Beste klant,

De Lockdown heeft ook impact op de vestigingen van MotoPort. Wij proberen onze service ondanks de beperkingen op niveau te houden. Voor vragen zijn we telefonisch en per email te bereiken.

Werkplaats:
De werkplaats is gelukkig open, dus winterbeurten, reparaties en onderhoud kunnen gewoon doorgaan. Je mag nog steeds zelf de motorfiets brengen of ophalen of kunt gebruik maken van de haal- en brengservice.

Showroom:
De showroom is helaas gesloten. Motorfietsen kunnen in overleg afgeleverd worden. Heb je vragen over een motor, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen snel naar je reageren.

Kledingshop
De kledingshop is tot nader order gesloten. Wel kun je producten via de webshop bestellen en thuis, bij ons in de winkel of een PostNL locatie in Nederland laten bezorgen / afhalen. Met meer dan 20.000 artikelen kunnen we bijna álle motoren voorzien van onderdelen, accessoires en andere benodigdheden. Dit geldt ook voor helmen en motorkleding. In verband met Corona hebben we de retourtermijn verlengd naar 100 dagen.

MotoPort Uithoorn

Click & Collect - MotoPort

Kom je bestelling afhalen

Click & Collect

Je kleding, helmen, onderdelen en accessoires kun je bestellen in de webshop en thuis laten bezorgen, afhalen in de winkel of bij een PostNL Ophaalpunt laten bezorgen.

Product niet gevonden?

Kun je het gewenste artikel niet vinden in de webshop, vul dan dit formulier in en geef aan waar je naar op zoek bent. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te informeren over de beschikbaarheid. Je kunt hier natuurlijk ook voor bellen. We zorgen er dan voor dat we je snel helpen en je informeren of je het gewenste product/de gewenste producten op afspraak bij ons op kunt komen halen.

“Het echte motorgevoel”

Wanneer je op zoek bent naar “het motorgevoel” ben je bij MotoPort Uithoorn aan het juiste adres. Want daar ben je altijd welkom, of je nu voor de gezellige sfeer in de koffiecorner komt of voor de aanschaf van een paar handschoenen, een motorpak, of een andere motor. En natuurlijk kun je daarbij altijd rekenen op vakkundig advies en een ruime keuze.

24652-pfs

Shoei Personal Fitting

Shoei Personal fitting is een systeem waarbij het hoofd van de klant wordt opgemeten. Bij deze service staat personalisatie van de helm centraal, om ervoor te zorgen dat je Shoei helm nog beter aansluit op je hoofd. Er wordt in kaart gebracht op welke punten de helm nog niet perfect aansluit.

Vervolgens gaat de gediplomeerde Shoei Personal Fitting Specialist aan de slag met de binnenvoering van je helm. De binnenvoering is zo ontworpen dat deze met verschillende losse onderdelen is aan te passen aan de vorm van je hoofd. Zodra de helm helemaal naar wens is aangepast krijg je een digitaal document met daarin de meetresultaten en de aanpassingen die aan je helm zijn gedaan.

Meer info & aanmelden
Adres - MotoPort Uithoorn

Bezoek ons:

A. Philipsweg 5-7
1422 AL UITHOORN
Tel. 0297 - 540163
NL801122351B01
E-mail

Kleding website

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09:00u - 18:00u
Donderdag 09:00u - 18:00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Zondag Gesloten
Dealerschappen---MotoPort-Uithoorn

Dealerschappen:

MotoPort Uithoorn is officeel dealer van de motormerken Kawasaki, Yamaha & Suzuki en de scootermerken Peugeot, Sym, Kymco, Vespa & Piaggio.

Team-MotoPort-Uithoorn

Perfectie voor alles

MotoPort Uithoorn wordt gerund door vader Mario en zoon Jaivy Eikelenboom. Bij beide stroomt de benzine door de aderen. Mario reed vroeger endurance races op wereldniveau, Jaivy racet in de 600cc klassen en samen rijden ze nu classic races. Snelle jongens dus, maar niet van het soort met stropdas. In de motorzaak merk je dat aan alles, want je kunt hier rekenen op adviezen vanuit de praktijkervaring. Ook in de werkplaats, waar goed opgeleide monteurs over de modernste middelen beschikken om snel, vakkundig en efficiënt onderhoud te verrichten. Er is zelfs een vermogensbank, waarmee motoren ook bij hogere snelheden perfect afgesteld kunnen worden. Perfectie voor alles....