Bij MotoPort Leek geloven we dat motorrijden meer is dan alleen vervoer; het is een avontuur dat de ziel voedt en de horizon verbreedt. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met Kobutex Motorreizen, gevestigd binnen onze muren, om je onvergetelijke motorreizen door heel Europa te bieden. Of je nu droomt van kronkelende bergpassen, adembenemende kustlijnen, of pittoreske dorpjes, wij hebben de reis die je hart sneller laat kloppen.

MotoPort-Leek-Kobutex-Motorreizen-Schotland

Een Reis Voor Elke Avonturier!

Onze reispakketten zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de wensen van elke motorrijder. Van korte weekendtrips tot uitgebreide rondreizen, elk avontuur is ontworpen om je de cultuur, schoonheid en vrijheid van Europa op twee wielen te laten ervaren. Met Kobutex Motorreizen ben je verzekerd van een zorgeloze ervaring, waarbij routes, accommodaties en zelfs diners voor je zijn uitgezocht, zodat jij je volledig kunt focussen op het genieten van de rit en de omgeving.

Ga naar Kobutex Motorreizen
MotoPort-Leek-Kobutex-Motorreizen-Duitsland

Begeleid of Individueel: Jij Kiest

Of je nu de voorkeur geeft aan de kameraadschap van een begeleide groepsreis of de vrijheid van een solo-avontuur, bij MotoPort Leek vinden we de perfecte match voor jou. Onze begeleide reizen worden geleid door ervaren motorrijders die niet alleen de weg kennen, maar ook de verhalen en geheimen van elke bestemming. En voor wie liever alleen reist, bieden we gedetailleerde reisplannen en GPS-routes om je te begeleiden.

Bekijk groepsreizen
MotoPort-Leek-Kobutex-Motorreizen-Andalusië

Veiligheid en Voorbereiding Voorop

Veiligheid staat bij MotoPort Leek altijd voorop. Ga met kleding op pad die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, met innovatieve materialen zoals kevlar en Gore-Tex, en bescherming op cruciale punten. Of je nu een dagelijkse commuter bent of een avontuurlijke tourrijder, onze kleding beschermt je tegen de elementen en in geval van een val.

Ga naar Kleding