Logo MPH nieuw-MotoTours

6 t/m 13 november 2022

Tourgondisch op motorvakantie met MotoPort Hengelo MotoTours

We organiseren in samenwerking met TB Travel een 8-daagse reis naar het onontdekte Andalusië. Deze motorreis laat je kennismaken met de vele mogelijkheden van dit mooie motorgebied. 
Hoogtepunten als het historische Granada, de Sierra Nevada, Malaga en bekende plaatsen als Ronda en Cordoba. Prachtige, panoramische rondritten over fantastisch asfalt op de meest uitdagende bergwegen.

Meer info
Verhuur 05

GEMAKKELIJK EN SNEL BIJ MOTOPORT HENGELO

Huur de nieuwste modellen

Een weekendje in het Sauerland bochtjes draaien op een Tracer 7?
Of op een van onze andere fijne verhuurmachines? Huur dan één van onze verhuurmotoren! Maak een account aan bij Motoshare via de button. Na de goedkeuring van je account kun je een motor kiezen.

Let op: Je verhuurmotor ophalen en terugbrengen kan alleen tijdens winkeluren.

Huur hier je motor
DSC_42760

Nu bij MotoPort Hengelo

Shoei Personal Fitting

Shoei Personal fitting is een systeem waarbij het hoofd van de klant wordt opgemeten. Bij deze service staat personalisatie van de helm centraal, om ervoor te zorgen dat je Shoei helm nog beter aansluit op je hoofd. Er wordt in kaart gebracht op welke punten de helm nog niet perfect aansluit.

Aanmelden Shoei Personal Fitting Systeem
35147-Simplyride 2

REGISTREER JE BANDEN NA MONTAGE

Bridgestone bandenpechgarantie

Wie nu een nieuwe set banden bij MotoPort Hengelo koopt, krijgt volledig gratis, de unieke Simply Ride 24 maanden bandenpech garantie! Nee, de garantie voorkomt niet het lek rijden van je banden, maar dit doet minder pijn in de portemonnee. Rijd je lek, dan regelt de Simply Ride garantie dat je een nieuwe vervangende Bridgestone band krijgt.

Meer info over Bridgestone Simply Ride Garantie

“De zaak voor de echte motorliefhebber!”

Motorrijden is het ultieme gevoel van vrijheid. Die vrijheid begint in de showroom van MotoPort Hengelo. Daar staat een mooie collectie motorfietsen in alle soorten en maten, van allroad, naked, toer, sport tot indrukwekkende cruisers.
Een motor kopen bij MotoPort Hengelo is een vertrouwenszaak tussen liefhebbers. Het maakt voor ons geen verschil of die liefhebber een beginner of ervaren is. Iedereen die met vragen bij ons binnen komt krijgt de volle aandacht van de MotoPort crew.

MotoPort heeft een enorm uitgebreide collectie motorkleding met voor elk wat wils. Elke motorrijder moet immers de motorkleding kunnen vinden die past bij zijn of haar rijstijl en waarin hij of zij zich prettig en veilig kan voelen.
Zoals bij alle MotoPort vestigingen kun je ook bij MotoPort Hengelo natuurlijk rekenen op goed advies en uitstekende service, zeker ook als het om kleding gaat: MotoPort Hengelo is namelijk geselecteerd als DANE Pro Shop dealer.

Uiteraard zijn ook liefhebbers van andere dan 'gewone' motoren graag gezien bij MotoPort Hengelo. Onze vestiging in Twente staat al jaren bekend om haar voorliefde voor zijspannen. Onder meer de zijspannen van EML, Sidebike en TripTeq weten hun weg te vinden naar Hengelo, niet alleen voor onderhoud maar ook voor het aanbouwen aan verschillende merken motorfietsen.

MotoPort Hengelo: Dé motorzaak van de provincie Overijssel. We bieden een groot aanbod nieuwe motoren, motoroccasions, motorkleding, motorhelmen, motoronderdelen en motoraccessoires. We zijn trots op onze dealerschappen: Indian, Kawasaki, Tripteq, Yamaha en Fantic motor.

nieuws2022_550x550_nl

Kawasaki 2022 modellen nieuws

In ons nieuwe Kawasaki e-magazine ontdek je overzichtelijk het complete Kawasaki gamma voor 2022 met uiteraard ook de nieuwe Versys 650, Z650RS, Z900 SE, Z900RS SE en Ninja H2 SX SE.
 
Kawasaki e-magazine 2022 modellen nieuws
f2

Indian Motorcycles Hengelo

Bekijk de nieuwste Indian Motorcycles, customize de motor van je dromen in de configurator, vind accessoires en apparel en boek een testrit.

Indian Motorcycles bij MotoPort Hengelo
z900se_3000x2000

KOM PROEFRIJDEN OP KAWASAKI Z MODELLEN

Kawasaki Z PROMO TOUR 24 en 25 juni MotoPort Hengelo

De legendarische Z-serie van Kawasaki bestaat 50 jaar. Om dit te vieren trekt de Kawasaki Promo Tour weer door heel Nederland om jou kennis te laten maken met onze motoren. Op 24 en 25 juni kun je bij MotoPort Hengelo geheel vrijblijvend proefrijden met de verschillende modellen uit de Kawasaki Z-serie, dé toonaangevende naked bikes van de laatste 50 jaar.

Meer informatie en jezelf inschrijven
Bezoek MotoPort Hengelo

Bezoek ons:

Enschedesestraat 210
7552 CL Hengelo
Tel: 074 243 83 76
NL091270881B01
Mail ons

Openingstijden-MotoPort-Hengelo

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u*
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

* Van 1 maart t/m 31 oktober op donderdag koopavond tot 21.00 uur.

Dealerschappen 750x750

Dealerschappen

MotoPort Hengelo is officieel dealer van Indian, Kawasaki, Tripteq, EML, Yamaha en Fantic motor.

Meer info