Kobutex motorreizen - MotoPort

Start je avontuur op de motor

Op je motor de allermooiste landen in Europa ontdekken tijdens een avontuurlijke ontspannen motorvakantie, daar gaat elk motorhart sneller van kloppen. Vanaf het vroege voorjaar tot in de winter organiseert Kobutex Motorreizen motorvakanties en motortrips door heel Europa. Onze motorvakanties zijn geschikt voor elk soort motorrijder, van beginner tot gevorderd en of je nou een racer, bobber of naked bike rijdt.

Bij Kobutex Motorreizen wordt alles van begin tot eind tot in de puntjes geregeld. We zorgen niet alleen voor schitterende motorritten door jouw favoriete vakantieland, maar er is ook altijd professionele reisbegeleiding aanwezig bij elke motorgroepsreis zodat jij ontspannen en comfortabel kunt genieten van je welverdiende motorvakantie.

Of je nu een paar dagen wilt motorrijden op de Veluwe in Nederland, een lang weekend wilt genieten op je motor in Duitsland of door het gebergte in Spanje, Frankrijk of Italië wilt toeren, alles is mogelijk bij Kobutex Motorreizen. Natuurlijk organiseren wij reizen naar de welbekende hotspots voor motorrijders zoals de Sauerland, Schotland en de Pyreneeën. Ons team van motorfanaten staat klaar voor jouw ultieme motorplezier in binnen- en buitenland. Laat je door ons verrassen met de prachtige motorreizen die we op de agenda hebben staan voor het komende jaar. Bekijk hier alle individuele motorvakanties en groepsreizen van Kobutex Motorreizen, want motorplezier kent geen grenzen!

4-daagse motorreis Eifel-Duitsland | Kobutex | MotoPort

Heerlijk sturen op de motor door de Eifel

4-daagse motorreis Eifel-Duitsland

De Eifel in Duitsland is een favoriete bestemming voor motorrijders, en bij Kobutex Motorreizen begrijpen we dat volledig, zeker tijdens het Pinksterweekend. Hier in de Eifel kun je eindeloos genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen. Dit gebied biedt voor elk type motorrijder wat wils! Of je nu houdt van uitdagende bochten, snelle wegen, smalle landweggetjes of gewoon de prachtige natuur. De 4-daagse motorreis door de Eifel biedt het allemaal en natuurlijk zijn er ook pittoreske dorpjes te ontdekken. Een 4-daagse motorreis door de Eifel is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van motoravonturen houdt.

Meer info / boeken
9-daagse motorreis Tirol-Oostenrijk - Kobutex - MotoPort

Een volledig verzorgde motorreis

9-daagse motorreis Tirol-Oostenrijk

Ontdek Tirol-Oostenrijk tijdens een 9-daagse motorreis. Deze regio is gemaakt om per motor te verkennen. De mooiste bergpassen, zalig eten en natuurlijk prachtige natuur die je niet snel zult vergeten. Bovendien hebben we een busje dat meerijdt, waarin al je bagage past, zodat je niet met een zwaar bepakte motor hoeft te rijden. De wegen zijn erg goed met prachtig asfalt door stukken natuurgebied waarvan je wellicht niet eens wist dat het bestond. Wij hebben een heerlijk motorreis voor je samengesteld met alle ingrediënten die nodig zijn voor een heerlijke reis op de motor in het prachtige Oostenrijk.

Mer info / boeken