Meer dan 400 motorhelmen

Welkom in de World of Helmets van MotoPort Hippolytushoef

Ben je op zoek naar een nieuwe motorhelm, dan ben je bij MotoPort Hippolytushoef aan het juiste adres. Een van de grootste motorhelmen shops van Noord-Holland, met meer dan 400 motorhelmen. De nieuwste modellen van o.a. Bayard, HJC, X-lite, Nolan en Shoei. Deze laatste biedt naast helmen ook een unieke service: Shoei Personal Fitting, een motorhelm op maat. Meer over Shoei Personal Fitting kun je verderop deze pagina vinden.

Bekijk hier alvast de actuele collectie motorhelmen.
Simone - MotoPort Hippolytushoef

Hulp nodig bij het kiezen? Wij staan voor je klaar!

Meld je aan voor Personal Shopping

Kun je met 400 helmen, maar geen keuze maken, dan staat onze Personal Shopper Simone voor je klaar om je te helpen. Je bent welkom met of zonder afspraak.

Maak je een afspraak, zorgen wij ervoor dat er geschikte helmen voor je klaar ligt om in alle rust te passen en vragen te stellen. Samen kijken we wat het meest geschikt is, om je uiteindelijk met de juiste motorhelm de weg op te sturen.

Meld je aan voor Personal Shopping

De beste helm is natuurlijk een helm op maat!

Shoei Personal Fitting

Shoei Personal fitting is een systeem waarbij het hoofd van de klant wordt opgemeten. Bij deze service staat personalisatie van de helm centraal, om ervoor te zorgen dat je Shoei helm nog beter aansluit op je hoofd. Er wordt in kaart gebracht op welke punten de helm nog niet perfect aansluit.

Vervolgens gaat de gediplomeerde Shoei Personal Fitting Specialist aan de slag met de binnenvoering van je helm. De binnenvoering is zo ontworpen dat deze met verschillende losse onderdelen is aan te passen aan de vorm van je hoofd. Zodra de helm helemaal naar wens is aangepast krijg je een digitaal document met daarin de meetresultaten en de aanpassingen die aan je helm zijn gedaan.

Aanmelden Shoei Personal Fitting