Motor huren? Helemaal zo gek nog niet!

Motoren te huur

Honda CRF 1000 A huren - MotoPort Leeuwarden

Honda CRF 1000 A

Honda-CRF-1000-L-Africa-Twin-(DCT-automaat-versie)-huren---MotoPort-Leeuwarden

Honda CRF 1000 L

DCT/automaat versie

Honda NC 750 X - MotoPort Leeuwarden huren

Honda NC 750 X

Suzuki DL 1000 A huren - MotoPort Leeuwarden

Suzuki DL 1000 A

Suzuki GSX-S 750 huren - MotoPort Leeuwarden

Suzuki GSX-S 750

Suzuki DL 650 A huren - MotoPort Leeuwarden

Suzuki DL 650 A

Onze huurvoorwaarden:

Verzekering

Alle motoren zijn WA+Casco (All Risk) verzekerd. De WA Europadekking bedraagt € 1.000.000,- per gebeurtenis. Het eigen risico per schadegebeurtenis bedraagt € 500. Bij vermissing of diefstal € 1.000. Kleding wordt volledig doorberekend. Het eigen risico is niet afkoopbaar. Lekke banden zijn voor rekening van de huurder.

Borg:

De borg is € 500. Deze dient vooraf contant te worden voldaan.

Tarieven

  Prijs Vrije km
Dag € 75,- 100
Weekend € 200,- 200
Midweek € 250,- 300
Week € 350,- 400

 

Meerprijs per kilometer: € 0,25

Huurperiode:

De minimale huurperiode is een huurdag. Een dag is van ’s morgens 09:30 uur tot de volgende morgen 09:00 uur. Dagverhuur is alleen mogelijk van dinsdag tot en met vrijdag. Een weekend is zaterdagmorgen 09:30 uur tot dinsdagmorgen 09:00 uur. Ophalen op vrijdagmiddag is na overleg en mogelijkheid te doen vanaf 17:30 uur. Een midweek is van dinsdagmorgen 09:30 uur tot vrijdagmiddag 17:00 uur. Een week is 7 aaneengesloten dagen.

Kleding:

Naast de motor kunt je tevens een motorhelm € 8,-, een motorpak € 15,-, een paar handschoenen € 5,- huren. Dit is per keer. Slot is gratis.

Afhalen:

Bij het afhalen dient de borg te zijn voldaan. Legitimatie middels rijbewijs is verplicht bij het afhalen. De motorfietsen worden met een volle tank brandstof afgeleverd en kunnen uitsluitend tijdens de openingstijden worden opgehaald en teruggebracht .

Indien de gewenste motorfiets om wat voor reden niet ter beschikking is voor verhuur, is de verhuurder vrij een vervangende motorfiets aan te bieden. Kleuren kunnen afwijken van hetgeen getoond.

Terugbrengen:

De motor dient te worden afgetankt en op de hiervoor aangegeven tijden teruggebracht.

Jij vindt het toch ook vervelend als je op uw motor moet wachten?

Huurder/bestuurder:

De huurder/bestuurder dient minimaal 18 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn. Alleen de in de huurovereenkomst genoemde huurder is gerechtigd de motorfiets te besturen.

Reservering:

Het dient aanbeveling op tijd te reserveren, zeker voor weekeinden en feestdagen. Dit kan telefonisch, per mail of je kunt natuurlijk langskomen. Reserveren is alleen mogelijk wanneer een bedrag van € 25,- wordt voldaan. Betaling alleen contant. Voor het Pinksterweekend dient vooraf volledig te worden betaald en geldt een toeslag van € 25,-.

Service en hulpverlening:

Op verhuur van motorfietsen zijn de standaardbepalingen verhuur van de Bovag van toepassing. Deze zijn ter inzage beschikbaar. De motorfietsen verkeren in prima staat, zijn uiterst betrouwbaar en representatief. Bij gebruik in het Buitenland dien je, volgens de Bovag verhuurbepalingen, in het bezit te zijn van de internationale reis- en kredietbrief van de ANWB.