CMP21043-Winterbeurt-Social

Maak nu een afspraak

Grote Winterbeurt Actie

Een Winterbeurt is geen overbodige luxe voor je motor. Die heeft het namelijk in de winter zwaarder dan in de zomer. Wil je problemen als doorrijder tijdens de wintermaanden voorkomen, dan is het verstandig om je motor al voor de winter door MotoPort te laten onderhouden, óók als je maar weinig kilometers maakt. Ook voor de staller is een winterbeurt aan te bevelen zodat je met je motor in het voorjaar weer direct de weg op kunt.

Lees meer
Garmin zumo® 396 LMT-S nu extra voordelig | MotoPort

Nu extra scherp geprijsd

Garmin zumo® 396 LMT-S

Bij MotoPort schaf je nu heel voordelig een navigatiesysteem aan. Tot het einde van het jaar profiteer je van een topkorting op de Garmin Zumo 396 LMT-S.

Lees meer

BMW Motorrad 3asy Ride

TIJDELIJK 3,33%* RENTE

BMW Motorrad 3asy Ride

Wat is het ?
BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een nieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaartegoed aan te breken en dat nu tijdelijk tegen een uiterst scherpe rente van 3,33%. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 58,- per maand.
 
Zo werkt het
Bij 3asy Ride draait alles om het getal 3. Zo betaal je bij het financieren van je BMW motorfiets eerst een aanbetaling van 33% en na afloop van de financiering een slottermijn van 33%. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen een rente van slechts 3,33%. Je kunt als zakelijke of particuliere klant gebruikmaken van deze financieringsvorm en gebruiken voor zowel een nieuwe als een gebruikte BMW motorfiets.