2023-05-30 - Instagram post evenementenkalender

in de maand mei, juni en juli

MotoPort Hengelo Evenementen

Deze zomer er is genoeg te beleven bij MotoPort Hengelo!

We gaan vrolijk door met de nieuwe koopavond en wel op woensdagavond!
We zijn er de komende tijd elke woensdagavond tot 20.00 uur.

De langste dag van het jaar, woensdag 21 juni, vieren wij met een MID SUMMER RIDE-OUT.

De Indian Road Show komt met een hele rits Indian's naar Hengelo tijdens het laatste weekend van juni.
Tijdens datzelfde weekend gooien we de deuren een dag extra open met een koopzondag op 25 juni. We zijn er dan van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer evenementen
Motor huren 09

In samenwerking met Motoshare

Huur een motor bij MotoPort Hengelo

Het gaat weer loos in de verhuur bij MotoPort Hengelo! We hebben voor ieder wat wils in onze verhuurvloot. Van sportief tot naked, van Amerikaans tot Japans, we hebben zelfs motoren voor mensen met een A2-rijbewijs! Al met al een mooie selectie om je horizon te verbreden, een lange proefrit te maken of om gewoon een mooi rondje te knapp’n.

Hoe huur ik een motor?

“De zaak voor de echte motorliefhebber!”

Motorwinkel MotoPort Hengelo heet je van harte welkom!

Motorrijden is het ultieme gevoel van vrijheid. Die vrijheid begint in de showroom van MotoPort Hengelo. Daar staat een mooie collectie motorfietsen in alle soorten en maten, van allroad, naked, toer, sport tot indrukwekkende cruisers. Een motor kopen bij MotoPort Hengelo is een vertrouwenszaak tussen liefhebbers. Het maakt voor ons geen verschil of die liefhebber een beginner of ervaren is. Iedereen die met vragen bij ons binnen komt krijgt de volle aandacht van de MotoPort crew.

MotoPort heeft een enorm uitgebreide collectie motorkleding met voor elk wat wils. Elke motorrijder moet immers de motorkleding kunnen vinden die past bij zijn of haar rijstijl en waarin hij of zij zich prettig en veilig kan voelen. Zoals bij alle MotoPort vestigingen kun je ook bij MotoPort Hengelo natuurlijk rekenen op goed advies en uitstekende service, zeker ook als het om kleding gaat: MotoPort Hengelo is namelijk geselecteerd als DANE Pro Shop dealer.
Uiteraard zijn ook liefhebbers van andere dan 'gewone' motoren graag gezien bij MotoPort Hengelo. Onze vestiging in Twente staat al jaren bekend om haar voorliefde voor zijspannen. Onder meer de zijspannen van EML, Sidebike en TripTeq weten hun weg te vinden naar Hengelo, niet alleen voor onderhoud maar ook voor het aanbouwen aan verschillende merken motorfietsen.

MotoPort Hengelo: Dé motorzaak van de provincie Overijssel. We bieden een groot aanbod nieuwe motoren, motoroccasions, motorkleding, motorhelmen, motoronderdelen en motoraccessoires. We zijn trots op onze dealerschappen: Kawasaki, Indian, Yamaha, Tripteq en EML.

Logo MPH nieuw-MotoTours 2023 04

29 oktober t/m 5 november 2023

Op vakantie in motorparadijs Andalusië - VOLGEBOEKT

Na een fantastische reis in 2022, hebben we voor 2023 weer iets nieuws in petto! We gaan namelijk twee verschillende reizen in dezelfde week organiseren. Hou je van meer rust tijdens de reis en blijf je liever op één plek in het motorparadijs van Europa, dan hebben we een stationaire reis voor je beschikbaar.
Wil je meer avontuur en het gebied verbreden? Dan hebben we een semi rondreis voor je klaarstaan! In deze rondreis verblijf je telkens twee nachten in de mooiste steden van Andalusië, zo kun je het comfort afwisselen met avontuur.

Vamos!
35147-Simplyride 2

REGISTREER JE BANDEN NA MONTAGE

Bridgestone bandenpechgarantie

Wie nu een nieuwe set banden bij MotoPort Hengelo koopt, krijgt volledig gratis, de unieke Simply Ride 24 maanden bandenpech garantie! Nee, de garantie voorkomt niet het lek rijden van je banden, maar dit doet minder pijn in de portemonnee. Rijd je lek, dan regelt de Simply Ride garantie dat je een nieuwe vervangende Bridgestone band krijgt.

Meer info over Bridgestone Simply Ride Garantie
Bezoek MotoPort Hengelo

Bezoek ons:

Enschedesestraat 210
7552 CL Hengelo
Tel: 074 243 83 76
Mail ons

2022-07-23 09.53.54

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u*
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
* Van 1 april t/m 30 juni op woensdag koopavond tot 20.00 uur.
Dealerschappen 750x750

Dealerschappen

MotoPort Hengelo is officieel dealer van Kawasaki, Indian, Yamaha, Tripteq en EML.

Meer info