€259.-

Betty High DARK en LIGHT

John Doe Betty Biker motorjeans is een moderne slim-fit dames motorjeans met stoere looks door de stretchpanelen boven de knieën en op de onderrug. Door de volledige Kevlar voering weet die jou optimaal te beschermen zonder dat dit ten koste gaat van het uiterlijk. De XTM-liner bevat bovendien Coolmax technologie wat het draagcomfort verder ten goede komt. De Teflon coating zorgt voor een waterafstotende bewerking van de denim stof.

€259.-

Defender Mono CAMO en BLACK

De John Doe Defender Mono Camouflage is een enkellaags AAA-gecertificeerde cargo-stijl motorbroek. Gemaakt van een XTM-Fibre® en stretch denim twill mix, inclusief level 1 protectoren op de knieën en heupen. De Single layer constructie zorgt voor een koele en comfortabele draagervaring op warme dagen. Behalve de standaard voor- en achterzakken die je bij normale jeans vindt, heeft de Defender ook klassieke cargo pockets. Zo biedt deze cargo broek voldoende opbergruimte.
Verkrijgbaar voor zowel heren als dames. Maten 28 t/m 38, lengte 32 en 34

€259.-

Pioneer Mono INDIGO en BLACK M/V

De Pioneer Mono Indigo is ontworpen voor de warmere dagen van het jaar en is uiterst comfortabel. Ontworpen om u de hoogste bescherming te bieden, is de Pioneer motorjeans gemaakt van XTM-Fiber®. Deze eenlaagse motorjeans inclusief level 1 knie- en heupprotectoren haalt daarmee een AAA-niveau, momenteel het hoogst haalbare voor denim motorjeans. De slim-fit en eenlaags constructie zorgen ervoor dat deze motorjeans passen en aanvoelen als normale denim jeans. De XTM-Fiber®-innovatie is een dunnere, enkellaagse versie die perfect is voor de warmere helft van het jaar. De monolayer van de John Doe is extreem slijtvast en biedt maximale bescherming van het lichaam bij een val. Het stretchgedeelte in de stof past zich flexibel aan elke beweging aan en garandeert het beste draagcomfort in elke positie. Crashzijde 100% DuPont™ Kevlar® aramidevezel / huidzijde 100% Coolmax®. Maten 28 t/m 36 lengtematen 32 en 34

€259.-

John Doe Motoshirt

De Pioneer Mono Indigo is ontworpen voor de warmere dagen van het jaar en is uiterst comfortabel. Ontworpen om u de hoogste bescherming te bieden, is de Pioneer motorjeans gemaakt van XTM-Fiber®. Deze eenlaagse motorjeans inclusief level 1 knie- en heupprotectoren haalt daarmee een AAA-niveau, momenteel het hoogst haalbare voor denim motorjeans. De slim-fit en eenlaags constructie zorgen ervoor dat deze motorjeans passen en aanvoelen als normale denim jeans.
De XTM-Fiber®-innovatie is een dunnere, enkellaagse versie die perfect is voor de warmere helft van het jaar. De monolayer van de John Doe is extreem slijtvast en biedt maximale bescherming van het lichaam bij een val. Het stretchgedeelte in de stof past zich flexibel aan elke beweging aan en garandeert het beste draagcomfort in elke positie. Crashzijde 100% DuPont™ Kevlar® aramidevezel / huidzijde 100% Coolmax®.

€259.-

John Doe XTM Hoodie V2

 De John Doe Originals hoodie is geïnspireerd op klassieke jacks van Amerikaanse hogescholen in het midden van de jaren '90. In die tijd werden deze jacks alleen gedragen door atleten van deze colleges.
Onze hoodie is speciaal ontworpen voor motorrijders en is perfect voor elke motorrijder. De hoodie heeft een voering van XTM-Fiber® (vezeltechnologie gemaakt van DuPont™ Kevlar® / Coolmax® en Lycra®) en bereikt zo de perfecte balans tussen bescherming en ideaal draagcomfort. Uitgerust met protectie op de schouders, ellebogen en op de rug, kunt u extra protectie toevoegen waar dat nodig is.
Naast buiten- en binnenzakken voor opbergruimte biedt onze hoodie de rijder ook bij hogere snelheden optimale bescherming tegen luchtstromingen, terwijl hij toch altijd ademend en dus comfortabel blijft om te dragen.