Vindt hier alle informatie over de Suzuki motoren!

Bij ons te bewonderen in de showroom

De Suzuki SV650A

De Suzuki SV650A maakt het rijplezier van een V-twin bereikbaarder dan ooit. Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht is de populaire allrounder gemakkelijk te besturen. Bovendien is de SV650A krachtiger én zuiniger dan al zijn concurrenten.

Slimme systemen als Easy Start en Low RPM Assist zorgen ervoor dat de bestuurder zich volledig kan focussen op wat belangrijk is: genieten van het motorrijden. Voor het A2-rijbewijs is de Suzuki SV650A kosteloos leverbaar als 35 kW-uitvoering.

Suzuki SV650

Suzuki V-Strom 1050/1050XT

De echte krachtpatsers!

De V-Strom 1050 en V-Strom 1050XT zijn echte krachtpatsers en gemaakt voor de echte ontdekkingsreiziger. Uitgerust met de nieuwste assistentiesystemen, meer vermogen en talloze technische updates is dit de meest geavanceerde V-Strom ooit. Wijk af van de begane paden en ga op avontuur! En dat terwijl je geniet van ultiem comfort. Met de V-Strom zijn er geen grenzen.

Ga op avontuur en klik op de link voor meer informatie: http://bit.do/fPefg

Suzuki Hayabusa 2021

Suzuki introduceert nieuwe Hayabusa

De ultieme sportmotor keert terug

 

Sneller, geavanceerder en verfijnder dan ooit. Suzuki lanceert de derde generatie van de legendarische Hayabusa. Dit voorjaar zal de ultieme sportmotor van Suzuki leverbaar zijn bij de Nederlandse Suzuki-dealer.

Klik hier voor alle specificaties en beelden! http://bit.do/fNNmS

Offroad test Suzuki V-Strom 1050