Winkelen zonder afspraak

Winkel veilig bij MotoPort

Corona maatregelen

Beste klanten,

Bekijk hier de aanpassingen in de bedrijfsvoering van MotoPort in verband met de coronamaatregelen;

  • Vanaf zaterdag 15 januari is een bezoek aan MotoPort weer mogelijk met in acht neming van de geldende  maatregelen
  • Draag een mondkapje, houd 1,5 afstand en we laten een maximum aantal personen binnen volgens de regels
  • De winkels sluiten om 17.00 uur
  • De werkplaatsen zijn open volgens de normale openingstijden. Indien gewenst kan in overleg een motor thuis opgehaald worden en nadien weer thuis afgeleverd worden
  • Alle vestigingen zijn telefonisch en per mail bereikbaar gedurende de normale openingstijden
We zien je weer graag weer in onze winkels.

Welkom bij MotoPort Zelhem

MotoPort Zelhem is al jaren hèt adres waar motorrijders in de Achterhoek en omstreken terecht kunnen voor alles dat met motorrijden te maken heeft. Een bedrijf dat al jaren staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid: “Een klant krijgen is niet moeilijk”, aldus Renzo Engbers van MotoPort Zelhem, “maar een klant vasthouden is een kunst. Dat valt of staat met kwaliteit en service”

Onderdelen webshop MotoPort Zelhem

MotoPort Zelhem

Webshop

Wist je dat je bij MotoPort Zelhem ook terrecht kunt voor gebruikte onderdelen? Deze kun je komen bekjken in de winkel, maar zijn ook te checken en te bestellen via onze eigen onderdelenwebshop!

Niet kunnen vinden wat je nodig hebt? Kom dan langs in de winkel, we voorzien je graag van een passend advies voor een eventueel alternatief onderdeel.

Onderdelen webshop

Openstaande vacatures

 

Altijd al willen werken aan motoren bij het gezelligste bedrijf van de Achterhoek? Twijfel dan niet en lees snel verder.

Fulltime Allround Shopverkoper (M/V)

Een afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf. Je adviseert klanten over de aanschaf van diverse producten in de Accessoires Shop, maar helpt ook mee bij de motorverhuur, in het magazijn en houdt de webshop bij.  Wij zoeken iemand die ervoor zorgt dat onze klanten zich thuis voelen.

Lees jij dit en denk jij: ik ben dé persoon voor deze baan en heb je zin om er VOL GAS voor te gaan? Klik dan snel verder om te solliciteren!

Fulltime Allround Motorfietsmonteur (M/V)

Je voert dagelijks onderhoud, reparaties en beoordeelt alle types en soorten motoren op defecten en storingen. Wij zijn dealer van alle grote Japanse merken en hebben een moderne werkplaats hiervoor ingericht. Klik dan snel verder voor meer info en om te solliciteren!

Adres-MotoPort-Zelhem

Bezoek ons

Brinkweg 15A
7021 BV Zelhem
Tel 0314-621849
NL810171405B03
Contact

Openingstijden-MotoPort-Zelhem

Openingstijden

Let op: i.v.m. de corona maatregelen is onze showroom om 17:00 gesloten. Onze werkplaatsreceptie is nog wel toegankelijk via de zij ingang tot 18:00.

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 17.00u
Woensdag 09.00u - 17.00u
Donderdag 09.00u - 17.00u
Vrijdag 09.00u - 17.00u
Zaterdag 09.00u - 16.00u
Dealerschappen-MotoPort-Zelhem

Dealerschappen

Wij zijn officieel dealer van Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha en Zero.

Ook zijn wij dé BMW specialist van de Achterhoek met meer dan 46 jaar ervaring!

Team---MotoPort-Zelhem

Alles voor de motorrijder

Bij MotoPort Zelhem vind je werkelijk alles dat je voor je motorhobby kunt wensen. Van een uitgebreid assortiment kleding van onder meer DANE en DIFI tot accessoires, navigatieapparatuur, verzekeringen, financieringen en zeer scherp geprijsde banden. Ook de inbouw van intercomsystemen wordt door MotoPort Zelhem verzorgd, terwijl er zelfs navigatiecursussen op het programma staan. En natuurlijk biedt de showroom eveneens een zeer ruime keuze aan nieuwe en gebruikte motoren, terwijl ook zijspannen tot de specialiteit van MotoPort Zelhem behoren. In de werkplaats zorgen gespecialiseerde en goed opgeleide monteurs dat het je motor aan niets ontbreekt!