Moto Guzzi V85

V85 Strada
De V85 Strada is ontworpen voor dagelijks gebruik. De motor valt op door zijn lichtmetalen wielen en wegbanden, zijn lage voorspatbord en zijn drie rijmodi (Road, Rain, Sport) die de ABS, traction control en motorafstellingen beïnvloeden.
De verkoop adviesprijs van de Moto Guzzi V85 Strada is: € 14.399*

V85 TT
De V85 TT vertegenwoordigt de meest authentieke essentie van motoren die zijn toegewijd aan touring. De TT onderscheidt zich door zijn tubeless profielbanden op spaakwielen en zijn 4 rijmodi (Road, Sport, Rain en Off-Road) die de elektronische systemen beheren (inclusief Cornering ABS) dankzij het zesassige inertie platform. De motor is standaard uitgerust met een motorbeschermer, aluminium passagiershandgrepen, handbeschermers en instelbare hydraulische voorspanning van de schokdemper.

De verkoop adviesprijs van de Moto Guzzi V85 TT is: € 15.399*

V85 TT Travel
De V85 TT Travel is de meest geavanceerde versie met een luxe uitrusting gericht op touring: inclusief harde koffers, het Moto Guzzi MIA-multimediasysteem, verwarmde handgrepen en zadel en een groter windscherm. De motor heeft vijf rijmodi. Naast Road, Sport, Rain en Off-Road heeft het ook een Custom Modus (beschikbaar als een afzonderlijke accessoire voor de andere twee V85-versies) waarmee aanpassingen mogelijk zijn op basis van persoonlijke rijbehoeften.

De verkoop adviesprijs van de Moto Guzzi V85 TT Travel is: € 16.399*

Ga naar de Moto Guzzi website voor meer informatie over de Moto Guzzi V85 range.
*De verkoop adviesprijs is inclusief BPM, BTW, kosten rijklaar maken en 2 jaar Road Assistance.

Ga naar de Moto Guzzi website voor uitgebreide informatie over de Moto Guzzi V85 range