Versys tour 2021

Vrijdag 16 en zaterdag 17 april

Kawasaki Versys Promotour bij MotoPort Uithoorn

Probeer ‘m zelf!

Voor modeljaar 2021 heeft Kawasaki haar Versys 1000S en SE vernieuwd, waarbij de S nu nagenoeg dezelfde features heeft als de SE, behalve de nieuwe Showa Skyhook-vering. Dit elektronisch geregelde veersysteem blijft exclusief voorbehouden aan de SE-uitvoering. Wil je zelf eens beter kennismaken met beide Versys 1000-modellen óf misschien
de Versys 650? Dat kan, want Kawasaki organiseert dit voorjaar de speciale Versys Promo Tour.

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 april is de Versys Tour bij MotoPort Uithoorn en kun jij deze aan de tand voelen. Maak een afspraak voor een uitgebreide testrit.

Direct inschrijven

Beste klant,

Wij hanteren de regels van het RIVM en zijn daarbij open op afspraak.
U kunt telefonisch of per email een tijdslot reserveren om de showroom of de kledingafdeling te bezoeken.
Hiervoor dient u minimaal 4 uur van te voren een afspraak te maken.

De werkplaats is regulier geopend en hiervoor kunt u bij de werkplaatsbalie terecht.

MotoPort Uithoorn

 

 

Kom je bestelling afhalen

Click & Collect

Je kleding, helmen, onderdelen en accessoires kun je bestellen in de webshop en thuis laten bezorgen, afhalen in de winkel of bij een PostNL Ophaalpunt laten bezorgen.

Product niet gevonden?

Kun je het gewenste artikel niet vinden in de webshop, vul dan dit formulier in en geef aan waar je naar op zoek bent. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te informeren over de beschikbaarheid. Je kunt hier natuurlijk ook voor bellen. We zorgen er dan voor dat we je snel helpen en je informeren of je het gewenste product/de gewenste producten op afspraak bij ons op kunt komen halen.

“Het echte motorgevoel”

Wanneer je op zoek bent naar “het motorgevoel” ben je bij MotoPort Uithoorn aan het juiste adres. Want daar ben je altijd welkom, of je nu voor de gezellige sfeer in de koffiecorner komt of voor de aanschaf van een paar handschoenen, een motorpak, of een andere motor. En natuurlijk kun je daarbij altijd rekenen op vakkundig advies en een ruime keuze.

24652-pfs

Shoei Personal Fitting

Shoei Personal fitting is een systeem waarbij het hoofd van de klant wordt opgemeten. Bij deze service staat personalisatie van de helm centraal, om ervoor te zorgen dat je Shoei helm nog beter aansluit op je hoofd. Er wordt in kaart gebracht op welke punten de helm nog niet perfect aansluit.

Vervolgens gaat de gediplomeerde Shoei Personal Fitting Specialist aan de slag met de binnenvoering van je helm. De binnenvoering is zo ontworpen dat deze met verschillende losse onderdelen is aan te passen aan de vorm van je hoofd. Zodra de helm helemaal naar wens is aangepast krijg je een digitaal document met daarin de meetresultaten en de aanpassingen die aan je helm zijn gedaan.

Meer info & aanmelden
Adres - MotoPort Uithoorn

Bezoek ons:

A. Philipsweg 5-7
1422 AL UITHOORN
Tel. 0297 - 540163
NL801122351B01
E-mail

Kleding website

Openingstijden:

Maandag 09.00u - 18:00u
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09:00u - 18:00u
Donderdag 09:00u - 18:00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Zondag Gesloten
Dealerschappen---MotoPort-Uithoorn

Dealerschappen:

MotoPort Uithoorn is officeel dealer van de motormerken Kawasaki, Yamaha & Suzuki en de scootermerken Peugeot, Sym, Kymco, Vespa & Piaggio.

Team-MotoPort-Uithoorn

Perfectie voor alles

MotoPort Uithoorn wordt gerund door vader Mario en zoon Jaivy Eikelenboom. Bij beide stroomt de benzine door de aderen. Mario reed vroeger endurance races op wereldniveau, Jaivy racet in de 600cc klassen en samen rijden ze nu classic races. Snelle jongens dus, maar niet van het soort met stropdas. In de motorzaak merk je dat aan alles, want je kunt hier rekenen op adviezen vanuit de praktijkervaring. Ook in de werkplaats, waar goed opgeleide monteurs over de modernste middelen beschikken om snel, vakkundig en efficiënt onderhoud te verrichten. Er is zelfs een vermogensbank, waarmee motoren ook bij hogere snelheden perfect afgesteld kunnen worden. Perfectie voor alles....