Bridgestone T32 Action 200 dpi

Een nog hoger prestatieniveau op nat wegdek

●    De Battlax Sport Touring T32 is voorzien van de hoogwaardige Pulse Groove Pattern Technology van Bridgestone voor optimale prestaties op nat wegdek.
●    De Bridgestone Battlax Sport Touring T32 biedt ten opzichte van zijn voorganger een 7% kortere remweg op nat wegdek en een 13% groter contactvlak van de achterband.
●    Het speciale GT-assortiment van de nieuwe band voor middelzware en zware motorfietsen biedt ook betere prestaties en meer grip op nat wegdek en gaat 10% langer mee dan zijn voorganger.

Een van de grootste voordelen van de nieuwe Battlax Sport Touring T32 is het in alle opzichten hogere prestatieniveau op nat wegdek ten opzichte van zijn voorganger, de Battlax Sport Touring T31. Dat is te danken aan een aantal nieuwe en innovatieve toepassingen in het design en de compoundtechnologie van de band.

Bridgestone Pulse Groove TXT-NL

Pulse Groove Pattern Technology

De band is voorzien van de hoogwaardige Pulse Groove Pattern Technology, waarbij peulvormige groeven worden gecombineerd met kleine deflectoren in het midden. Ten opzichte van rechte groeven zorgt dit voor een meer gelijkmatige en snellere afvoer van het water. Hierdoor wordt het water beter van onder de band uit weggevoerd, zodat de slip van de band vermindert onder natte en moeilijke rijomstandigheden.

Het effect van de Pulse Groove Pattern Technology van Bridgestone op de prestaties op nat wegdek van de Battlax Sport Touring T32 wordt nog vergroot door verbeteringen in het profieldesign. De verbeterde groefverdeling zorgt in combinatie met optimalisering van de groefhoeken, de groefposities, de loopvlakstijfheid en het 13% grotere contactvlak van de achterband voor een groter totaal contactvlak en een beter wiel-wegcontact, voor een betere neutrale en lineaire handling. De prestaties op nat wegdek verbeteren daardoor in alle opzichten.

Bridgestone T32 SET 600 dpi

Een speciaal GT-assortiment

De eigenschappen van de Battlax Sport Touring T32 zorgen voor een remweg op nat wegdek die 7% korter is dan die van zijn voorganger, zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur.

De technologische upgrades van de Battlax Sport Touring T32 zijn niet allemaal met het blote oog waarneembaar. Ook voor wat betreft de constructie en de compoundformule is er veel vernieuwd aan deze sportieve toerband, wat zorgt voor een uitstekende handling op droog en nat wegdek en een perfecte stabiliteit bij hoge snelheid, in rechte lijn en in bochten.

Voor middelzware en zware toermotorfietsen heeft Bridgestone de speciale Battlax Sport Touring T32GT-band ontwikkeld, met technische eigenschappen en een profieldesign die aansluiten op de heel specifieke eisen in dit motorfietssegment.

Bridgestone T32 Rear tyre 200 dpi

Betere prestaties en meer grip

Ook in de GT-uitvoering is de band voorzien van de hoogwaardige Pulse Groove Pattern Technology van Bridgestone, gecombineerd met een geoptimaliseerde groefpositie en constructie die noodzakelijk zijn voor een optimale loopvlakstijfheid voor middelzware en zware motorfietsen. Dankzij onder meer deze voordelen biedt deze nieuwe band ten opzichte van zijn voorganger, de Battlax Sport Touring T31, betere prestaties en meer grip op nat wegdek terwijl hij 10% langer meegaat.

Verbluffende prestaties onder veeleisende omstandigheden

Met de Battlax Sport Touring T32 levert Bridgestone een compleet assortiment voor het sportieve toersegment. De T32 en T32GT komen begin 2021 op de markt.