Bij MotoPort Hippolytushoef slaag je altijd

Een nieuwe motor kopen of toch een occasion? Een vraag die we onszelf allemaal wel eens gesteld hebben. Of wordt het niet eens tijd om dat oudje in te ruilen voor iets nieuws. Of toch voor een tweedehands.

Benelli Imperiale 400
Heerlijk als er een plek is die een grote collectie nieuwe en occasion motoren huisvest. MotoPort Hippolytushoef heeft de showroom een frisse opknapbeurt gegeven met plek voor XXX motoren. Naast de gestroomlijnde nieuwe Ducati’s staan robuuste Yamaha’s te pronken. En natuurlijk is er ook voldoende plek voor Honda en Benelli. Dirk: “Dat lijkt een vreemde eend in de bijt als motormerk, maar niets is minder waar. Hier staat bijvoorbeeld de nieuwe Benelli Imperiale 400. Een klassieke motor voor vrije geesten, met het klassieke Benelli-voorstel, een herinterpretatie van een historisch model van de Benelli-MotoBi-reeks, uit de jaren 1950. Een authentieke motor, met een pure ziel, die vandaag aan de dag zijn essentie herontdekt in een elegante, moderne motorfiets met een retrostijl.”
Jeroen en Johan 2
MotoPort Hippolytushoef gaat 2021 in met nieuwe mensen
“Ik ben blij dat we goed hebben gescoord op de motorfietsarbeidsmarkt en team MotoPort Hippolytushoef in aantal, en ook in kwaliteit, verder hebben kunnen uitbreiden,” vertelt Eelco enthousiast. “Naast Jana en Romy als jong en fris bloed op de kleding- en helmenafdeling, hebben we met Johan een nieuw gezicht voor MotoPort Hippolytushoef. Johan is met 30 jaar ervaring in de motorbranche een topper op gebied van technische knowhow en service. Jeroen is onze nieuwe commerciële man en servicemedewerker. Ons team is nu een mooie mix van ruime ervaring en enthousiast jong bloed, hier ben ik erg blij mee.”
 
“We blijven onze bedrijfsvoering telkens aanpassen aan de actualiteit en de veranderende wensen van onze gasten. Zo zal er steeds meer op afspraak worden geshopt. Hierbij is de klant verzekerd van de volledige aandacht van onze deskundige medewerkers en kan er in alle rust de juiste aanschaf worden gedaan. Door onze teamuitbreiding kan er nog meer aandacht zijn voor de klant. Hoewel de werkplaats qua medewerkers ook ruimer is bezet, raden we wel aan tijdig een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie,” geeft Dirk tenslotte als advies.
Motoren gangpad
Proefrijden of huren
Zoals altijd hebben we ook in 2021 van verreweg de meeste nieuwe modellen een demo in huis om proef te rijden. Hiernaast verhuren we een scala aan motorfietsen. Wil je uitsluitend van het genot van motorrijden beleven, is dit natuurlijk een geweldig alternatief, waar steeds meer mensen gebruik van maken.
 
Maak nu een afspraak voor een proefrit. Dit kan telefonisch, per e-mail of vul dit formulier in.