MotoPort motor verhuur

Wist je dat je bij MotoPort ook een motor kunt huren? Handig als je even zonder zit, een andere of een extra motor nodig hebt of als je een motor wat uitgebreider  wilt uitproberen!

Er kunnen veel redenen zijn waarom je een motorfiets wilt huren. Je hebt bijvoorbeeld zelf geen ruimte om er een te stallen of geen middelen om er een aan te schaffen - hoewel dat met het MotoPort Flexplan voordeliger is dan je wellicht zou denken. Wellicht heb je ook wel een motor, maar wil je eens wat anders rijden: je hebt bijvoorbeeld een lichte motor of een supersportmotor, maar je hebt voor de vakantie een zwaardere toermotor met koffers nodig of je wilt een keer de mogelijkheid hebben om een passagier mee te nemen.

Yamaha Ténéré 700 - MotoPort

Lekker uitproberen

Een hele goede reden om een motorfiets te huren is wanneer je van plan bent een andere motorfiets te kopen. Je kunt bij MotoPort natuurlijk altijd wel een proefrit maken met de motor van jouw keuze maken, maar wellicht is een vluchtige rij-indruk voor jou niet genoeg om te weten of zo’n motor in de praktijk nou echt bevalt. Dan kun je meestal zo’n motor huren en er wat langer mee op pad gaan, zodat je helemaal zeker kunt zijn dat die motor bij jou past voor dat je hem aanschaft.

RBT_Veenendaal_2017_7

Nummer 1

MotoPort is de nummer 1 op het gebied van motorhuur. De meeste vestigingen hebben een behoorlijk aantal motoren in het verhuurprogramma in de verschillende categorieën die er zijn. Klik op een vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie over motortypen, tarieven en aanvullende services, zoals de verhuur van helmen en motorkleding. Doorgaans is een vast aantal kilometers per dag bij de huurprijs inbegrepen, de motoren zijn altijd WA met volledig casco (All-Risk) verzekerd, zodat jij ook met een huurmotor altijd optimaal en zorgeloos kunt genieten van jouw motorhobby.

Klik op de vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie over motortypen, tarieven en aanvullende services en reserveer direct

Het actuele verhuuraanbod per vestiging