mkca-wormerveer

De Honda motor dealer van Noord-Holland

Honda Wormerveer

MotoPort Wormerveer is officieel Honda dealer voor Noord-Holland. De focus van ons Honda verkooppunt in Wormerveer is service. Klanten bedienen op een manier die aansluit bij het type Honda die jij wil rijden. Door de gunstige ligging van Wormerveer in Noord-Holland zijn wij snel te bereiken. Vanuit Zaandam ben je al in 15 minuten bij onze showroom, en vanuit Amsterdam is de rit maar een half uur. Bekijk jouw model en plan een proefrit in.

Honda motoren bij Motoport Wormerveer

Over MotoPort Wormerveer

Wij van MotoPort Wormerveer willen een totaaloplosser zijn voor iedere motorrijder. Wat voor motorrijder je ook bent, een fan van snelheid, woon-werk verkeer of voor avontuur, bij MotoPort Wormerveer kun je terecht. Naast een groot aanbod van Honda motoren vind je in onze showroom diverse andere merken. Ook bieden we een groot assortiment van kleding, helmen en accessoires.

CRF Honda Motor kopen Wormerveer

Honda motoren kopen in Wormerveer

In onze showroom hebben we een groot aanbod van Honda motoren. Zo hebben we geregeld de GL 1800 Goldwing Tour Deluxe, CBR 1000 RR-R, CRF 1100 Adventure Sports en Honda CRF 1100 Africa Twin op voorraad. Wil je het actuele aanbod van Honda motoren zien? Bekijk het op de website!

Actuele aanbod bekijken
IMG_2028

Erkend dealer van Honda motoren

MotoPort Wormerveer is sinds 1972 BMW Motorrad specialist en we zijn officieel dealer van Honda, KTM, MV Agusta, Husqvarna en (motor)scootermerken Piaggio & Vespa. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om jou te adviseren bij je keuze voor een motor. 

Proefrit Honda X ADV

Proefrit maken?

Heb je een motor gezien die helemaal bij jouw smaak en rijstijl past? Of wil je graag wat advies inwinnen van onze adviseurs? Kom dan langs in de showroom, we staan voor je klaar. Wil je dat we de motor meteen voor je klaarzetten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op