28 t/m 31 juli

Honda DCT Promo Tour

Van 28 t/m 31 juli strijkt de Honda DCT Promo Tour neer bij MotoPort Hillegom.
Schrijf je hieronder in voor een proefrit op één van de  DCT-modellen.

*Op zaterdag 31 juli zullen de proefritten worden begeleid door een voorrijder.

Selecteer hieronder de datum: *
Selecteer hieronder je voorkeurs tijd.
*deze tijd is pas gegarandeerd na bevestiging* *
Forza tour

18 t/m 22 mei

Forza Promo Tour

Van 18 t/m 22 mei 2021 is de Honda Forza Promo Tour bij MotoPort Hillegom. Grijp je kans om de Forza-familie van dichtbij te ontdekken. Reserveer nu je proefrit!

*Om alles in goede banen te leiden, vindt de Forza Promo Tour volledig buiten plaats en kunnen proefritten alleen op afspraak gemaakt worden. 

Aanmelden
HONDA SMARTPHONE VOICE CONTROL SYSTEM AND HONDA ROADSYNC APP FOR MOTORCYCLES

15 December 2020

Honda Smartphone voice control system & Honda roadsync App

Roadsync App

Met trots kondigd Honda Motor Europe de beschikbaarheid van zijn nieuwe Honda Roadsync App voor de motorfiets aan. Met het Honda Smartphone Voice Control-Systeem kunnen rijder profiteren van de belangrijkste android smartphone functies.

Het Honda Smartphone Voice Control-systeem is standaard beschikbaar op de 21MY X-ADV, CB1000R en Forza 750. Met dit nieuwe systeem kunnen rijders hun smartphone bedienen via een draadloze bluetooth van smartphone naar motorfiets.

Na het downloaden van de Honda RoadSync-app, met gekoppelde Android OS-smartphone en bluetooth headset op de helm (met audio-ingang) kunnen rijders: 

- Makkelijk navigeren naar favoriete plaatsen en lokale bezienswaardigheden
- Bellen en gebeld worden
- Maken en antwoorden op sms-berichten
- Luisteren naar muziek via een favoriete streaming-App
- Lokale weersvoorspellingen van de dag en, bij gebruik van de navigatie, de weersvoorspellingen van hun bestemming bekijken.

Het systeem kan worden bediend via een combinatie van spraakinvoer en een 4-standen-tuimelschakelaar op het linker stuur, zodat de rijder zijn smartphone veilig in een zak kan opbergen en volledig verbonden kan blijven.

 

Rebel CMX1100

24 November 2020

CMX1100

Elke dag REBELs

Ontmoet de grote broer van de A2-rijbewijsvriendelijke 500cc tweecillinder CMX500 Rebel. Deze pure motorfiets brengt een hommage aan het 'Bobber' silhoute van weleer en voegt over de hele lijn eigentijdse ontwerpdetails toe. De CMX1100 is net als de CMX500 een speelse, wendbare en eenvoudig te personaliseren motorfiets met unieke looks.

Maar er speelt heel wat meer bij de CMX1100. De karakteristieke parallel tweecilinder levert een opvallende koppel en beschikt over Throttle-By Wire, vier rijmodi, Honda Selectable Torque Control (HSTC) en Wheelie Control. De CMX1100 wordt standaard gekeverd met Cruise control. De unieke Dual Clutch Transmission (DCT) met zes versnellingen is optioneel. Deze coole cruiser draait de hand niet om voor het betere bochtenwerk dankzij 43mm cardridge style voorvorken, 'piggyback' achtervering en radiaal gemonteerde vierzuigerremklauwen.  

De Rebel CMX1100 is gebouwd voor het pure plezier dat je ervaart op twee wielen. Een gitzwarte roadster-bobber uit de 21e eeuw, ontworpen voor een meeslepende, plezierige rit vanuit een krachtig motorblok verpakt in een wendbaar geheel. 

CB1000 R Black Edition

10 November 2020

CB1000R Black Edition

Zwart, zwarter, zwartst!

Ontworpen in de schaduw, gemaakt voor de puurste sensatie. Afgezien van van enkele alumium details is alles wat te zien is zwart, diepzwart. 

Het 4-2-1 UItlaatsysteem is gericht op prestatie en geluid en is voorzien van een gitzwarte coating.  De hoogwaardige. aanpasbare Showa SSF-BP USD vorkpoten zijn identiek aan die van de CB1000R, op een belangrijk detail na: elk detail is afgewerkt in het zwart. De geanodiseerde zwarte afwerking van het windscherm voegt stijl toe aan de praktische winddeflector en past perfect bij de sierring daaronder. 

Het is nu niet  het moment om je in te houden! 

Nu je het  gezien hebt wéét je dat je hem moet hebben. Verpakt in de knapste,  zwartste mogelijke afwerking wordt je, met bonzend hart en grote ogen van verlangen, als een magnetische kracht aangezogen naar die speciale plaats. we noemen het de CB1000R  BLACK EDITION!