REV'IT

Collectie 2021

Een greep uit onze Rev'it collectie van 2021.
In onze kledingshop hebben wij een uitgebreide collectie van Rev'it, van jassen, broeken, jeans, handschoenen en schoenen.... voor zowel heren als dames.
Bel voor een afspraak (0181-402455) of mail (kledingshop@motoportrockanje.nl) en maak een afspraak en kom de gehele collectie bewonderen.

afterburnI

waterdicht softshell jack

Afterburn H2O | € 249.99

De REV’IT! Afterburn H2O motorjas is een breed gedragen softshell jacket dat op uiteenlopende motoren past. Het softshell materiaal geeft een licht draagcomfort en uitstekende prestaties voor de sport en urban georiënteerde rijders. Tezamen met de waterdichte laag, protectie en afneembare capuchon een echte alleskunner om het jaar rond mee te rijden. Compleet met flexibele protectoren om het casual karakter te onderstrepen en een strakke aansluitende pasvorm.
Dames en heren!
Meer informatie
proteusII

PROTEUS

Protectorvest | €199.95

Het lichtgewicht en ademend Proteus protectorvest kan worden gedragen onder vesten of jassen die niet genoeg protectie bieden. Ideale stretch stof, ventilatie en bescherming geven je de geruststelling van veilig rijden. De Proteus is opgebouwd uit een combinatie van nauw geweven Hicom mesh aan de schouders, een in twee richtingen rekbaar spandex mesh body en PWR|Stretch mesh aan de binnenzijde van de mouwen. 
 
Lees meer

Quantum 2 H2O | €239.99

De Quantum 2 H2O jas put zijn uiterlijke inspiratie uit de kleurstellingen van de Quantum 2 serie; die staat voor een stoere, agressieve, kleurrijke stijl in sportieve motorkleding. Al deze opvallende uiterlijkheden zijn gecombineerd met de technische kwaliteiten die onze nieuwste sportieve collectie in zich verenigt. De Quantum 2 H2O jas gaat nog een stap verder doordat de veelzijdigheid van een REV'IT! waterdichte textiel jas erin verwerkt zit. Met zijn vier onderscheidende kleurstellingen voor ieders smaak is deze jas een regelrechte allemansvriend voor de hedendaagse sportieve en/of streetfighterrijder. Of je deze jas nu inzet voor woonwerk, een urban expeditie op zaterdagavond of een uur uitwaaien op zondagochtend, de unieke Quantum 2 H2O heeft alle features in huis voor een geslaagde motorrit en het stelen van de show. Geïntegreerde hydratex®|Mesh G-liner als bewapening tegen weer & wind? Zit erin. Uitneembare thermovoering en uitritsbare capuchon voor maximaal modulair gebruik? Ook aanwezig. Strategisch geplaatste, gelamineerde reflectiepanels, gecombineerd met SEESMART™ protectoren aan schouders en ellebogen.
Maten M t/m 3XL
Mooi te combineren met Rev'it Pacer motorschoen | €149.99
Maten 41 t/m 46