Kobutex motorreizen logo - MotoPort

Kobutex motorreizen

Ontdek de wereld per motor

De avontuurlijk ingestelde motorrijder gaat individueel of georganiseerd op reis. MotoPort werkt samen met Kobutex motorreizen voor een divers aanbod aan motorvakanties, ook met je eigen motor.

Lees meer
Paul van Hooff - MotoPort.nl

Ga op avontuur met Moto M•Zine

Reisverhalen

In Moto M•Zine komen mensen aan het woord die van hun hobby een levensdoel maken: reizen met de motor. Ze komen op de meest unieke plekken en maken de wildste avonturen mee. Volg deze mensen op hun reis en waan je even in een andere wereld!

Lees meer
Toertocht door Friesland - Peter Aansorgh - Moto M•Zine 1 2024 - MotoPort - 03

Erop uit met de motor!

Motorroutes

Inspiratie nodig? MotoPort heeft een aantal leuke routes voor je uitgestippeld. Zo kun je een mooi rondje Nederland doen langs alle MotoPort vestigingen en is onze eigen verslaggever Peter Aansorgh erop uitgegaan om de leukste plekken in Friesland te ontdekken.

Check het snel via onderstaande link.

Naar motorroutes

Motor huren

Krijg je na het lezen van al die leuke reisverhalen ook kriebels om erop uit te trekken met de motor, maar heb je geen motor? Huur er dan een! Diverse MotoPort vestigingen hebben een ruim assortiment van verschillende motorfietsen in de verhuur. Huren kan al vanaf 1 dag en kan via de MotoPort vestigingen of heel handig via MotoShare.

Meer info
Met-de-motor-op-vakantie

Erop uit met de beste motorgear!

Nu de temperaturen stijgen en de zon zich vaker laat zien, beginnen ook weer de motorkriebels te komen en krijg je zin om erop uit te trekken. Dat kan natuurlijk voor een dagje zijn, maar ook voor een weekend of zelfs een hele week. En wanneer je langer dan een dag de weg op gaat, is goede (camping-) gear ook zeker een must.

Dat je bij MotoPort terecht kunt voor kwaliteits-motorkleding, helmen en accessoires wist je natuurlijk al lang, maar wist je ook dat je bij De Wit Schijndel terecht kunt voor de beste campingspullen?
Lichtgewichte trekkerstenten voor 1 persoon of meer, maar ook onmisbare gadgets als een opvouwbare en herbruikbaar koffiefilter of een opvouwbaar zonnepaneel en ook gemakkelijk op te vouwen campingstoelen en slaapmatten.

Wat je ook nodig hebt, bij MotoPort en De Wit Schijndel zorgen we ervoor dat je comfortabel en met de beste producten op vakantie kunt! Check onderstaande link voor een greep uit de collectie van De Wit Schijndel of bezoek de webshop van MotoPort voor meer motorkleding en accessoires.

Lees meer