Aan de Strickledeweg 112 in Rotterdam vind je de grootste en mooiste motorzaak van Rotterdam en omstreken. Een motorzaak die bruist van de activiteiten en waar een team van enthousiaste motorliefhebbers klaarstaan om je optimaal van dienst te zijn, of je nu voor een onderhoudsbeurt komt, voor motorkleding, voor een huurmotor of voor de aanschaf van een motorfiets.

Vacature medewerker (M/V) kledingafdeling

Vacature

Medewerker kledingshop (M/V)

Ben jij op zoek naar een carrière in de verkoop van motorkleding met doorgroei mogelijkheden in een team van enthousiastelingen? Vind jij het gaaf om klanten een perfecte klantbeleving te bieden en met je collega’s te presteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega (m/v) met ambities!

Meer info
Dealerschappen - MotoPort Rotterdam

Zeer breed assortiment

Wat je ook zoekt, bij MotoPort Rotterdam slaag je altijd. Met dealerschappen van maar liefst elf motormerken is de keuze in nieuwe en gebruikte motoren enorm. Datzelfde geldt voor de kledingafdeling, waar je naast de exclusieve MotoPort merken Dane en Difi nog talloze andere outfits vindt. Een van de sterke punten van MotoPort Rotterdam is dat de werkplaats mede dankzij het grote aantal dealerschappen over een enorm brede kennis beschikt, waardoor ze motoren van elk merk tot in de puntjes kunnen onderhouden.

Adres - MotoPort Rotterdam

Bezoek ons:

Strickledeweg 112
3044 EL Rotterdam
T: 010-462 55 56
NL802769287B01
E-mail

 

Openingstijden - MotoPort Rotterdam

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u*
Zaterdag 09.00u - 17.00u

*Van september t/m april is er geen koopavond.

Dealerschappen - MotoPort Rotterdam

Dealerschappen:

MotoPort Rotterdam is officieel dealer van de motormerken Honda, Kawasaki, Suzuki, Aprilia & Zero en de scootermerken Vespa, Piaggio Kymco, Peugeot, Gilera & Govecs.