Vindt hier alle informatie over de Suzuki motoren!

GSX-S1000GT_M2_Action_123

HIGH-PERFORMANCE SPORT-TOUR MACHINE

SUZUKI GSX-S1000GT

 

Gepubliceerd op: 22-1-2022

De Suzuki GSX-S1000GT is niet alleen de krachtigste en lichtste sport-tour machine in zijn klasse, maar ook bijzonder comfortabel, beheersbaar en connected. Tel daar de oogverblindende vormgeving en de indrukwekkende prestaties van een superieure viercilinder bij op en er ontstaat een volbloed, high-performance Grand Tourer.

GT: HET TOONBEELD VAN RIJPLEZIER
Of je nu van snelle ritten op lange rechte wegen houdt of liever over bochtige wegen stuurt – met of zonder passagier: op de Suzuki GSX-S1000GT maakt het niet uit hoe ver je rijdt, hoe zeer je op smartphone-connectiviteit vertrouwt of hoeveel bagage je meeneemt. Bij de GSX-S1000GT gaat het niet om de bestemming, maar om het plezier van de reis ernaartoe.

De Suzuki GSX-S1000GT valt op door een scherp gelijnd en zeer gestroomlijnd front met fraaie, horizontaal geplaatste LED-koplampen en positieverlichting. De vormgeving zorgt tegelijk voor stabiliteit bij hoge snelheden en hoog comfort om lange afstanden moeiteloos vol te houden. Uiteraard is de GT uitgerust met state-of-the-art technologie, zoals cruise control, een bi-directionele quickshifter, drie rijmodi, vijf standen tractiecontrole, Suzuki Clutch Assist, Low RPM Assist, een groot, 6,5-inch fullcolour TFT-scherm en een smartphone-connectiviteitsmodule.

Voor meer informatie kijk op https://www.suzuki.nl/motoren/modellen/street/gsx-s1000gt/

 

Een ingrijpende update voor de Katana

SUZUKI GSX-S1000S KATANA SCHERPER VOOR 2022

Gepubliceerd op: 8-1-2022

Suzuki geeft de GSX-S1000S Katana een ingrijpende update. De GSX-S1000S Katana wordt scherper dan ooit, met een krachtigere en soepelere 999 cm3-viercilinder en een standaard quickshifter. Vanaf het eerste kwartaal van 2022 is de Katana te bestellen.

- Krachtigere 999 cm3-viercilinder
- Standaard quickshifter en drie rijmodi
- Nieuwe kleuren: mat donkerblauw en donkergrijs
- Leverbaar op speciale bestelling voor € 15.999,-

Met een hoger piekvermogen en aanzienlijk meer bruikbaar koppel, voelt hij door het hele toerenbereik krachtiger aan. Het elektronicapakket, met onder meer een bi-directional quickshifter, drie rijmodi en vijf standen tractiecontrole, wordt overgenomen van de GSX-S1000. Het dashboard is vernieuwd en heeft nu een rode kleur, afhankelijk van de hoeveelheid licht.

De GSX-S1000S Katana krijgt hetzelfde scherpe design mee, met nieuwe kleuren voor 2022. Hij is te bestellen in twee nieuwe kleuren: mat donkerblauw met goudkleurige wielen en donkergrijs met rode wielen. Vanaf het eerste kwartaal van 2022 is de Katana te bestellen voor € 15.999,-.

Prijzen stabiel voor 2022

Suzuki Motoren maakt alle prijzen bekend voor 2022

Gepubliceerd op: 8-1-2022

Suzuki presenteert alle prijzen voor modeljaar 2022. Met nieuwe kleurstellingen en een zeer uitgebreid aanbod in het Street-segment is Suzuki klaar voor dit jaar. 

Wat we zien is dat de prijzen in 2022 redelijk stabiel blijven, dat is zeer positief. Wat ook opvalt is dat Suzuki een heel uitgebreid Street-segment heeft met de GSX-S1000GT als topmodel. 

Voor het nieuwe jaar komt Suzuki met een nieuwe GSX-S1000S Katana.

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe prijzen per categorie? Klik dan op de link voor meer informatie: https://www.suzuki.nl/motoren/nieuws/suzuki-motoren-maakt-alle-prijzen-bekend-voor-2022/

GSX-S1000

De gloednieuwe naked van SUZUKI

 

De gloednieuwe Suzuki GSX-S1000 is een volbloed naked in de meest pure vorm. Ten opzichte van zijn voorganger heeft hij meer vermogen, een bredere koppelverdeling, meer elektronica en valt hij extra op door zijn volledig nieuwe, maar bovenal agressieve styling. The beauty of naked aggression.

Suzuki heeft de GSX-S1000 letterlijk op alle fronten aangepast, verbeterd en aangescherpt. Allemaal met nog meer focus op de rijder. Gebleven is de mix van sportiviteit, de comfortabele rechte zitpositie, een lichtgewicht frame, indrukwekkend vermogen en alledaagse bruikbaarheid. En dat alles samengebracht in een veelzijdige machine met een agressieve look, inclusief stoere verticaal geplaatste LED-koplamp.

 

GSX-S1000

Bij ons te bewonderen in de showroom

De Suzuki SV650A

De Suzuki SV650A maakt het rijplezier van een V-twin bereikbaarder dan ooit. Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht is de populaire allrounder gemakkelijk te besturen. Bovendien is de SV650A krachtiger én zuiniger dan al zijn concurrenten.

Slimme systemen als Easy Start en Low RPM Assist zorgen ervoor dat de bestuurder zich volledig kan focussen op wat belangrijk is: genieten van het motorrijden. Voor het A2-rijbewijs is de Suzuki SV650A kosteloos leverbaar als 35 kW-uitvoering.

Suzuki SV650

Suzuki V-Strom 1050/1050XT

De echte krachtpatsers!

De V-Strom 1050 en V-Strom 1050XT zijn echte krachtpatsers en gemaakt voor de echte ontdekkingsreiziger. Uitgerust met de nieuwste assistentiesystemen, meer vermogen en talloze technische updates is dit de meest geavanceerde V-Strom ooit. Wijk af van de begane paden en ga op avontuur! En dat terwijl je geniet van ultiem comfort. Met de V-Strom zijn er geen grenzen.

Ga op avontuur en klik op de link voor meer informatie: http://bit.do/fPefg

Suzuki Hayabusa 2021

Suzuki introduceert nieuwe Hayabusa

De ultieme sportmotor keert terug

 

Sneller, geavanceerder en verfijnder dan ooit. Suzuki lanceert de derde generatie van de legendarische Hayabusa. Dit voorjaar zal de ultieme sportmotor van Suzuki leverbaar zijn bij de Nederlandse Suzuki-dealer.

Klik hier voor alle specificaties en beelden! http://bit.do/fNNmS

Offroad test Suzuki V-Strom 1050