Bayard

Vanaf 1 januari 2023

Helmplicht (snor-) scooters

Vanaf 1 januari 2023 wordt het dragen van een helm op scooters met een blauw nummerbord en andere snorfietsen echt verplicht.

Het gaat om rijders van snorfietsen die maximaal 25 kilometer per uur gaan, waaronder ook deelscooters. Snorfietsers die toch zonder helm de weg op gaan, riskeren een boete van 100 euro. Naast de motorhelm is ook een goedgekeurde speedpedelec-helm toegestaan.

Maar, gelukkig hebben we bij MotoPort een ruim assortiment aan prachtige exemplaren voor brom- scooter- en motorrijders.

Bayard

XP-69 S Draco Hybrid

De Bayard Draco helm is een helm met vele gezichten. Ideaal voor de snorscooter rijder. Het verwijderbare kin gedeelte maakt hem super vet. Ook zonder kunstuk te dragen om luchtig en nonchalant te cruisen.

Meer info / bestellen

Airoh

Helios

De nieuwe Airoh tech-jet vertegenwoordigt de evolutie van de jethelm, gekenmerkt door hoogwaardige functies die hem geschikt maken om de meest veeleisende gebruikers tevreden te stellen op het gebied van comfort en stijl. De buitenschaal in HRT (High Resistant Thermoplastic) van drie verschillende maten garandeert de beste pasvorm Met de innovatieve Custom-kit die in het pakket zit, kunt u de Helios zonder vizier gebruiken voor een moderne klassieke look.

Meer info / bestellen