Regelmatige bijscholing

Vakkundige service

Bij MotoPort ben je gegarandeerd van vakkundig onderhoud door deskundige motorfietsmonteurs die hun vak verstaan. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken worden ze met regelmaat bijgeschoold om van de laatste technische ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

MotoPort werkplaats - MotoPort

Tips & tricks

MotoPort Werkplaats

De medewerkers van de MotoPort werkplaats kunnen al je vragen beantwoorden over onderhoud van je motor. Daarnaast kunnen ze je de beste tips & tricks geven hoe je zelf het beste je motorfiets in goede conditie kunt houden, welke producten je wel en niet moet gebruiken en hoe je je motor bijvoorbeeld pekelvrij houd.

Daarnaast kunnen ze (op afspraak) de vering voor je afstellen en het vermogen testen op de testbank.

Makkelijk en snel

Direct een werkplaats afspraak? Dat kan!

Meld je motor hier aan voor een onderhoudsbeurt of het vervangen van banden, accu's of remblokken.

Haal-en brengservice - MotoPort

Pechservice met de MotoPort NoRiskverzekering!

Pech onderweg tijdens je motorrit

Ben je met je motor gestrand tijdens een motorrit? Met de MotoPort NoRisk verzekering geniet je van pechservice in heel Nederland (m.u.v. de eigen woonplaats). Bekijk hier alle voordelen van de MotoPort NoRisk verzekering en vraag direct een offerte aan of sluit direct een verzekering af.

Ben je tijdens openingstijden met motor in de buurt van jouw MotoPort vestiging gestrand, neem dan contact met hen op. Buiten openingstijden kun je een beroep doen op hulpdiensten zoals de ANWB. Voor ANWB leden is dit veelal gratis

Ben je niet in de gelegenheid om je motorfiets voor onderhoud langs te brengen en is je motor wel aan onderhoud toe? In overleg en tegen een vergoeding komen we je motorfiets ophalen en na afloop terugbrengen.

Tijdens de Winterbeurtactie is de haal- en brengservice een vast item op de agenda, dus geen geploeter door de sneeuw of  over glad ijs voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tijdens de Grote Winterbeurt actie is ophalen en terugbrengen inbegrepen!

Schadeherstel - MotoPort

Snel terug de weg op!

Schadeherstel

Je wilt er natuurlijk niet aan denken, een ongeluk of schuiver met je kostbare motorfiets. Maar als dat ongewild toch is gebeurd kun je voor professioneel schadeherstel bij MotoPort terecht. MotoPort zorgt ervoor dat je motor weer snel in de originele staat wordt hersteld. Door de officiële dealerschappen kunnen we snel over nieuwe en originele onderdelen beschikken en je motor snel weer opknappen zodat je opnieuw de weg op kunt.

Wat moet ik doen?

Neem bij schade contact op met je verzekeringsmaatschappij en meld de schade. Breng je motor vervolgens naar de dichtstbijzijnde vestiging van MotoPort of- als de motor niet meer rijbaar is- laat hem door de verzekering daarheen brengen.

Bij MotoPort kun je een akte van cessie opstellen waarbij je MotoPort opdracht geeft de schade voor jou te regelen. Er wordt een taxatie van de reparatiekosten gemaakt en met de expert wordt het schadebedrag vastgesteld. Dit taxatierapport wordt naar de verzekeringsmaatschappij gestuurd, en afhankelijk van de schuldvraag en de dekking van de verzekering wordt van de verzekeringsmaatschappij goedkeuring gegeven voor het herstel van de schade.

Lees hier meer over schadeherstel

Wij regelen het voor je!

MotoPort kan, indien gewenst, de volledige afhandeling van de schade voor haar rekening nemen. Van overleg met de expert van de verzekeringsmaatschappij tot het herstellen van de schade aan je motorfiets. In veel gevallen is het schadeherstel immers een kwestie van verzekeringswerk.