MotoPort Hippolytushoef

Welkom bij dé Ducati, Yamaha en Benelli Dealer voor Noord-Holland en Friesland

In de kop van Noord-Holland vind je MotoPort Hippolytushoef, een actieve motorzaak waar het bruist van de ideeën, shows, toertochten of andere activiteiten, waar veel motorrijders op af komen. Het is er dan ook vaak gezellig druk,  en dat is een reden te meer om MotoPort Hippolytushoef eens met een bezoek te vereren. MotoPort Hippolytushoef, dichterbij dan je denkt!

Meld je nu aan

MotoPort Winterbeurt actie

Lees hier meer over de MotoPort Winterbeurtactie bij MotoPort Hippolytushoef

Meld je vóór 30 november aan voor de MotoPort winterbeurt en ontvang gratis een fraaie MotoPort helmtas t.w.v. € 49,95.

Aanmelden
Proefafspraak-MotoPort-Hippolytushoef

Maak een persoonlijke afspraak voor een proefrit

Kom langs en bekijk ons grote aanbod nieuwe motoren van Ducati, Yamaha en Benelli, naast onze brede voorraad demo's en occasions. We zorgen uiteraard voor een zo fijn en hygiënisch mogelijke ervaring.

Heb je interesse in een motor maar wil/kun je niet langs komen? Geen zorgen. We maken graag digitaal een film van de motor waar je interesse in hebt.

Heb je een afspraak voor je motor, maar wil/kun je hem niet brengen laat het ons dan weten. Dit kan telefonisch of per e-mail. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Aanbod motoren bekijken
Eelco & Dirk ---MP-Hippo

Een bruisende motorzaak

Sinds 2003 zijn Dirk Vink en Eelco Metselaar compagnons en trotse eigenaar van MotoPort Hippolytushoef. Van oudsher een familiebedrijf dat al actief is sinds 1957 en dat is uitgegroeid tot een regionale speler met dealerschappen van Ducati, Yamaha, Benelli en Honda  terwijl MotoPort Hippolytushoef daarnaast ook Hyperpro Qualified dealer is. Voor motorverhuur ben je bij MotoPort Hippolytushoef eveneens aan het juiste adres, daarnaast is er een ruim assortiment motorkleding van de exclusieve MotoPort merken Dane en Difi en helmen van alle topmerken. Waarvoor je ook komt, je zult altijd merken dat het team in Hippolytushoef vooral veel belang hecht aan een goede relatie met de klanten. Naast de bijzonder goede service ervaar je direct de ongedwongen en prettige sfeer!

Welkom-bij-MotoPort-Hippolytushoef

Adresgegevens

MotoPort Hippolytushoef
Molenveld 7
1777 HN Hippolytushoef
0227 - 591 639
NL813261910B01

E-mail

Social Media

Facebook

Instagram

 

MotoPort Hippolytushoef - openingstijden

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:00 uur
Woensdag 09:00-18:00 uur
Donderdag 09:00-18:00 uur
Vrijdag 09:00-18:00 uur
Zaterdag 09:00-17:00 uur
Zondag Gesloten
Dealerschappen 2020 MotoPort Hippolytushoef

Dealerschappen

Officieel Ducati motordealer

Officieel Yamaha motordealer

Officieel Benelli motordealer

Je vindt bij ons dan ook alle nieuwe modellen en gebruikte motoren van deze merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie gebruikte motoren in alle prijsklassen van andere merken als Suzuki, Kawasaki, KTM en ook BMW.

Voor het onderhoud aan je motor hebben we vakkundige monteurs die allemaal de benodigde trainingen bij de importeurs gevolgd hebben en dus perfect jouw motor kunnen onderhouden.

Corona virus update

Gezien de huidige situatie nemen we uiteraard wel de juiste maatregelen om jouw bezoek zo veilig en hygiënisch mogelijk te maken. De gezondheid van jou én je motor gaan voorop en daarom volgen we de adviezen van het RIVM nauwlettend op. Dit betekent dat wij alle processen binnen onze winkel en processen doorlopen hebben en zoveel mogelijk maatregelen hebben getroffen.

Wij kunnen dit echter niet zonder jou en vragen hierin om jouw begrip en medewerking:.

Wij zijn er van overtuigd dat we samen met jullie er voor kunnen zorgen dat we onze volledige service kunnen handhaven en plezier kunnen brengen in deze lastige tijd. Hou onze Facebook en Instagram paginas in de gaten voor het laatste nieuws ook met betrekking tot aankomende evenementen.

Mocht je zelf vragen hebben, laat het ons dan weten! Dit kan telefonisch of per e-mail.