logo_BOVAG_rgb

Een ijzersterke combinatie

MotoPort & BOVAG

Bij alle vestigingen van MotoPort hangt al jaren het BOVAG schild op de muur. Het jarenlange lidmaatschap staat voor zekerheid en betrouwbaarheid zowel bij de aanschaf van een gebruikte motor als bij het onderhoud of reparatie in de werkplaats.

Gebruikte motoren
Alle motoren worden bij MotoPort op meer dan 80 punten gecontroleerd voordat ze worden afgeleverd. Zo weet je zeker dat je veilig de weg op kunt. Daarnaast bieden we ook diverse garantie- en afleverpakketten aan. Zo kun je kiezen voor (extra) garantie volgens de BOVAG voorwaarden eventueel in combinatie met een grote of kleine onderhoudsbeurt.

Werkplaatsplanner---MotoPort-Veldhoven

Garantie op uitgevoerde werkzaamheden

Reparatie en onderhoud

Ook bij reparatie en onderhoud van je motor volgt MotoPort de garantiebepalingen van de BOVAG.  Dat betekent bijvoorbeeld standaard zes maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Maar het houdt ook in dat je als klant vooraf een prijsopgave kunt ontvangen voor het onderhoud en dat de factuur nooit meer dan 10 % afwijkt van de prijsopgave.

geschil_klant_v

Bemiddeling

Geschillencommissie

Waar mensen werken kan altijd iets fout gaan. MotoPort staat erom bekend dat ze dergelijke gevallen altijd met de klant in goed overleg willen oplossen, maar soms kom je er samen niet uit. In zo'n geval kan de BOVAG bemiddelden in een geschil. Kom je er dan nog niet uit dan kun je als klant terugvallen op de Geschillencommissie Tweewielers. Dat is een onafhankelijk orgaan dat uiteindelijk een bindend advies geeft. De BOVAG ziet erop toe dat de leden dit advies van de geschillencommissie ook echt nakomen.