header

Profiteer op vrijdag 24 en zaterdag 25 november

Black Friday bij MotoPort

Wij hebben speciaal voor Black Friday FLINKE KORTINGEN op heel veel kleding, kledingaccessoires, helmen en bagage artikelen.*

Elke vestiging van MotoPort heeft tal van Black Friday aanbiedingen die gelden op vrijdag 24 november, zaterdag 25 november en zondag 26 november (webshop en MotoPort Den Bosch). De aanbiedingen verschillen per vestiging dus laat je verrassen en rijd langs bij jouw dichtstbijzijnde MotoPort vestiging!

Black Friday Knaller

Dane Ribe Gore-Tex jas

In de winkels en tijdens het weekend van Black Friday ook in de webshop: De Dane Ribe Gore-Tex Pro toerjas met € 340,- KORTING!

Op vrijdag 24 november, zaterdag 25 november en zondag 26 november (webshop en MotoPort Den Bosch) van € 939,-  alléén deze dagen voor slechts € 599,-. De maar liefst € 340,- korting is het omrijden waard, dus wees er snel bij want OP=OP!

Naar de Dane Ribe jack

Profiteer van voordeel oplopend tot wel 25%

Black Friday Cardo knaller!!

Profiteer tijdens Black Friday bij MotoPort van korting tot wel 25% op alle Cardo communicatiesystemen**

Actie geldt in de winkels en in de webshop tijdens Black Friday op vrijdag 24 en zaterdag 25 november en zondag 26 november (webshop en MotoPort Den Bosch).

Naar Cardo systemen
BLACK FRIDAY INSTA MOTOPORTNLNEOTEC

Tot wel 20% korting op Shoei NEOTEC 2 helmen

Actie geldt zolang de voorraad strekt. Actie is niet van toepassing in de webshop.

BLACK FRIDAY INSTA MOTOPORTNLGTAIR2

Tot wel 20% korting op Shoei GT-AIR 2 helmen

Actie geldt zolang de voorraad strekt. Actie is niet van toepassing in de webshop.

* Actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen. Het aanbod van BTW vrije artikelen kan per vestiging afwijken en geldt voor artikelen die voorradig zijn. De actie is met uitzondering van de op deze pagina vermelde acties niet van toepassing in de webshop en geldt alleen op kleding, kledingaccessoires, helmen en bagage artikelen.

** Korting verschilt per systeem

Bekijk hier alle openingstijden