Ontdek de wereld per motor

De avontuurlijk ingestelde motorrijder gaat individueel of georganiseerd op reis. MotoPort werkt o.a. samen met Horizon motorreizen voor een divers aanbod aan motorvakanties, ook met je eigen motor.

Horizon Motorreizen - MotoPort

Thuis in Europa en daarbuiten

Horizon Motorreizen

Horizon Motor Reizen biedt al meer dan 25 jaar een uitgebreid reisprogramma van de Noorkaap tot Marokko en van Ierland tot Moskou. Voor dit jaar hebben ze hun reisaanbod weer verder uitgebreid, zoals je hier kunt lezen. HMR staat graag voor je klaar om je een onvergetelijke reis te bezorgen!

Horizon Motorreizen 02 - MotoPort

Waarom Horizon Motorreizen

HMR motorreizen organiseert reizen voor motorrijders die iets anders willen. Met hun reizen kom je in de mooiste gebieden van Europa en zelfs daarbuiten. Ze hebben fabelachtige routes samengesteld, die een feest zijn om te rijden. Beleef je eigen motoravontuur, alleen of samen met je partner of vrienden en weet dat ze je met raad en daad terzijde staan. Hun doel is immers om je van een heerlijke onbezorgde motorreis te laten genieten!
HMR organiseert motorvakanties voor motorrijders die eens iets anders willen met als doel je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Alleen of samen met je partner gebieden ontdekken waar je normaal niet zult komen. Toeren over wegen die het echte motoravontuur benadrukken met de zekerheid dat HMR je met raad en daad ter zijde staat. De persoonlijke zorg tijdens je vakantie wordt alom gewaardeerd door de deelnemers.

Horizon Motorreizen 03 - MotoPort

Het reisprogramma

HMR is thuis in heel Europa en daarbuiten: van Noorwegen tot Marokko en van Ierland tot Moskou. Ze hebben leuke korte breaks voor als je er een lang weekend tussenuit wilt en langere reizen van 6 of 7 dagen tot aan 18 dagen toe. Je kunt kiezen voor een reis waarbij je vanuit een hotel (of camping) de omgeving verkent, of voor een hotelrondreis waarbij je in meerdere hotels verblijft. Naast de groepsreizen en individuele reizen bieden ze ook merkenreizen aan om je favoriete motormerk nog beter te leren kennen. Ben je in voor een combinatie van leren en genieten dan hebben ze schitterende professionele trainingen voor je klaar liggen.

Cover2021 Horizon

De Routes

Om je die beloofde onvergetelijke reis te bezorgen, zetten ze zelf de routes uit. Ga je mee op reis dan ontvang je alle dagroutes van je reis op GPS (TomTom en Garmin). Bovendien krijg je een uitgebreide routegids waar allerlei informatie per dagroute in vermeld staat.

De garantie
HMR is een zelfstandige onderneming, die professionele motorreizen organiseert, wat betekent dat je kunt verwachten dat ze kwaliteit leveren en een perfecte motorreis voor je regelen.