Beste klant,

De Lockdown heeft ook impact op de vestigingen van MotoPort. Wij proberen onze service ondanks de beperkingen op niveau te houden. Voor vragen zijn we telefonisch en per email te bereiken.

Werkplaats:
De werkplaats is gelukkig open, dus winterbeurten, reparaties en onderhoud kunnen gewoon doorgaan. Je mag nog steeds zelf de motorfiets brengen of ophalen of kunt gebruik maken van de haal- en brengservice.

Showroom:
De showroom is helaas gesloten. Motorfietsen kunnen in overleg afgeleverd worden. Heb je vragen over een motor, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen snel naar je reageren.

Kledingshop
De kledingshop is tot nader order gesloten. Wel kun je producten via de webshop bestellen en thuis, bij ons in de winkel of een PostNL locatie in Nederland laten bezorgen / afhalen. Met meer dan 20.000 artikelen kunnen we bijna álle motoren voorzien van onderdelen, accessoires en andere benodigdheden. Dit geldt ook voor helmen en motorkleding. In verband met Corona hebben we de retourtermijn verlengd naar 100 dagen.

MotoPort Rotterdam

Click & Collect - MotoPort

Kom je bestelling afhalen

Click & Collect

Je kleding, helmen, onderdelen en accessoires kun je bestellen in de webshop en thuis laten bezorgen, afhalen in de winkel of bij een PostNL Ophaalpunt laten bezorgen.

Product niet gevonden?

Kun je het gewenste artikel niet vinden in de webshop, vul dan dit formulier in en geef aan waar je naar op zoek bent. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te informeren over de beschikbaarheid. Je kunt hier natuurlijk ook voor bellen. We zorgen er dan voor dat we je snel helpen en je informeren of je het gewenste product/de gewenste producten op afspraak bij ons op kunt komen halen.

Aan de Strickledeweg 112 in Rotterdam vind je de grootste en mooiste motorzaak van Rotterdam en omstreken. Een motorzaak die bruist van de activiteiten en waar een team van enthousiaste motorliefhebbers klaarstaan om je optimaal van dienst te zijn, of je nu voor een onderhoudsbeurt komt, voor motorkleding, voor een huurmotor of voor de aanschaf van een motorfiets.

Vacature Fulltime Balie en Magazijn medewerker bij MotoPort Rotterdam

Vacature

Medewerker Balie & Magazijn M/V (Fulltime)

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan in de motorbranche? Solliciteer dan nu direct voor de functie Balie en Magazijnmedewerker bij MotoPort Rotterdam.

Jij staat in direct contact met de klant en geeft ze advies over de aanschaf van onderdelen en accessoires. Daarnaast plaatst je de bestellingen van de onderdelen en houdt je je bezig met magazijnwerkzaamheden.

Ben jij die georganiseerde en commerciële man of vrouw die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Meer info en solliciteren
Motorfiets merken MotoPort Rotterdam

Zeer breed assortiment

Wat je ook zoekt, bij MotoPort Rotterdam slaag je altijd. Met dealerschappen van maar liefst elf motormerken is de keuze in nieuwe en gebruikte motoren enorm. Datzelfde geldt voor de kledingafdeling, waar je naast de exclusieve MotoPort merken Dane en Difi nog talloze andere outfits vindt. Een van de sterke punten van MotoPort Rotterdam is dat de werkplaats mede dankzij het grote aantal dealerschappen over een enorm brede kennis beschikt, waardoor ze motoren van elk merk tot in de puntjes kunnen onderhouden.

Adres - MotoPort Rotterdam

Bezoek ons:

Strickledeweg 112
3044 EL Rotterdam
T: 010-462 55 56
NL802769287B01
E-mail

Openingstijden - MotoPort Rotterdam

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u*
Zaterdag 09.00u - 17.00u

*Van september t/m april is er geen koopavond.

Ruime keuze nieuwe en gebruikte motoren bij MotoPort Rotterdam

Dealerschappen:

MotoPort Rotterdam is officieel dealer van de motormerken Honda, Kawasaki, Suzuki, Aprilia & Zero en de scootermerken Vespa, Piaggio, Peugeot & Govecs.