Het laatste MotoPort nieuws lees je hier!

Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes op gebied van motorfietsen? Schrijf je dan nu in voor de MotoPort Newsletter en mis niks!

Bekijk hier het overzicht van de MotoPort nieuwsberichten.

coureur-vierkant

RIVM - recreatief motorrijden is toegestaan

26 maart 2020

Het RIVM heeft uitgesproken dat recratief motorrijden is toegestaan. Tot op heden is recreatief motorrijden binnen de gestelde regels door de overheid dus niet verboden. Neem daarbij wel de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en de overheid in acht. Houd gepaste afstand zowel op als naast de motor als je in een groep gaat rijden.

Meer informatie over de coronamaatregelen bij MotoPort vind je hier

 

Nieuwe-collectie-Dane-_-Difi

Nieuw van Difi & Dane

Collectie 2020

Nu Corona de wereld in zijn greep houdt en iedereen thuis "moet" blijven, kun je natuurlijk maar een ding doen: in de MotoPort webshop (virusvrij) de 2020 collectie van Dane en Difi bekijken! Uiteraard kun je natuurlijk ook gewoon langs een MotoPort vestiging gaan, om de kleding direct te passen.

Lees meer
roadlok slot

GEAVANCEERDE MOTORFIETSSLOTEN

Roadlok

Dit innovatieve ART4 goedgekeurde remschijfslot is uniek in zijn soort. Makkelijk op je remklauw te monteren en geen losse sloten om in je bagage mee te nemen.

Meer info
MotoGP 2

Nieuw schema Moto GP

Bekijk hier de aangepaste MotoGP kalender. De verandering betekent een nieuwe datum voor de GP van Aragon en een nieuwe datum voor de GP van Thailand.

Aangepaste planning MotoGP 2020

 

 

 

zumoXT_HR_1001.2_adventurous routing

Nieuw : Garmin ZUMO XT

De nieuwe robuuste zūmo® XT all terrain motornavigatie van Garmin is gebouwd voor avontuur. Het handschoenvriendelijke, regenbestendige en ultraheldere 5,5 inch display kan worden gemonteerd in een liggende of staande weergave en is bestand tegen alle weersomstandigheden, extreme temperaturen en trillingen door ruw terrein. Schakel eenvoudig tussen gesproken turn-by-turn aanwijzingen voor straten in Europa, voorgeladen topografische kaarten en wereldwijde BirdsEye satellietbeelden, zodat je altijd de perfecte kaart voor nieuwe avontuurlijke routes kunt selecteren. Ontvang waarschuwingen voor aankomende scherpe bochten en spoorwegovergangen voor veiliger rijden. Beheer en bekijk routes, tracks en waypoints op de zūmo XT, smartphone en computer met behulp van Garmin Explore™.

Prijs €499,99

Lees meer
Difi-Sierra-Nevada-EDT-Men

NIeuw in de collectie

Difi Sierra Nevada EDT combi

Voor dames en heren. Met uitneembaar membraan en uitneembare thermovoering. Inclusief entilatiemogelijkheden voor als het warmer wordt!

Lees meer
Eleveit-laarzen_02

Exclusief en alleen bij MotoPort

Eleveit Race- en Tourlaarzen

MotoPort introduceert het Italiaanse laarzenmerk Eleveit in Nederland met super laarzen, schoenen en scneakers voor elke motorrijder!

Lees meer
Dane-Lagom-GORE-TEX-INFINIUM-stormkraag

Nieuw

Dane Gore-tex Infinium

Dit nieuwe winddichte membraan van Gore-Tex Infinium is de opvolger van het bekende Windstopper materiaal. Deze nieuwe hoogwaardige technologie zorgt ervoor dat je onder uiteenlopende weersomstandigheden een behaaglijk gevoel blijft houden.

Meer info