bmw

Motoport voor onderhoud aan je BMW motor

BMW Motorrad in Wormerveer

MotoPort Wormerveer is de BMW Motorrad specialist  voor Noord-Holland. Door de gunstige ligging van Wormerveer in Noord-Holland weten veel motorrijders ons te vinden. Een proefrit onze vestiging gaat vaak richting de Beemsterpolder. Dan heb je perfecte polderweggetjes om jouw machine goed te testen.

 

BMW motoren kopen in Wormerveer

Over BMW Motorrad

BMW Motorrad is de merknaam dat BMW geeft aan hun motoren. Het merk omvat veel motoren, waaronder de R nine T reeks. Wij van Motoport Wormerveer zijn  BMW Motorrad specialist. Wij verkopen niet alleen de motoren maar je kunt ook bij ons terecht voor service aan jouw BMW motor. 

2000000006.jpg r nine t

BMW motor kopen

Wil je een BMW motor kopen? Kom eens langs in onze showroom in Wormerveer. We hebben verschillende modellen staan, zowel nieuw als tweedehands. Daarnaast kun je het actuele aanbod zien op onze website. 

bmw m 1000 r

BMW Motorrad Specialist

Motoport Wormerveer is de specialist van BMW Motorrad. Hiernaast zijn wij ook officieel dealer van Honda, KTM en (motor)scooter merken Piaggio en Vespa. Al met al is er genoeg kennis en kunde in huis om jou van een goede motor en een goede service te voorzien. 

bmw motor proefrit in wormerveer

Proefrit op een BMW motor?

Heb je een mooie motor op het oog en wil je eens een proefrit komen maken? Vanuit onze showroom in Wormerveer ben je in no time op de mooie polderweggetjes van de Beemster. Wil je jouw nieuwe motor komen testen? Neem gerust contact op, dan zorgen we dat hij voor je klaar staat.

Contact opnemen