Neotec 3

Nu leverbaar

Shoei Neotec 3 systeemhelm

De nieuwste Shoei Neotec 3 helm is voorradig bij alle vestigingen van MotoPort. Deze opvolger van de populaire NeoTec2 systeemhelm is verbeterd en voldoet nu aan de nieuwe ECE22.06 standaard.

De Shoei Neotec 3 is de nieuwe high-end systeemhelm voor de touring en adventure rijder. Het is de opvolger van de immens populaire Neotec 2. De nieuwe Neotec 3 is getest volgens de nieuwe ECE22.06 standaard en volledig vernieuwd en verbeterd qua buitenschaal, aerodynamica, een vernieuwd Pinlock-vizier, verbeterde ventilatie, een verbeterde binnenvoering en betere geluidsisolatie.

Ook het zonnevizier is aangepakt, deze komt verder omlaag dan zijn voorganger, de topvent is compacter geworden en de snelsluiting is vernieuwd.

Leverbaar in diverse effen kleuren en ook decor varianten.

Bekijk de varianten in de webshop

SHOEI NEOTEC3

shoei_gt-air3_square_04-1200x1200

Nu leverbaar

GT-AIR3 ; De nieuwste premium touring integraalhelm van SHOEI

De GT-Air 3 is de ideale oplossing voor motorrijders die geavanceerde prestaties en de hele dag comfort nodig hebben van een integraalhelm.

De nieuwe generatie Shoei integraalhelmen betreft de GT-Air 3. Het slanke, aerodynamische silhouet herbergt de allernieuwste technologie, stille rijtechniek, ECE 22/06-homologatie en uitzonderlijke ventilatieprestaties. Blijf verbonden via het naadloos geïntegreerde Shoei Comlink-systeem!

 

Bekijk alle varianten in de webshop

Bekijk hier de GT-AIR3 in de praktijk

GT-AIR3