Outdoor motorhoes

Motorhoes voor buiten

Op het moment dat je geen ruimte hebt om je motor binnen te stallen ben je genoodzaakt om je motor buiten neer te zetten. Hierdoor is deze wel direct onderhevig aan weer en wind. Speciaal voor deze weersomstandigheden zijn de outdoor motorhoezen ontwikkeld. Je hebt een groot assortiment aan motorcovers. Daarom is het goed om te weten wat je belangrijk vind. Het grootste deel van de hoezen is geschikt tegen weer, wind en regen maar je hebt ook speciale type die extra bescherming geven tegen sneeuw en vorst.

Ook zijn er hoezen met een UV-protectie verwerkt in de hoes. Deze biedt dan extra bescherming tegen verkleuren en zorgt ervoor dat de kans verkleint dat je motor oververhit wordt onder de motorhoes. Speciaal voor de ongeduldige motorrijder zijn er hoezen met een hitteschild aan de onderzijde van de hoes. Deze bieden bescherming tegen de warme uitlaat waardoor je niet eens hoeft te wachten tot je de hoes erover kan gooien.

En wat denk je van het gebruikersgemak. Door een elastische riem aan de onderzijde van de hoes wordt het extra makkelijk om je hoes om de motor te doen. Maar ook speciale openingen voor sloten zijn in een aantal hoezen aanwezig. Op deze manier bescherm je zowel je motor als je motorhoes tegen diefstal.