked, toer, sport tot indrukwekkende cruisers.
Een motor kopen bij MotoPort Hengelo is een vertrouwenszaak tussen liefhebbers. Het maakt voor ons geen verschil of die liefhebber een beginner of ervaren is. Iedereen die met vragen bij ons binnen komt krijgt de volle aandacht van de MotoPort crew.

MotoPort heeft een enorm uitgebreide collectie motorkleding met voor elk wat wils. Elke motorrijder moet immers de motorkleding kunnen vinden die past bij zijn of haar rijstijl en waarin hij of zij zich prettig en veilig kan voelen.
Zoals bij alle MotoPort vestigingen kun je ook bij MotoPort Hengelo natuurlijk rekenen op goed advies en uitstekende service, zeker ook als het om kleding gaat: MotoPort Hengelo is namelijk geselecteerd als DANE Pro Shop dealer.

Uiteraard zijn ook liefhebbers van andere dan 'gewone' motoren graag gezien bij MotoPort Hengelo. Onze vestiging in Twente staat al jaren bekend om haar voorliefde voor zijspannen. Onder meer de zijspannen van EML, Sidebike en TripTeq weten hun weg te vinden naar Hengelo, niet alleen voor onderhoud maar ook voor het aanbouwen aan verschillende merken motorfietsen.

MotoPort Hengelo: Dé motorzaak van de provincie Overijssel. We bieden een groot aanbod nieuwe motoren, motoroccasions, motorkleding, motorhelmen, motoronderdelen en motoraccessoires. We zijn trots op onze dealerschappen: Indian, Kawasaki, Tripteq, Yamaha en Fantic motor.

MotoPort Hengelo winkel overzicht

Kawasaki

Via onderstaande link komt u op de pagina van ons merk Kawasaki.

Voor vragen en proefritten willen wij u vragen ons te berichten per telefoon of email.

Kawasaki

Dealerpagina Indian Motorcycles Hengelo

Via de link komt u op onze eigen pagina terecht van Indian motorcycles waarop alle modellen en accesoires te vinden zijn.

Indian Motorcycles Hengelo
Bezoek MotoPort Hengelo

Bezoek ons:

Enschedesestraat 210
7552 CL Hengelo
Tel: 074 243 83 76
NL091270881B01
Mail ons

Openingstijden-MotoPort-Hengelo

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u**
Woensdag 09.00u - 18.00u**
Donderdag 09.00u - 18.00u** *
Vrijdag 09.00u - 18.00u**
Zaterdag 09.00u - 17.00u**

*Koopavond op donderdag van 1 maart t/m 31 oktober.

** Werkplaats geopend tot 18.00 uur en winkel geopend tot 17.00 uur.

Dealerschappen 750x389

Dealerschappen

MotoPort Hengelo is officieel dealer van Indian, Kawasaki, Tripteq, Yamaha en Fantic motor.

Meer info