MotoPort Hippolytushoef

Start seizoen 2021

Na het gedenkwaardige jaar 2020, waarin het in Nederland zeer goed motorrijden was, staat motorseizoen 2021 alweer voor de deur. MotoPort Hippolytushoef eigenaren Eelco Metselaar en Dirk Vink voelen elkaar aan de tand. Als we deze heren mogen geloven, belooft 2021 een geweldig motorseizoen te worden.
Eelco, wat is voor jou het meest opvallende nieuwe model in de winkel op dit moment?
“Hoewel ik er natuurlijk veel meer verstand van heb dan jij, moet je het met mij eens zijn dat de introductie van de Ducati Multistrada V4 is ingeslagen als een bom. In de vakbladen wordt dit revolutionaire model ook door kritische motorjournalisten betiteld als ‘wellicht de beste motor ooit’. En ik moet eerlijk zeggen; mijn eigen ervaringen sluiten hier volledig op aan. Op de nieuwe Ducati Multistrada V4 ging er een compleet nieuwe wereld voor me open.”
Maar Eelco, er zijn toch wel meer nieuwe modellen te bewonderen in 2021?
“Jazeker, vanaf 2021 geldt de nieuwe Euro 5 norm. De fabrikanten komen daarom juist nu met hun nieuwe modellen. Zo heeft Yamaha een aantal modellen zeer geslaagd vernieuwd. De verkooptoppers MT-07 en MT-09 zien er in 2021 echt geweldig uit. En de rijeigenschappen blijven ongeëvenaard. Hiernaast verwacht ik persoonlijk veel van de Yamaha Tricity, waar opvallend veel mensen met het autorijbewijs al een demo-rit op hebben gemaakt. Hiernaast is de Ducati Monster geheel vernieuwd. De Streetfighter V4 is in meerdere kleurstellingen te verkrijgen. Van Benelli scoorde de Imperiale 400 in 2020 zeer goed. Dit tijdloze model is in 2021 nog steeds verkrijgbaar voor nog geen € 4500,00.”
Motorjeans
Wat is verder nog vermeldenswaardig voor onze gasten Dirk?
“Het eerste wat opvalt als je het parkeerterrein oprijdt, is de vernieuwde buiten signing. Echt mooi geworden, vind ik. En opnieuw is de kleding- en helmencollectie uitgebreid. We kunnen gewoon stellen dat we voor iedere motorrijder een complete motoroutfit in ieder segment op voorraad hebben. Deze voorraad, in combinatie met de deskundigheid en persoonlijke aandacht van de meiden, maakt ieder bezoek aan MotoPort Hippolytushoef een feestje.”
Tot slot, Eelco, wat wil jij nog kwijt ?
“Ik wil kwijt dat ik heel veel zin heb in motorseizoen 2021. Een fris en uitgebreid Team MotoPort Hippolytushoef staat weer klaar om het alle motorliefhebbers volledig naar de zin te maken. Vooral hoop ik de komende periode al die mensen die we de afgelopen tijd hebben moeten missen, weer mogen verwelkomen voor de aanschaf van een andere motor, onderhoud, de aanschaf van een nieuwe helm of gewoon voor een gezellig praatje!”
 
Heb jij ook zo'n zin om weer langs te komen? Maak dan nu een afspraak. Dit kan tel​efonisch of per e-mail of vul dit formulier in.