Op zoek naar een mooi nieuw outfit voor een nog mooiere prijs? Kom dan bij ons langs en vind jouw nieuwe motoroutfit in onze motorkleding outlet. 
In onze motorkleding outlet vind je ontzettend veel afgeprijsde motorkleding. De collectie bestaat uit o.a.. textiel jassen en broeken, leren jassen en broeken, combi's, laarzen, handschoenen, kevlar jeans en nog veel meer. Het hele jaar door vind je bij ons in de outlet motorkleding afgeprijsd met kortingen tot wel 70%! 
Vind je in de outlet wel een mooie jas maar niet de bijpassende broek? Natuurlijk valt de collectie uit de outlet ook perfect te combineren met de huidige collectie in onze winkel. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe motor kleding! 

Nieuwsgierig geworden en wil jij alvast een kijkje nemen? Of bestel je liever online? Wij presenteren de outlet collectie ook op marktplaats! Zie jij het voor jou perfecte item? Dan bestel je deze makkelijk via de email of je komt gezellig bij ons langs. 

Kijk voor de kledingadvertenties: Marktplaats Advertenties
Opzoek naar goedkope onderdelen?: Marktplaats Advertenties onderdelen

Het aanbod wordt steeds vernieuwd, dus hou de advertenties goed in de gaten. En voor de outlet items geldt echt, op is op!