Graag tot ziens bij MotoPort Uithoorn

Winkelbezoek zonder afspraak

Je bent welkom om MotoPort Uithoorn te bezoeken Wel vragen we je om tijdens je bezoek de bekende coronaregels in acht te nemen. 

Uiteraard is het natuurlijk nog steeds mogelijk om een afspraak te maken voor Personal Shopping, waarbij de medewerkers van MotoPort Uithoorn de tijd nemen om samen met jou de juiste producten uit te zoeken. Een afspraak maken voor Personal Shopping kan via onderstaande link.

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om online te bestellen en je bestelling de volgende dag bij ons op te halen of thuis te laten bezorgen. Een beller is sneller, ook telefonisch kun je natuurlijk met je vragen bij ons terecht, tel 0297-540 163.

Aanmelden Personal Shopper

“Het echte motorgevoel”

Wanneer je op zoek bent naar “het motorgevoel” ben je bij MotoPort Uithoorn aan het juiste adres. Want daar ben je altijd welkom, of je nu voor de gezellige sfeer in de koffiecorner komt of voor de aanschaf van een paar handschoenen, een motorpak, of een andere motor. En natuurlijk kun je daarbij altijd rekenen op vakkundig advies en een ruime keuze.

24652-pfs

Shoei Personal Fitting

Shoei Personal fitting is een systeem waarbij het hoofd van de klant wordt opgemeten. Bij deze service staat personalisatie van de helm centraal, om ervoor te zorgen dat je Shoei helm nog beter aansluit op je hoofd. Er wordt in kaart gebracht op welke punten de helm nog niet perfect aansluit.

Vervolgens gaat de gediplomeerde Shoei Personal Fitting Specialist aan de slag met de binnenvoering van je helm. De binnenvoering is zo ontworpen dat deze met verschillende losse onderdelen is aan te passen aan de vorm van je hoofd. Zodra de helm helemaal naar wens is aangepast krijg je een digitaal document met daarin de meetresultaten en de aanpassingen die aan je helm zijn gedaan.

Meer info & aanmelden
Adres - MotoPort Uithoorn

Bezoek ons:

A. Philipsweg 5-7
1422 AL UITHOORN
Tel. 0297 - 540163
NL801122351B01
E-mail

Kleding website

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09:00u - 18:00u
Donderdag 09:00u - 18:00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Zondag 11:00u - 16:00u
Dealerschappen---MotoPort-Uithoorn

Dealerschappen:

MotoPort Uithoorn is officeel dealer van de motormerken Kawasaki, Yamaha & Suzuki en de scootermerken Peugeot, Sym, Kymco, Vespa & Piaggio.

Team-MotoPort-Uithoorn

Perfectie voor alles

MotoPort Uithoorn wordt gerund door vader Mario en zoon Jaivy Eikelenboom. Bij beide stroomt de benzine door de aderen. Mario reed vroeger endurance races op wereldniveau, Jaivy racet in de 600cc klassen en samen rijden ze nu classic races. Snelle jongens dus, maar niet van het soort met stropdas. In de motorzaak merk je dat aan alles, want je kunt hier rekenen op adviezen vanuit de praktijkervaring. Ook in de werkplaats, waar goed opgeleide monteurs over de modernste middelen beschikken om snel, vakkundig en efficiënt onderhoud te verrichten. Er is zelfs een vermogensbank, waarmee motoren ook bij hogere snelheden perfect afgesteld kunnen worden. Perfectie voor alles....