1W9A3162

Verbluffend koppel

Z-Force 75-10X motor

De DSR/X heeft een volledig nieuwe Z-Force 75-10X motor die een verbluffend koppel van 225 Nm produceert en een Z-Force 17,3 kWh Power Pack, die elk een nieuwe prestatienorm zetten voor Zero. De DSR/X heeft een volledig nieuw ontworpen frame en geometrie voor een grotere bodemvrijheid, instelbare voorvork met bijna 21 cm veerweg en drie geïntegreerde opbergvakken, waardoor dit een echt ADV-specifiek ontwerp is dat zowel robuust als tot alles in staat is.

1W9A1418

Bestuurd door Cypher III+

Volgende generatie dual sport motorfietsen

Hoewel verbonden met de oorsprong van Zero Motorcycles, vertegenwoordigt de DSR/X de volgende generatie van dual sport motorfietsen met nieuwe kenmerken. De DSR/X wordt bestuurd door 's werelds meest geavanceerde besturingssysteem, Cypher III+ en is de eerste elektrische motorfiets ooit die profiteert van de volledige serie van Bosch Motorcycle Stability Controls met Offroad-mogelijkheden. Deze technologie is specifiek geoptimaliseerd voor de ongebruikelijke snelheid en reactiesnelheid van een Zero elektrische aandrijflijn en levert stabiliteit en tractie op elke ondergrond.

1W9A4251

Gebaseerd op 16 jaar en 165 miljoen mijl ervaring

Functies alleen beschikbaar voor Zero Motorcycles

Het Bosch Offroad-systeem omvat gecombineerd remmen voor een betere dosering van de remmen en Vehicle Hold dat vertrouwen en stabiliteit biedt, zelfs op de steilste hellingen. De DSR/X is ook uitgerust met een reeks functies die alleen beschikbaar zijn voor Zero Motorcycles en die zijn gebaseerd op de 16 jaar en 165 miljoen mijl ervaring die de kern vormen van het Cypher III+ besturingssysteem. Een van deze functies is de Park Mode, een functie voor langzaam voor- en achteruit rijden, handig voor manoeuvreren in krappe of steile ruimtes. De motorfiets is uitgerust met de snelste Level 1- en Level 2-laadmogelijkheden op de markt, dankzij het oplaadsysteem van 6,6 kW. Tot slot is de DSR/X ook compatibel met de mobiele app van Zero Motorcycles. Hiermee kunnen eigenaren een bijna onbeperkt aantal rijeigenschappen regelen, van snelheid tot koppel, en zelfs batterijregeneratiefuncties. De DSR/X is uitgerust met een Cellular Connectivity Module (CCM) die meldingen kan sturen naar app-gebruikers over alles van laadinformatie, tip-over gebeurtenissen, of andere nuttige statusupdates.

De DSR/X is verkrijgbaar in sage green en white pearl, staat in september bij de dealers en kost € 26.995,-. De gloednieuwe DSR/X is in Nederland tevens te leasen vanaf €398,- per maand (ex.btw obv. 60 maanden en 4.000km/jr).
Lees alles over de Zero DSR/X