Verkoopbemiddeling

Jouw motor verkopen zonder rompslomp.

Jouw motor laten verkopen? MotoPort biedt jou de mogelijkheid om je motor door professionals te laten verkopen.

Wie een nieuwe motor koopt, ruilt zijn oude motor doorgaans in. Soms is inruilen niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat je geen andere motor wilt aanschaffen of omdat je gewoon nog niet weet welke motor je wilt hebben. Als je dan toch je handen vrij wilt hebben, kun je proberen om jee motor zelf te verkopen via Marktplaats of andere advertentiesites, maar dat kan een lastige klus zijn. Soms worden er rare, lage bedragen geboden en krijg je schimmige figuren aan je deur, die je liever niet proef laat rijden. Ook wordt er nogal wat van je onderhandelingsskills gevraagd om een goede prijs te bedingen.

Motor verkopen - MotoPort

Hoe werkt het?

Bij verkoopbemiddeling laat je jouw motor door MotoPort verkopen, zonder dat je hem inruilt. De motor blijft dus van jou tot deze verkocht is. MotoPort spreekt met jou af voor welk bedrag de motor aangeboden wordt en voor welk bedrag de motor verkocht mag worden. Ook wordt vastgesteld welke vergoeding MotoPort in rekening brengt voor de bemiddeling. MotoPort zorgt dat de motor technisch in goede staat wordt gebracht en netjes gewassen en gepoetst in de showroom wordt gezet, aangezien we alleen representatieve motoren in ons aanbod willen tonen. Ook zorgt MotoPort er voor dat de motor gefotografeerd wordt en op MotoPort.nl geplaatst wordt, waardoor je bereik en ook de verkoopkansen enorm vergroot worden.

Verkoopbemiddeling 02 - MotoPort

Voordelen

Verkoopbemiddeling heeft diverse voordelen, zowel voor de koper als voor de verkoper. De potentiële koper kan namelijk proefrijden met de motor, die tijdens zo’n rit via MotoPort verzekerd is. Ook financieren behoort tot de mogelijkheden. Als verkoper heb je het voordeel dat je overdag niet thuis hoeft te zijn, je geen vreemd volk over de vloer krijgt, je de motor veilig verkoopt en dat je gebruik maakt van de expertise van een professionele verkoper, zodat je ondanks de vergoeding wellicht nog meer voor je motor kunt krijgen dan je zelf had klaargespeeld. Dat noemen we een win-win situatie.

MotoPort kan je ontzorgen bij de verkoop van je motorfiets. Onze professionele adviseurs in onze vestigingen leggen het je graag uit.

De voordelen van het verkopen van je motor via MotoPort

  • Geen risico met proefritten
  • Verkoop via groot MotoPort netwerk
  • Grotere verkoopkans door veel exposure en advertenties op tal van websites
  • Nieuwe koper heeft de mogelijkheid tot garantie, dus hogere verkoopkans
  • Nieuwe koper kan financieren, dus grotere verkoopkans
  • Geen rompslomp met adverteren en onderhandeling
  • Geen vreemden aan de deur
  • Verkoop door professionals
 

Kies hieronder de vestiging van wie je een inruilaanbod of verkoopprijs voor je motorfiets wil ontvangen