WWJM21-Social

Ruil 'm nu in of verkoop 'm aan MotoPort

Jouw motor is een vermogen waard

Lees meer
CMP21007-EasyLease-Email-item

Rij een nieuwe Kawasaki voor € 25,- per week

Kawasaki Easy lease

Met Easy Lease van MotoPort kan nu vrijwel iedereen een nieuwe Kawasaki rijden. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om jouw favoriete Kawasaki op afbetaling te kopen en de aankoop te financieren door in maandelijkse termijnen te betalen met een laatste verhoogde maandelijkse betaling. 

Lees hier alles over deze actie
Special editions

Profiteer t/m eind juni 2021

Voordeel op nieuwe Honda motorfietsen

Profiteer nu van voordeel op diverse Special Editions Honda motorfietsen

Bekijk alle special editions
Garmin zumo® 396 LMT-S nu extra voordelig | MotoPort

Nu extra scherp geprijsd

Garmin zumo® 396 LMT-S

Bij MotoPort schaf je nu heel voordelig een navigatiesysteem aan. Tot het einde van het jaar profiteer je van een topkorting op de Garmin Zumo 396 LMT-S.

Lees meer

TIJDELIJK 1,99%* RENTE

BMW Motorrad 3asy Ride

Wat is het ?
BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaartegoed aan te breken en dat nu tijdelijk tegen een uiterst scherpe rente van 1,99%. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 58,- per maand.
 
Zo werkt het
Bij 3asy Ride draait alles om het getal 3. Zo betaal je bij het financieren van je BMW motorfiets eerst een aanbetaling van 33% en na afloop van de financiering een slottermijn van 33%. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen een rente van slechts 3,33%. Je kunt als zakelijke of particuliere klant gebruikmaken van deze financieringsvorm en gebruiken voor zowel een nieuwe als een gebruikte BMW motorfiets.

03---1080X1080---GEN

van 15 mei t/m 31 juli 2021

Michelin Cashback actie!

Profiteer nu van Cashback actie op veel Michelin banden van tot wel € 30,- per set banden, of € 10,- voor een enkele band.

Lees meer