MotoPort Hippolytushoef

Welkom bij dé Ducati, Yamaha, Benelli en Honda Dealer voor Noord-Holland en Friesland

In de kop van Noord-Holland vind je MotoPort Hippolytushoef, een actieve motorzaak waar het bruist van de ideeën, shows, toertochten of andere activiteiten, waar veel motorrijders op af komen. Het is er dan ook vaak gezellig druk,  en dat is een reden te meer om MotoPort Hippolytushoef eens met een bezoek te vereren. MotoPort Hippolytushoef, dichterbij dan je denkt!

Consignatieverkoop - MotoPort Hippolytushoef.

Consignatieverkoop bij MotoPort Hippolytushoef.

Je motor verkopen zonder rompslomp.

Een motor particulier verkopen is lastig. MotoPort Hippolytushoef biedt jou als klant daarom een andere mogelijkheid om je motor aan te bieden: verkoop in consignatie. We leggen graag uit hoe dat werkt.

Graag direct verkopen en wil je graag een taxatie? Vul dan het taxatieformulier in

Meer info over consignatieverkoop
Motorbeurs Hippo

Nieuwe modellen, mooie aanbiedingen, gratis parkeren

Motorbeurs Hippolytushoef

Dit jaarlijks terugkerende evenement is een must voor iedere motorliefhebber in de Kop van Noord-Holland, Friesland, en ver daarbuiten. De Motorbeurs Hippolytushoef op 24, 25 en 26 januari 2020 wordt gekenmerkt door zijn gemoedelijke en gezellige sfeer, maar vooral door het grote assortiment motorkleding, motorhelmen, de nieuwste motoren van de merken Yamaha, Ducati en Benelli, én natuurlijk het prachtige aanbod van jong gebruikte motorfietsen

Meer info

MotoPort Winterbeurt

Topservice voor jou en je motor!

Wat is er nu mooier om je motor te laten ophalen en na een grote winterbeurt, gewassen en gepoetst weer terug te laten brengen ? Elke motor kan zo’n winterbeurt wel gebruiken! En… behalve de grote winterbeurt is alles gratis! Ophalen, wassen, poetsen en terugbrengen! Heeft je motor geen grote winterbeurt nodig maar kan hij wel een kleine winterbeurt gebruiken? Ook dit is mogelijk!

Meld je aan voor de winterbeurt
Eelco & Dirk ---MP-Hippo

Een bruisende motorzaak

Sinds 2003 zijn Dirk Vink en Eelco Metselaar compagnons en trotse eigenaar van MotoPort Hippolytushoef. Van oudsher een familiebedrijf dat al actief is sinds 1957 en dat is uitgegroeid tot een regionale speler met dealerschappen van Ducati, Yamaha, Benelli en Honda  terwijl MotoPort Hippolytushoef daarnaast ook Hyperpro Qualified dealer is. Voor motorverhuur ben je bij MotoPort Hippolytushoef eveneens aan het juiste adres, daarnaast is er een ruim assortiment motorkleding van de exclusieve MotoPort merken Dane en Difi en helmen van alle topmerken. Waarvoor je ook komt, je zult altijd merken dat het team in Hippolytushoef vooral veel belang hecht aan een goede relatie met de klanten. Naast de bijzonder goede service ervaar je direct de ongedwongen en prettige sfeer!