MotoPort Hippolytushoef

Welkom bij dé Ducati, Yamaha, Benelli en Honda Dealer voor Noord-Holland en Friesland

In de kop van Noord-Holland vind je MotoPort Hippolytushoef, een actieve motorzaak waar het bruist van de ideeën, shows, toertochten of andere activiteiten, waar veel motorrijders op af komen. Het is er dan ook vaak gezellig druk,  en dat is een reden te meer om MotoPort Hippolytushoef eens met een bezoek te vereren. MotoPort Hippolytushoef, dichterbij dan je denkt!

Yamaha-Tracer-900GT-Pluspakket

Flinke pakketkortingen op de Tracer 900GT en MT-09*

Deze dagen gepresenteeerd op de MOTORbeurs Utrecht, maar nu al bij MotoPort Hippolytushoef : tot en met 31 mei 2020 flinke pakketkortingen twee van de populairste motoren van dit moment, de Tracer 900GT en de MT-09!

Meer info
VIP-Avond-MotoPort-Hippolytushoegf

Zeer geslaagde Ducati VIP-Avond bij MotoPort Hippolytushoef

Onlangs organiseerde MotoPort Hippolytushoef voor haar Ducatisten een VIP-avond. Onder het genot van een hapje, drankje, en een muziekje, kon de ware Ducatist zijn hart ophalen bij het aanschouwen van een unieke collectie Ducati's. Van ieder getoond model werd door Eelco van MotoPort Hippolytushoef de historie toegelicht en uitgebreid besproken. Hetgeen bij de aanwezigen voelbaar voor sensatie en opwinding zorgde.

Lees meer
Consignatieverkoop - MotoPort Hippolytushoef.

Consignatieverkoop bij MotoPort Hippolytushoef.

Je motor verkopen zonder rompslomp.

Een motor particulier verkopen is lastig. MotoPort Hippolytushoef biedt jou als klant daarom een andere mogelijkheid om je motor aan te bieden: verkoop in consignatie. We leggen graag uit hoe dat werkt.

Graag direct verkopen en wil je graag een taxatie? Vul dan het taxatieformulier in

Meer info over consignatieverkoop

Onze MotoPort Winterbeurt loopt t/m zaterdag 29 februari !

Topservice voor jou en je motor! 

Onze winterbeurt actie loopt t/m zaterdag 29 februari dus maak er nu nog gebruik van !

Wat is er nu mooier om je motor te laten ophalen en na een grote winterbeurt, gewassen en gepoetst weer terug te laten brengen ? Elke motor kan zo’n winterbeurt wel gebruiken! En… behalve de grote winterbeurt is alles gratis! Ophalen, wassen, poetsen en terugbrengen! Heeft je motor geen grote winterbeurt nodig maar kan hij wel een kleine winterbeurt gebruiken? Ook dit is mogelijk!

Meld je aan voor de winterbeurt
Eelco & Dirk ---MP-Hippo

Een bruisende motorzaak

Sinds 2003 zijn Dirk Vink en Eelco Metselaar compagnons en trotse eigenaar van MotoPort Hippolytushoef. Van oudsher een familiebedrijf dat al actief is sinds 1957 en dat is uitgegroeid tot een regionale speler met dealerschappen van Ducati, Yamaha, Benelli en Honda  terwijl MotoPort Hippolytushoef daarnaast ook Hyperpro Qualified dealer is. Voor motorverhuur ben je bij MotoPort Hippolytushoef eveneens aan het juiste adres, daarnaast is er een ruim assortiment motorkleding van de exclusieve MotoPort merken Dane en Difi en helmen van alle topmerken. Waarvoor je ook komt, je zult altijd merken dat het team in Hippolytushoef vooral veel belang hecht aan een goede relatie met de klanten. Naast de bijzonder goede service ervaar je direct de ongedwongen en prettige sfeer!

MotoPort Hippolytushoef - Adresgegevens

Adresgegevens

MotoPort Hippolytushoef
Molenveld 7
1777 HN Hippolytushoef
0227 - 591 639
NL813261910B01

E-mail

Social Media

Facebook

Instagram

 

MotoPort Hippolytushoef - openingstijden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:00 uur
Woensdag 09:00-18:00 uur
Donderdag 09:00-18:00 uur
Vrijdag 09:00-18:00 uur
Zaterdag 09:00-17:00 uur
Zondag Gesloten
Dealerschappen---MotoPort-Hippolytushoef

Dealerschappen

Officieel Ducati motordealer

Officieel Yamaha motordealer

Officieel Benelli motordealer

Officieel Honda motordealer

Je vindt bij ons dan ook alle nieuwe modellen en gebruikte motoren van deze merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie gebruikte motoren in alle prijsklassen van andere merken als Suzuki, Kawasaki, KTM en ook BMW.

Voor het onderhoud aan je motor hebben we vakkundige monteurs die allemaal de benodigde trainingen bij de importeurs gevolgd hebben en dus perfect jouw motor kunnen onderhouden.