Instagram post bingo 2

Vrijdag 17 maart 2023

MotoPort Hengelo MOTORBINGO - VOLGEBOEKT

Wie hebt veur 'n tweede moal een klap van ne bingomöl had!

Tot onze verbazing hebben we zo ON-MEU-NIG veel aanmeldingen gehad op de eerste MOTORBINGO dat wie nich alle leu kwiet könn'n, geern as wie dat ook hadd'n wilt.
Daarom organiseren wij op vrijdag 17 maart 2023 nogmaals een MOTORBINGO avond. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar en kun je een set bingokaarten kopen.

Corine is bingo master en proat 't heule spöl an mekoar.
We spelen 9 rondes met MINI MOTOR prijzen en 3 rondes met elk een MEGA MOTOR prijs.
Heb je BINGO dan mag je naar de prijzentafel om een spetterende motorprijs uit te zoeken. De prijzen zijn nog ingepakt, dus aanraken is uitpakken.

Koffie en snacks zijn gratis.
Prijs voor voor volle avond MOTORBINGO: € 5,-
Prijs per consumptie: € 1,-
Bij voorkeur contant en gepast betalen.

Alleen de ingang aan de achterzijde is geopend, dus het handigst is om de fiets, brommer of auto aan de achterkant van het pand te parkeren.

Vanwege de groten getale waarin men zich de vorige keer heeft aangemeld, houden we net als de eerste bingo-avond een genodigdenlijst bij. Vrije inloop is dus niet mogelijk. Meld jezelf en maximaal 3 motormaatjes daarom hieronder aan.

Let op! Bij 40 aanmeldingen is de MOTORBINGO vol en zijn wij genoodzaakt de daaropvolgende aanmeldingen af te melden. Ook krijgen de mensen, die zich voor de eerste MOTORBINGO hebben aangemeld en toen niet zijn ingeloot of zich netjes hebben afgemeld, voorrang. Deze MOTORBINGO is voor 18 jaar en ouder.

Bun ie ook proud to be fout?

Meld je dan nu aan voor de MotoPort Hengelo MOTORBINGO!

Hieronder kun je nog drie motormaatjes opgeven die willen deelnemen aan de MOTORBINGO.