Motorzaak MotoPort Assen heet je van harte welkom!

Jan Huls is een motorsportliefhebber in hart en nieren. Als jonge jongen kwam hij al bij MotoPort Stadskanaal over de vloer. Later nam hij het bedrijf over. Toen het bedrijf uit zijn jasje groeide, verhuisde het naar Assen, het Mekka van de motorsport, waar Jan de ruimte vond om er het mooiste en grootste motorbedrijf van Drenthe van te maken!

Start je motoravontuur met Honda! | MotoPort

Start je motoravontuur met Honda en MotoPort Assen!

Honda introduceert de gloednieuwe ‘Ready to Ride?’ actie. Bij aankoop van geselecteerde Honda motorfietsen betalen wij jou je rijbewijs gedeeltelijk terug – tot maar liefst € 750,- incl. BTW! Deel uitmaken van de uitgebreide Honda familie en de weg opgaan met een gloednieuwe Honda motorfiets? Je motorrijbewijs behaald tussen 01/01/23 en 31/12/24? Grijp dan nù je kans!

Ga je voor onze unieke allrounder NC750X, de rauwe CB750 Hornet, de legendarische tourer XL750 Transalp of de ultieme scooter Forza750?

Meer info
vacature

Klaar voor een frisse start? Check onze openstaande vacatures

Jouw volgende avontuur wacht op je!

Al op maandagochtend bij de koffieautomaat aan het nadenken over je weekendplannen? Dan wordt het misschien tijd voor een nieuwe uitdaging. En laten we die nu net hebben bij MotoPort Assen!

Ben jij een kei in verkopen of ken jij alle onderdelen van een motorfiets uit je hoofd? Dan ben jij degene die wij zoeken. Wegens verdere groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar de volgende nieuwe collega’s:

welkom

Bezoek onze motorzaak in Assen:

Industrieweg 11
9402 NP Assen
Tel: 0592406061
NL812097117B01
E-mail

kleding mp assen

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 20.00u (tot oktober)
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Dealerschappen MotoPort Assen

Dealerschappen:

MotoPort Assen is officiële dealer van Ducati, Honda, Suzuki en Yamaha.

Jan - Marcel - verkoopbemiddeling inkoop motoren etc

Jouw motor verkopen zonder rompslomp.

Jouw motor laten verkopen? MotoPort Assen biedt jou de mogelijkheid om je motor door professionals te laten verkopen.

Wie een nieuwe motor koopt, ruilt zijn oude motor doorgaans in. Soms is inruilen niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat je geen andere motor wilt aanschaffen of omdat je gewoon nog niet weet welke motor je wilt hebben. Als je dan toch je handen vrij wilt hebben, kun je proberen om je motor zelf te verkopen via Marktplaats of andere advertentiesites, maar dat kan een lastige klus zijn. Soms worden er rare, lage bedragen geboden en krijg je schimmige figuren aan je deur, die je liever niet proef laat rijden. Ook wordt er nogal wat van je onderhandelingsskills gevraagd om een goede prijs te bedingen.

Lees meer
werkplaats MotoPort Assen

Maak een werkplaats afspraak

Voor alle onderhoudswerkzaamheden, groot en klein, en eventuele reparaties ben je in goede handen bij Willem, Luciano, Steven en Stefan. Onze technische medewerkers beschikken over de meest moderne apparatuur om er voor te zorgen dat jouw motor weer technisch helemaal in orde de weg op kan! 

Maak een afspraak
Team-MotoPort-Assen

Enthousiaste motorliefhebbers

MotoPort Assen beschikt over een team van enthousiaste motorliefhebbers, die klantvriendelijkheid, gezelligheid en goed advies hoog in het vaandel hebben staan.

Als multi-brand dealer met vele dealerschappen heeft MotoPort Assen alles in huis, van lichte bromscooters tot snelle sportmotoren en van nieuwe tot betrouwbare gebruikte motoren. Voor vakkundig onderhoud ben je hier ook op het juiste adres: de aftersales-afdeling is modern ingericht, met onder meer een eigen testbank. Daarnaast zijn de medewerkers dankzij een continu trainingsproces op de hoogte van de laatste technieken.

 

Vragen? Neem contact met ons op!