Motor ART 4 gekeurde sloten

ART4 gekeurde motorsloten

Veel motor verzekeringen verplichten minimaal een ART4 goedgekeurd slot. MotoPort heeft ze in alle maten en kleuren. Zelfs met een hoorbare alarm functie en met een lampje in de sleutel. Neem je een schrijfremslot? Heb je dan ook gedacht aan een slotreminder?

De ART4 keuring van een slot is geldig zolang je polis niet is veranderd en je geen andere motorfiets hebt aangeschaft. Ook als in tussentijd de ART goedkeuring van het slot is komen te vervallen is je motorfiets nog altijd verzekerd.

Mochten polisvoorwaarden tussentijds wijzigen (wat regelmatig gebeurt) of als er een andere motorfiets wordt gekocht, dan is het slot dat gebruikt werd (waarvan de ART keuring is komen te vervallen) niet meer te gebruiken om de motor mee op slot te zetten. De verantwoordelijkheid van het gebruikt van een ART gekeurd slot ligt altijd bij de verzekerde, die dient regelmatig te controleren of er nog aan de voorwaarden van de verzekering wordt voldaan. Dit kan gemakkelijk en snel op www.stichtingart.nl

De voordelen van MotoPort:

✅ Op werkdagen voor 16:00u besteld, is morgen in huis!

✅ 100 dagen bedenktijd!

✅ Gratis verzending vanaf € 30,-

✅ Landelijk servicenetwerk met 13 winkels

✅ Gratis retourneren in een van de MotoPort winkels

Toch nog even het product in het echt zien of kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag in een van onze 13 winkels verder!