Vind hier alle informatie over de kledingshop!

In samenwerking met Diesel

Alpinestars jeans

Jeans, jeans en nog eens jeans! Dat is wat wij nu geleverd hebben gekregen van Alpinestars, en wat zijn wij er blij mee! Verschillende kleuren, verschillende pasvormen en met de nieuwste knieprotectie zit er absoluut een jeans voor jou bij. De AS-DSL DAIJU RIDING DENIM is zelfs gemaakt in samenwerking met DIESEL. Aan de pasvorm en stijl zal het dus niet liggen. Kom je binnenkort de broek eens bekijken?

Alpinestars tafel 2

Eerste gedeelte van de nieuwe collectie is binnen!

Eindelijk is het motorseizoen begonnen en kunnen we weer denken aan zonovergoten dagen waarop we heerlijk kunnen touren. En wat is er dan leuker dan een compleet nieuwe motor outfit? Een stoere jeans  met een hoodie en motor sneakers, en voor de vrouwen een mooie motor legging met een fleece jas! Of voor de echte die hards een waterdichte getailleerde textiel broek en jas. 

Wij hebben voor iedereen wat wils! Elke week krijgen we van verschillende merken de nieuwe collectie binnen zoals Alpinestars, Difi en Macna. 

Ben je nieuwsgierig? Maak een afspraak en kom langs. En voel je absoluut niet verplicht iets te kopen, we vinden het al gezellig als je even de nieuwe collectie komt bekijken.

Een afspraak maken kan via onderstaande link.

Aanmelden Personal Shopping

Wij krijgen er een nieuw merk bij!

Alpinestars

Het zal niet lang meer duren of wij gaan het merk Alpinestars verkopen! Wij zijn hier heel blij mee en trots op dat wij dit prachtige merk aan ons assortiment mogen toevoegen. Nieuwsgierig? Houdt onze Facebookpagina of Instagram in de gaten voor meer informatie!

Geschiedenis Alpinestars

De geschiedenis van...

Het merk Alpinestars

Omdat wij binnenkort het merk Alpinestars gaan verkopen, waren wij benieuwd naar de herkomst van het merk. Want hoe groot en populair het nu is, zo onschuldig is het begonnen.

In 1963 bracht een leerbewerker met de naam Sante Mazzarolo een toekomstig icoon voort. Gevestigd in het stadje Asolo in Noord-Italië begon Mazzarolo met de productie van de eerste producten met de naam Alpinestars. In die tijd vestigde zich een nieuwe sport, motorcross genaamd. Sante was zich zeer bewust van de sport en realiseerde zich een kans om zijn talenten en technisch inzicht toe te passen op het ontwerpen van beschermde schoeisel. De revolutionaire schoen zou een archetype worden voor motorcrossbescherming.

Tegen het begin van de jaren 70 had Roger de Coster Alpinestars zijn eerste onderscheiding voor het Wereldkampioenschap Motocross bezorgd.

De ontwikkeling ging in een stroomversnelling door, waarbij het bedrijf laarzen produceerde voor alle vormen van motorrijden, op de weg en off-road, voor competitief gebruik en vrije tijd.

Halverwege de jaren negentig werd de eerste technische kledinglijn ontworpen en gelanceerd, en in 1999 begon Alpinestars met de ontwikkeling van hoogwaardige leren racepakken voor op de weg. Carlos Checa was de eerste MotoGP-rijder die Alpinestars-pakken in de eerste categorie testte en is sindsdien blijven helpen bij het testen van de ontwikkeling, naast vele andere bekende namen.

In 2004 werd in Los Angeles een nieuwe divisie geopend die zich toelegt op de creatie en ontwikkeling van casual sportkleding, en de distributie via lifestyle-modekanalen begint over de hele wereld.

Alpinestars, sinds de oprichting in 1963, is nu 's werelds toonaangevende fabrikant van professionele raceproducten, motorairbagbescherming, hoogwaardige kleding en technisch schoeisel.