Winkelen zonder afspraak

Winkel veilig bij MotoPort

Corona maatregelen

Beste klanten,

We zien je weer graag in onze winkel. Wel vragen we je om een mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te houden en laten we een maximum aantal personen binnen.

Voor wat betreft de werkplaats kan indien gewenst in overleg een motor voor onderhoud thuis opgehaald worden en nadien weer thuis afgeleverd worden.

Graag tot ziens bij MotoPort Uithoorn.

Aanmelden Personal Shopper

“Het echte motorgevoel”

Wanneer je op zoek bent naar “het motorgevoel” ben je bij MotoPort Uithoorn aan het juiste adres. Want daar ben je altijd welkom, of je nu voor de gezellige sfeer in de koffiecorner komt of voor de aanschaf van een paar handschoenen, een motorpak, of een andere motor. En natuurlijk kun je daarbij altijd rekenen op vakkundig advies en een ruime keuze.

24652-pfs

Shoei Personal Fitting

Shoei Personal fitting is een systeem waarbij het hoofd van de klant wordt opgemeten. Bij deze service staat personalisatie van de helm centraal, om ervoor te zorgen dat je Shoei helm nog beter aansluit op je hoofd. Er wordt in kaart gebracht op welke punten de helm nog niet perfect aansluit.

Vervolgens gaat de gediplomeerde Shoei Personal Fitting Specialist aan de slag met de binnenvoering van je helm. De binnenvoering is zo ontworpen dat deze met verschillende losse onderdelen is aan te passen aan de vorm van je hoofd. Zodra de helm helemaal naar wens is aangepast krijg je een digitaal document met daarin de meetresultaten en de aanpassingen die aan je helm zijn gedaan.

Meer info & aanmelden
Adres - MotoPort Uithoorn

Bezoek ons:

A. Philipsweg 5-7
1422 AL UITHOORN
Tel. 0297 - 540163
NL801122351B01
E-mail

Kleding website

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09:00u - 18:00u
Donderdag 09:00u - 18:00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Zondag Gesloten
Dealerschappen---MotoPort-Uithoorn

Dealerschappen:

MotoPort Uithoorn is officeel dealer van de motormerken Kawasaki, Yamaha & Suzuki en de scootermerken Peugeot, Sym, Kymco, Vespa & Piaggio.

Team-MotoPort-Uithoorn

Perfectie voor alles

MotoPort Uithoorn wordt gerund door vader Mario en zoon Jaivy Eikelenboom. Bij beide stroomt de benzine door de aderen. Mario reed vroeger endurance races op wereldniveau, Jaivy racet in de 600cc klassen en samen rijden ze nu classic races. Snelle jongens dus, maar niet van het soort met stropdas. In de motorzaak merk je dat aan alles, want je kunt hier rekenen op adviezen vanuit de praktijkervaring. Ook in de werkplaats, waar goed opgeleide monteurs over de modernste middelen beschikken om snel, vakkundig en efficiënt onderhoud te verrichten. Er is zelfs een vermogensbank, waarmee motoren ook bij hogere snelheden perfect afgesteld kunnen worden. Perfectie voor alles....