“Brabantse klantvriendelijkheid”

MotoPort Veldhoven is in de regio Eindhoven een begrip. Het is ontstaan uit MotoPort Westerhoven, een bedrijf met een jarenlange traditie en een hechte klantenkring. Dat vind je nog steeds bij MotoPort Veldhoven, waar de kernwaarden van MotoPort, zoals goede service, vakkundig onderhoud en gericht advies worden gecombineerd met typische Brabantse klantvriendelijkheid.

Tiny

In memoriam : Tiny Senders

Jarenlang was Tiny een vertrouwd en bekend gezicht bij MotoPort Veldhoven. De man in de rolstoel werd hij genoemd als ze zijn naam niet wisten.  En daar heeft hij inderdaad meer dan 50 jaar ingezeten. Hij vond het zelf een mooie mijlpaal: dat hij nog zolang kon genieten van het leven ook als was hij beperkt. Motoren en mensen hebben in het leven van Tiny een grote rol gespeeld. Altijd in voor een praatje en oprecht belangstellend.  Het was aan Tiny te danken dat de klanten een vlaai meenamen als ze hun nieuwe motor kwamen ophalen. Hij genoot van zijn werk en de mensen om hem heen. Na zijn officiële pensioen wilde hij dan ook niet stoppen en bleef hij ons nog jarenlang helpen.  Het afgelopen jaar ging zijn gezondheid echter achteruit. Gelukkig hebben we afgelopen zondag nog persoonlijk afscheid van hem kunnen nemen en hem kunnen bedanken voor zijn inzet, dat hij altijd voor ons klaar stond en voor de gezelligheid die hij altijd meebracht.

Tiny we zullen je missen. We wensen Wieza, Rianne en Patrick veel sterkte toe bij dit verlies.

MotoPort-Winterbeurt-2019

Topservice voor jou en je motor!

MotoPort Winterbeurt

Wat is er nu mooier als je de luxe hebt om je motor te laten ophalen en na een grote winterbeurt, gewassen en gepoetst weer terug te laten brengen ? Elke motor kan zo’n winterbeurt wel gebruiken! En… behalve de grote winterbeurt is alles gratis! Ophalen, wassen, poetsen en terugbrengen!

Meer info
yamaha-tracer-900gt_ig-post_1080x1080

t.w.v. € 1.000,- voor € 499,-

Ontvang nu bij de Tracer 900GT een Pluspakket

Bij aankoop van een Tracer 900GT kun je nu het Pluspakket aanschaffen voor maar € 499,-.

Het Pluspakket bestaat uit:
- Hoog windscherm;
- Kentekenplaathouder;
- Zwarte LED knipperlichten;
- Side Slider set;
- Achterdrager
- Radiatorbeschermer

Meer info
yamaha-mt-09_ig-post_1080x1080

T.W.V. € 675,- nu voor € 199,-

Yamaha MT-09 Sportpakket nu voor € 199,-

Bij aanschaf van een nieuwe MT-09 kun je nu het Sportpakket bij bestellen voor € 199,-

Het Yamaha Sportpakket bestaat uit: 

- Tankpad
- Kentekenplaathouder
- Set zwarte LED knipperlichten
- Zwart getint Flyscreen
- Uitlaatsierstuk in MotoGP-style

Meer info
Yamaha-Tracer-900-ig-post-1080x1080

Nu voor € 500,-

Maak de Tracer 900 extra compleet met een TOUR pakket

Nu tijdelijk een TOUR pakket voor € 500,- bij aanschaf van een nieuwe Yamaha Tracer 900. Het TOUR pakket bestaat uit een complete touring-zijkofferset, montageset, slot voor touringkoffers en handvatverwarming t.w.v. € 1.208,75. 

Meer info
MP-Veldhoven_IG-post-T7-Experience_1080x1080

Yamaha Ténéré Experience cadeau t.w.v. € 150

Krijg nu bij ons een speciale Yamaha Ténéré 700 Experience cadeau t.w.v. 150 euro bij aanschaf van een nieuwe Yamaha Ténéré 700. Maak onder professionele begeleiding kennis met jouw Ténéré 700 en ontdek alle mogelijkheden, zowel on- als off-road. The Next Horizon is Yours!
Meer info

It’s your Turn.

2020 Yamaha Tracer 700

This is the bike for riders who want thrilling sports performance with all round versatility and a serious bit of attitude. Featuring completely new bodywork and an aggressive new face, the new Tracer 700 is the kind of machine that really can do almost anything whether near or far, in the city or on the open road

Welkom-bij-MotoPort-Veldhoven

Een frisse aanpak

MotoPort Veldhoven is exclusief dealer van Yamaha in de regio Eindhoven. Je vindt bij ons dan ook alle modellen nieuwe en gebruikte Yamaha’s en ook de kleding en accessoires van dit prachtige Japanse merk. Naast Yamaha is er een uitgebreide collectie gebruikte motoren in alle prijsklassen van andere merken als Honda, Suzuki, Kawasaki en ook BMW.

In onze bijzonder ruime motorkledingshop vind je een uitgebreide collectie leren en textiel motorkleding, motorhelmen en motorlaarzen waaronder de aansprekende merken Difi, Dane, Macna, Esquad. Ook voor wat betreft de helmen is er een zeer uitgebreid aanbod van merken waar je zeker in kunt slagen, waaronder Bayard, Shoei, HJC, Schuberth, Nolan en Roof. Neem ook een kijkje in onze OUTLET afdeling waar je altijd een scherpe aanbieding vindt.

Naast motorkleding, motorhelmen en motorlaarzen vind je ook op het gebied van motoraccessoires en motornavigatie een uitgebreid assortiment en kunnen we alles voor jou en je motor leveren.

Voor het onderhoud aan je motor hebben we vakkundige monteurs die allemaal de benodigde trainingen bij de importeurs gevolgd hebben en dus perfect jouw motor kunnen onderhouden. Een afspraak maken kan eenvoudig en 24 uur per dag middels onze werkplaatsplanner.

Vanaf april tot en met oktober is het mogelijk om bij MotoPort Veldhoven een motor te huren. Je kunt de motor online reserveren.

Adres MotoPort Veldhoven

Bezoek ons:

De Run 5202
5504 DC Veldhoven
Tel: 040-2012542
NL854859883B01
E-mail

 

Openingstijden - MotoPort Veldhoven

Openingstijden:

Zondag
Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Vanaf 1 Maart 2020 is er weer koopavond op vrijdag.

Dealerschappen -- MotoPort Veldhoven

Dealerschappen:

MotoPort Veldhoven is officieel dealer van Yamaha motoren. Je kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en occasions van BMW, Ducati, Harley - Davidson, Honda, Kawasaki, Suzuki & Triumph.