Raodlok

GEAVANCEERDE MOTORFIETSSLOTEN

Roadlok

Dit innovatieve ART4 goedgekeurde remschijfslot is uniek in zijn soort.

Een schijfremslot is vaak lastig mee te nemen en je krijgt er vaak vieze handen van, dat is verleden tijd met het schijfremslot van Roadlok!

Erg comfortabel en makkelijk!

Het slot is geschikt voor motorfietsen met een radiale remklauw. Er zijn enkele varianten, links / rechts en 80mm / 100mm / 108mm, dit is de afstand hart op hart tussen de (meegeleverde) bevestigingsbouten voor op de remklauw. De brakebolt is 7x2cm en weegt slechts 77 gram

Roadlok bestellen

Hoe werkt het?

Roadlok van geanodiseerd aluminium wordt, anders dan de standaard schrijfremsloten, op de remklauw gemonteerd en blijft hier zitten, ook wanneer je hem niet gebruikt. Zo hoef je dus ook geen rekening te houden met extra bagage als je motorfiets ergens gaat stallen. Met de bijgeleverde brakebolt zet je je Roadlok op slot. Haal je de motorfiets van het slot af,  dan verwijder je de brakebolt weer en dat is het enige dat je moet opbergen.

Een groot voordeel, naast de compactheid, is dat het je motor niet beschadigd als je hem vergeet los te maken voor je wegrijd. Je motor slaat alleen af!