2023-05-30 - Instagram post evenementenkalender

in juni en juli

MotoPort Hengelo Evenementen

Deze zomer er is genoeg te beleven bij MotoPort Hengelo!

We gaan vrolijk door met de nieuwe koopavond en wel op woensdagavond!
We zijn er de komende tijd elke woensdagavond tot 20.00 uur.

Op Tweede Pinksterdag op, maandag 29 mei, zijn wij geopend van 11.00 tot 16.00 uur.
Twente Catering staat dan weer bij ons in de 'tuin' bratwurst, currywurst en hamburgers te bakken, dus kom ook nog een lekkere snack scoren. We hebben tijdens dit weekend diverse mooie acties, dus kom naar de shop!

De langste dag van het jaar, woensdag 21 juni, vieren wij met een MID SUMMER RIDE-OUT.

De Indian Road Show komt met een hele rits Indian's naar Hengelo tijdens het laatste weekend van juni.
Tijdens datzelfde weekend gooien we de deuren een dag extra open met een koopzondag op 25 juni. We zijn er dan van 11.00 tot 16.00 uur.

De Indian Road Show is niet het enige evenement dat we bij MotoPort Hengelo houden, want in juli doen we het nog eens dunnetjes over met het Indian FTR Weekend op 14 en juli.

Op zondag 16 juli maken de vrouwleu van MotoPort Hengelo er een mooie dag van tijdens de LADIESDAY RIDE-OUT. Enkel en alleen (Twentse) bikerbabes zijn op deze dag welkom.

Dit is niet het geval tijdens de MotoPort Hengelo RIDE-OUT van woensdag 26 juli. Dan zijn alle motorrijders welkom een in de avond lekker een rondje te rijden.

Vier de zomer bij MotoPort Hengelo!

Blijf op de hoogte

Volg MotoPort Hengelo op de socials

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en de leukste evenementen bij MotoPort Hengelo, volg ons dan op de socials! Wij zijn actief op Facebook, Instagram, YouTube en Linkedin.