Welkom bij MotoPort Zelhem

MotoPort Zelhem is al jaren hèt adres waar motorrijders in de Achterhoek en omstreken terecht kunnen voor alles dat met motorrijden te maken heeft. Een bedrijf dat al jaren staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid: “Een klant krijgen is niet moeilijk”, aldus Renzo Engbers van MotoPort Zelhem, “maar een klant vasthouden is een kunst. Dat valt of staat met kwaliteit en service”

Honda DCT Tour bij MotoPort Zelhem

16 t/m 21 juni bij MotoPort Zelhem

Honda DCT Promo Tour

De DCT Promo Tour trekt dit jaar door Nederland en 16 t/m 21 juni komen ze langs MotoPort Zelhem. Dit is dé kans om vrijblijvend kennis te maken en proef te rijden met deze unieke technologie die schakelen overbodig maakt.

Unieke Honda technologie

Onze DCT-modellen worden gekenmerkt door soepel rijplezier en een eenvoudige bediening. Je kunt kiezen om zelf te schakelen met een druk op de knop of om het schakelwerk over te laten aan de motor. Twee koppelingen doen samen het schakelwerk binnen een fractie van een seconde en zorgen voor vlotte schakelovergangen. Motorrijden is nog leuker en eenvoudiger geworden.

Reserveer jouw proefrit en test, voel, ervaar de motor van je dromen! Je kunt proefrijden op de African Twin CRF1100 L, Goldwing Touring Deluxe, CMX1100 Rebel, NC750X en de X-Adv.

Reserveer nu je proefrit
MotoPort Zelhem (12)

Graag tot ziens bij MotoPort Zelhem

Winkelbezoek zonder afspraak

Je bent weer welkom om MotoPort Zelhem te bezoeken zonder afspraak. Wel vragen we je om tijdens je bezoek een mondkapje te dragen en de bekende coronaregels in acht te nemen. 

Uiteraard is het natuurlijk nog steeds mogelijk om een afspraak te maken voor Personal Shopping, waarbij de medewerkers van MotoPort Zelhem de tijd nemen om samen met jou de juiste producten uit te zoeken. Een afspraak maken voor Personal Shopping kan via onderstaande link.

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om online te bestellen en je bestelling de volgende dag bij ons op te halen, bij een PostNL ophaalpunt of thuis laten bezorgen. Een beller is sneller, ook telefonisch kun je natuurlijk met je vragen bij ons terecht, tel 0314 621 849.

Aanmelden Personal Shopper
Honda DCT Tour bij MotoPort Zelhem

Vrijdag 28 en zaterdag 29 mei

Kawasaki Versys Promotour bij MotoPort Zelhem

Probeer ‘m zelf!

Voor modeljaar 2021 heeft Kawasaki haar Versys 1000S en SE vernieuwd, waarbij de S nu nagenoeg dezelfde features heeft als de SE, behalve de nieuwe Showa Skyhook-vering. Dit elektronisch geregelde veersysteem blijft exclusief voorbehouden aan de SE-uitvoering. Wil je zelf eens beter kennismaken met beide Versys 1000-modellen óf misschien
de Versys 650? Dat kan, want Kawasaki organiseert dit voorjaar de speciale Versys Promo Tour.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei is de Versys Tour bij MotoPort Zelhem en kun jij deze aan de tand voelen. Maak een afspraak voor een uitgebreide testrit.

Direct inschrijven
Onderdelen webshop MotoPort Zelhem

MotoPort Zelhem

Webshop

Wist je dat je bij MotoPort Zelhem ook terrecht kunt voor gebruikte onderdelen? Deze kun je komen bekjken in de winkel, maar zijn ook te checken en te bestellen via onze eigen onderdelenwebshop!

Niet kunnen vinden wat je nodig hebt? Kom dan langs in de winkel, we voorzien je graag van een passend advies voor een eventueel alternatief onderdeel.

Onderdelen webshop
Adres-MotoPort-Zelhem

Bezoek ons

Brinkweg 15A
7021 BV Zelhem
Tel 0314-621849
NL810171405B03
Contact

Openingstijden-MotoPort-Zelhem

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u -  20.00u
Zaterdag 09.00u - 16.00u
Dealerschappen-MotoPort-Zelhem

Dealerschappen

Wij zijn officieel dealer van Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha en Zero.

Ook zijn wij dé BMW specialist van de Achterhoek met meer dan 46 jaar ervaring!

Team---MotoPort-Zelhem

Alles voor de motorrijder

Bij MotoPort Zelhem vind je werkelijk alles dat je voor je motorhobby kunt wensen. Van een uitgebreid assortiment kleding van onder meer DANE en DIFI tot accessoires, navigatieapparatuur, verzekeringen, financieringen en zeer scherp geprijsde banden. Ook de inbouw van intercomsystemen wordt door MotoPort Zelhem verzorgd, terwijl er zelfs navigatiecursussen op het programma staan. En natuurlijk biedt de showroom eveneens een zeer ruime keuze aan nieuwe en gebruikte motoren, terwijl ook zijspannen tot de specialiteit van MotoPort Zelhem behoren. In de werkplaats zorgen gespecialiseerde en goed opgeleide monteurs dat het je motor aan niets ontbreekt!