Vind hier alle informatie over de kledingshop!

Rusty Stitches

We hebben er een nieuw kledingmerk bij!

Gepubliceerd op 23-02-2023

We hebben er een gaaf en stoer merk bij, Rusty Stitches! De eerste leren jasjes en spijker jacks zijn al binnen gekomen en wat zijn we er blij mee. Een mooie toevoeging aan ons kleding assortiment. 

Rusty Stitches bestaat sinds 2013.

'Wat begon als een idee in het hoofd van Joshua Nap, is uitgegroeid tot een merk dat zich onderscheidt van de rest en voldoet aan de behoeften van onze #RustyTribe-leden'.

'We zijn toegewijd om motorrijders de allerbeste motormode te bieden en deze ook betaalbaar te maken. Onze inspiratie komt van out of the box denkers en modeliefhebbers. Met als resultaat unieke motormodestukken. Maar dit is nog maar het begin, ons assortiment groeit en dat blijven we doen, maar onze kernwaarden blijven altijd hetzelfde: Stoere en betaalbare motormode'.

Nieuwsgierig naar de evolutie van het merk? Lees dan hun verhaal: https://www.rustystitches.com/our-journey/

Verschillende merken jeans

Jeans, jeans en nog meer jeans!

Gepubliceerd op 21-10-2022

Wat zijn wij blij met onze jeans wand! ook voor aankomend jaar zijn we druk bezig om zoveel mogelijk verschillende jeans merken in te kopen. Van skinny fit tot regular fit, het maakt niet uit. Bij ons is het te koop! Op dit moment verkopen wij spijkerbroeken van de merken Alpinestars, DIFI, DANE, MACNA, GMS, Bull-It, en Richa.

Deze maanden gaan we op zoek naar de nieuwste parels onder de motor spijkerbroeken die hopelijk vanaf februari 2023 in de winkel liggen. Houd onze website, Facebook en Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Nog meer nieuwe collectie!

De vernieuwde kledingwinkel

Gepublicieerd op: 21-9-2022

Heb jij onze vernieuwde kledingwinkel al gezien? Wij zijn namelijk gegroeid! Met een mooie jeans hoek, meer motorkleding, een schoenen wand en een echte World of Helmets kunnen wij je nu nog beter van dienst zijn!

En wie weet krijgen wij er volgend jaar wel een nieuw merk bij.... We keep you posted!

Alpinestars tafel 2

Eerste gedeelte van de nieuwe collectie is binnen!

Gepubliceerd op: 01-02-2022

Eindelijk is het motorseizoen begonnen en kunnen we weer denken aan zonovergoten dagen waarop we heerlijk kunnen touren. En wat is er dan leuker dan een compleet nieuwe motor outfit? Een stoere jeans  met een hoodie en motor sneakers, en voor de vrouwen een mooie motor legging met een fleece jas! Of voor de echte die hards een waterdichte getailleerde textiel broek en jas. 

Wij hebben voor iedereen wat wils! Elke week krijgen we van verschillende merken de nieuwe collectie binnen zoals Alpinestars, Difi en Macna. 

Ben je nieuwsgierig? Maak een afspraak en kom langs. En voel je absoluut niet verplicht iets te kopen, we vinden het al gezellig als je even de nieuwe collectie komt bekijken.

Een afspraak maken kan via onderstaande link.

Aanmelden Personal Shopping

Wij krijgen er een nieuw merk bij!

Alpinestars

Het zal niet lang meer duren of wij gaan het merk Alpinestars verkopen! Wij zijn hier heel blij mee en trots op dat wij dit prachtige merk aan ons assortiment mogen toevoegen. Nieuwsgierig? Houdt onze Facebookpagina of Instagram in de gaten voor meer informatie!

Geschiedenis Alpinestars

De geschiedenis van...

Het merk Alpinestars

Omdat wij binnenkort het merk Alpinestars gaan verkopen, waren wij benieuwd naar de herkomst van het merk. Want hoe groot en populair het nu is, zo onschuldig is het begonnen.

In 1963 bracht een leerbewerker met de naam Sante Mazzarolo een toekomstig icoon voort. Gevestigd in het stadje Asolo in Noord-Italië begon Mazzarolo met de productie van de eerste producten met de naam Alpinestars. In die tijd vestigde zich een nieuwe sport, motorcross genaamd. Sante was zich zeer bewust van de sport en realiseerde zich een kans om zijn talenten en technisch inzicht toe te passen op het ontwerpen van beschermde schoeisel. De revolutionaire schoen zou een archetype worden voor motorcrossbescherming.

Tegen het begin van de jaren 70 had Roger de Coster Alpinestars zijn eerste onderscheiding voor het Wereldkampioenschap Motocross bezorgd.

De ontwikkeling ging in een stroomversnelling door, waarbij het bedrijf laarzen produceerde voor alle vormen van motorrijden, op de weg en off-road, voor competitief gebruik en vrije tijd.

Halverwege de jaren negentig werd de eerste technische kledinglijn ontworpen en gelanceerd, en in 1999 begon Alpinestars met de ontwikkeling van hoogwaardige leren racepakken voor op de weg. Carlos Checa was de eerste MotoGP-rijder die Alpinestars-pakken in de eerste categorie testte en is sindsdien blijven helpen bij het testen van de ontwikkeling, naast vele andere bekende namen.

In 2004 werd in Los Angeles een nieuwe divisie geopend die zich toelegt op de creatie en ontwikkeling van casual sportkleding, en de distributie via lifestyle-modekanalen begint over de hele wereld.

Alpinestars, sinds de oprichting in 1963, is nu 's werelds toonaangevende fabrikant van professionele raceproducten, motorairbagbescherming, hoogwaardige kleding en technisch schoeisel.