Laat binnen 10 dagen na aankoop (tijdelijk) voor slechts € 39,95 je elders gekochte motor controleren bij MotoPort en je krijgt een Checklist en een cadeaubon t.w.v. € 50,-* te besteden in de kledingshop.

MotoPort Cheque

Gecheckt door een professional

De MotoPort Motor Check-up is een moment opname en geeft een algehele indruk van de motorfiets op het moment van de Check-up. De Motor Check-up wordt door een deskundige monteur afgenomen aan de hand van een checklist van meer dan 50 punten die MotoPort hiervoor hanteert. De Checklist geeft je inzicht in de status van je motorfiets op de dag van de Check-up. Bij het Bij de checklist krijg je een cadeaucheque cadeau t.w.v. € 50,- te besteden bij een minimale aankoop van € 250,- in de kleding of accessoireshop bij de MotoPort vestiging die de Check-Up heeft uitgevoerd. De cheque is in te leveren bij de aankoop van op voorraad zijnde kleding, kledingaccessoires, helmen en bagageartikelen. Navigatie en communicatiesystemen zijn uitgezonderd. Niet geldig in de webshop en/of in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Voorwaarden MotoPort Motor-Check-Up:

Aan de MotoPort Motor-Check-Up met checklist kunnen geen rechten worden ontleend of beroep worden gedaan op eventuele garanties bij derden. De verstrekte checklist van MotoPort is dan ook niet bindend of rechtsgeldig en MotoPort zal nooit of te nimmer partij zijn bij eventuele jurisprudenties tussen koper en verkoper, als de motor niet bij MotoPort is gekocht. De MotoPort Motor-Check-Up geeft de status aan op de dag dat de motor de check-up heeft ondergaan en toont eventuele onvolkomenheden aan die op korte of lange termijn de aandacht van eigenaar nodig hebben. Eventuele reparaties kunnen bij MotoPort worden uitgevoerd onder de BOVAG garantievoorwaarden.