Vakantiecheck vierkant

Meld je nu aan

MotoPort vakantiecheck

Ga je met je motor op vakantie en wil je zeker weten dat je motor in perfecte staat daarvoor is ? Laat je motor door onze vakkundige monteurs controleren en ga met een gerust hart op vakantie. Voor slechts € 49,95 controlen wij je motoren op alle belangrijke punten. Maak snel een afspraak met jouw vestiging:

MotoPort Almere
MotoPort Assen
MotoPort Breda
MotoPort Den Bosch
MotoPort Echt
MotoPort Goes
MotoPort Hengelo
MotoPort Hillegom
MotoPort Hippolytushoef
MotoPort Leek
MotoPort Leeuwarden
MotoPort Rockanje
MotoPort Veldhoven
MotoPort Wormerveer
MotoPort Zelhem

14---1080x1080

Actieperiode van 30 mei 2022 t/m 31 juli 2022

Tankbon cadeau bij aanschaf van een Michelin band of set banden

Koop je in de actieperiode een band uit het geldende bandengamma, dan krijg je een tankbon van € 15,- cadeau bij aanschaf van 1 band en een tankbon van € 40,- cadeau bij aanschaf van een set banden.

De actie geldt voor de volgende bandentypen:

  • Michelin Road 6 - Voor meer grip in zowel droge als natte omstandigheden.Voor rijders die een band eisen die lang meegaat en die u het gevoel geeft dat u een held bent op het circuit of op bochtige binnenwegen, is er geen andere optie!
  • Michelin Road 6 GT - De Road 6 GT maakt gebruik van Michelin’s Radial-X Evo-technologie, die een groter wegcontactvlak realiseert om grotere hellingshoeken in bochten mogelijk te maken. Bovendien zijn de zijwanden nu flexibeler, met de bedoeling meer comfort en een beter algemeen gevoel te bieden door onregelmatigheden op de weg beter te filteren, zelfs bij hoge snelheid en op motorfietsen met een grote cilinderinhoud.
  • Michelin Anakee Adventure - Deze band is ideaal voor motorijders die ook wel eens off-road willen rijden. Vraag altijd advies welke band het beste bij je motor en je rijgedrag past.
  • Michelin Power 5 - Met de banden krijg je in de Alpen op nat wegdek een fenomenale grip bij remmen in afdalingen en bochten. En op de eerste plaats bestemd voor sportieve rijders die hun motor intensief gebruiken op de weg.
  • Michelin Power GP - De Michelin Power GP is bestemd voor motorrijders die hun sportieve motor op de openbare weg gebruiken en af en toe op het circuit rijden
  • Michelin Power Cup 2 - Deze banden zijn ontworpen voor het circuit, en goedgekeurd voor de openbare weg. Met Geoptimaliseerde grip en hoge prestaties en de
  • Michelin Power Slick 2 - Ontworpen voor maximale grip op het circuit - niet voor de openbare weg! Geoptimaliseerd voor een optimale grip en hoge prestaties.
De actievoorwaarden vind je op promo.michelin.nl
DCTtour22 1894x809_NED

Ervaar motorplezier zonder te schakelen

Honda DCT TOUR

De DCT Tour trekt ook in 2022 door Nederland, dé kans om vrijblijvend kennis te maken en proef te rijden met deze unieke technologie die schakelen overbodig maakt.

Unieke Honda technologie

Tien jaar geleden introduceerde Honda Dual Clutch Transmission (DCT), een technologie waarin je favoriete motormerk tot op de dag van vandaag uniek is. Onze DCT-modellen worden gekenmerkt door soepel rijplezier en een eenvoudige bediening. Je kunt kiezen om zelf te schakelen met een druk op de knop of om het schakelwerk over te laten aan de motor. Twee koppelingen doen samen het schakelwerk binnen een fractie van een seconde en zorgen voor vlotte schakelovergangen. Motorrijden is nog leuker en eenvoudiger geworden.

Meer informatie en inschrijven
Garmin zumo® 396 LMT-S nu extra voordelig | MotoPort

Nu extra scherp geprijsd

Garmin zumo® 396 LMT-S

Bij MotoPort schaf je nu heel voordelig een navigatiesysteem aan. Tot het einde van het jaar profiteer je van een topkorting op de Garmin Zumo 396 LMT-S.

Lees meer