moto210889_tweedehands_social_adv_1080x1080

Wij willen jouw motor!

Verkoop nú je motor aan MotoPort. Ontvang de beste deal en krijg in het voorjaar de eerste keus bij je volgende motor. Dat is pas 'more for your ride'!

Wie nu zijn motor inruilt of verkoopt aan MotoPort ontvangt niet alleen de beste deal, maar krijgt óók nog eens de eerste keus bij je volgende motor in het voorjaar. Kom dus snel naar MotoPort!

Lees meer
Garmin zumo® 396 LMT-S nu extra voordelig | MotoPort

Nu extra scherp geprijsd

Garmin zumo® 396 LMT-S

Bij MotoPort schaf je nu heel voordelig een navigatiesysteem aan. Tot het einde van het jaar profiteer je van een topkorting op de Garmin Zumo 396 LMT-S.

Lees meer

BMW Motorrad 3asy Ride

TIJDELIJK 3,33%* RENTE

BMW Motorrad 3asy Ride

Wat is het ?
BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaartegoed aan te breken en dat nu tijdelijk tegen een uiterst scherpe rente van 3,33%. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 58,- per maand.
 
Zo werkt het
Bij 3asy Ride draait alles om het getal 3. Zo betaal je bij het financieren van je BMW motorfiets eerst een aanbetaling van 33% en na afloop van de financiering een slottermijn van 33%. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen een rente van slechts 3,33%. Je kunt als zakelijke of particuliere klant gebruikmaken van deze financieringsvorm en gebruiken voor zowel een nieuwe als een gebruikte BMW motorfiets.

CMP21043-Winterbeurt-Social

Maak nu een afspraak

Grote Winterbeurt Actie

Een Winterbeurt is geen overbodige luxe voor je motor. Die heeft het namelijk in de winter zwaarder dan in de zomer. Wil je problemen als doorrijder tijdens de wintermaanden voorkomen, dan is het verstandig om je motor al voor de winter door MotoPort te laten onderhouden, óók als je maar weinig kilometers maakt. Ook voor de staller is een winterbeurt aan te bevelen zodat je met je motor in het voorjaar weer direct de weg op kunt.

Lees meer
moto211116_kortingsactie_email_header_700x4504

New start

Kom kortingstickersplakken

Klaar voor korting ?

In december en januari ontvang je bij MotoPort aantrekkelijke kortingen op kleding, helmen, kledingaccessoires en bagage-artikelen. Kies jouw artikelen, plak de kortingstickers erop en het nieuwe jaar gaat voor jou goed van start.

Deze kortingsbonnen kunnen ingeleverd worden in onze kledingshop bij aankoop van motorkleding, helmen, laarzen/schoenen, bagageartikelen of kledingaccessoires en geldt voor artikelen die voorradig zijn. Navigatie- en communicatiesystemen zijn uitgesloten.

Deze actie is geldig van 8 december 2021 t/m 9 januari 2022. De kortingstickers zijn vanaf woensdag 8 december verkrijgbaar bij de winkels  van MotoPort.

Niet geldig in de webshop en/of i.c.m. andere acties en/of kortingen. Maximaal 1 bon per artikel. Bonnen kunnen niet gestapeld worden.