IMG_5103

Vanaf 1 januari 2024

Gas d’r op bij MOTO HENGELO!

Ja dat klopt, er is verandering op komst, wij gaan stoppen met de formule ‘MotoPort’.
Na een lange en vruchtbare periode onderdeel te zijn geweest van de MotoPort organisatie, hebben wij besloten per 1 januari 2024 onze eigen weg in te slaan. Wij zijn, en blijven, trots op onze dealerschappen van Kawasaki, Indian Motorcycle, Yamaha, Tripteq en EML Sidecars.

Onze crew verzorgt in onze nieuwe showroom, shop en werkplaats dezelfde vertrouwde service en kwaliteit zoals je van ons gewend bent. Ons vernieuwde assortiment, met een grote diversiteit aan bekende merken, kan in alle wensen voorzien en heeft een moderne look, zit comfortabel en voorziet je van een hoge mate van veiligheid op de motor. Merken als REV’IT, IXS, John Doe, Rusty Stitches, KNOX, Alpinestars, Modeka, Lindstrands en Halvarssons zijn nieuwe merken die je kunt (gaan) vinden in onze Moto Hengelo kledingshop.

Onze nieuwe naam ‘Moto Hengelo’ klinkt al velen van jullie bekend in de oren en we hebben daarom al veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Dank daarvoor! Trots zijn wij op onze nieuwe huisstijl en logo. Dit volledig nieuwe logo is inmiddels klaar en laten wij met trots aan jullie zien!

Om ruimte te maken voor alle nieuwe kledinglijnen, die we inmiddels voor een groot deel al op voorraad hebben, verkopen we alle MotoPort merken als Dane, Difi en Bayard met extra veel voordeel! Kom voor deze extra aantrekkelijke aanbiedingen langs in onze kledingshop en we helpen je op weg.

De crew van Moto Hengelo