68854-68332-Winkelen-op-afspraak

Wij zijn geopend

WIJ ZIJN GEOPEND

Kom shoppen op afspraak
De showroom en de winkel van MotoPort Zelhem zijn weer geopend. We mogen op dit moment klanten op afspraak ontvangen en in onze ruim opgezette winkel kunnen dat er maximaal 50 tegelijk zijn. Je bent welkom in onze winkel als:

Je geen klachten hebt
Je van tevoren een afspraak hebt gemaakt
Je  1,5 m afstand houdt en gebruik maakt van een mondkapje
Zo houden we het samen veilig.

Winkel (kleding, onderdelen, accessoires) :
Wil je een afspraak voor de winkel maken ? Gebruik dan onderstaand formulier en meld je aan.

Motoren:
Wil je een motor komen bekijken of proefrijden, maak dan een afspraak met de afdeling verkoop op telefoonnummer  0314-621849 of mail ons.

Werkplaats:
De werkplaats is geopend voor onderhoudsbeurten en reparaties.

Direct een afspraak maken
Versys tour 2021

Vrijdag 28 en zaterdag 29 mei

Kawasaki Versys Promotour bij MotoPort Zelhem

Probeer ‘m zelf!

Voor modeljaar 2021 heeft Kawasaki haar Versys 1000S en SE vernieuwd, waarbij de S nu nagenoeg dezelfde features heeft als de SE, behalve de nieuwe Showa Skyhook-vering. Dit elektronisch geregelde veersysteem blijft exclusief voorbehouden aan de SE-uitvoering. Wil je zelf eens beter kennismaken met beide Versys 1000-modellen óf misschien
de Versys 650? Dat kan, want Kawasaki organiseert dit voorjaar de speciale Versys Promo Tour.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei is de Versys Tour bij MotoPort Zelhem en kun jij deze aan de tand voelen. Maak een afspraak voor een uitgebreide testrit.

Direct inschrijven

Welkom bij MotoPort Zelhem

MotoPort Zelhem is al jaren hèt adres waar motorrijders in de Achterhoek en omstreken terecht kunnen voor alles dat met motorrijden te maken heeft. Een bedrijf dat al jaren staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid: “Een klant krijgen is niet moeilijk”, aldus Renzo Engbers van MotoPort Zelhem, “maar een klant vasthouden is een kunst. Dat valt of staat met kwaliteit en service”

Onderdelen webshop MotoPort Zelhem

MotoPort Zelhem

Webshop

Wist je dat je bij MotoPort Zelhem ook terrecht kunt voor gebruikte onderdelen? Deze kun je komen bekjken in de winkel, maar zijn ook te checken en te bestellen via onze eigen onderdelenwebshop!

Niet kunnen vinden wat je nodig hebt? Kom dan langs in de winkel, we voorzien je graag van een passend advies voor een eventueel alternatief onderdeel.

Onderdelen webshop
Adres-MotoPort-Zelhem

Bezoek ons

Brinkweg 15A
7021 BV Zelhem
Tel 0314-621849
NL810171405B03
Contact

Openingstijden-MotoPort-Zelhem

Openingstijden

Onze showroom is momenteel op afspraak geopend, vanaf 9-4 hebben wij weer koopavond.

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u -  20.00u
Zaterdag 09.00u - 16.00u
Dealerschappen-MotoPort-Zelhem

Dealerschappen

Wij zijn officieel dealer van Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha en Zero.

Ook zijn wij dé BMW specialist van de Achterhoek met meer dan 46 jaar ervaring!

Team---MotoPort-Zelhem

Alles voor de motorrijder

Bij MotoPort Zelhem vind je werkelijk alles dat je voor je motorhobby kunt wensen. Van een uitgebreid assortiment kleding van onder meer DANE en DIFI tot accessoires, navigatieapparatuur, verzekeringen, financieringen en zeer scherp geprijsde banden. Ook de inbouw van intercomsystemen wordt door MotoPort Zelhem verzorgd, terwijl er zelfs navigatiecursussen op het programma staan. En natuurlijk biedt de showroom eveneens een zeer ruime keuze aan nieuwe en gebruikte motoren, terwijl ook zijspannen tot de specialiteit van MotoPort Zelhem behoren. In de werkplaats zorgen gespecialiseerde en goed opgeleide monteurs dat het je motor aan niets ontbreekt!