Beste klant,

De Lockdown heeft ook impact op de vestigingen van MotoPort. Wij proberen onze service ondanks de beperkingen op niveau te houden. Voor vragen zijn we telefonisch en per email te bereiken*.

Werkplaats:
De werkplaats is gelukkig open, dus winterbeurten, reparaties en onderhoud kunnen gewoon doorgaan. Je mag nog steeds zelf de motorfiets brengen of ophalen of kunt gebruik maken van de haal- en brengservice.

Showroom:
De showroom is helaas gesloten. Motorfietsen kunnen in overleg afgeleverd worden. Heb je vragen over een motor, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen snel naar je reageren.

Kledingshop
De kledingshop is tot nader order gesloten. Wel kun je producten via de webshop bestellen en thuis, bij ons of een PostNL locatie in Nederland laten bezorgen / afhalen. Met meer dan 20.000 artikelen kunnen we bijna álle motoren voorzien van onderdelen, accessoires en andere benodigdheden. Dit geldt ook voor helmen en motorkleding. In verband met Corona hebben we de retourtermijn verlengd naar 100 dagen.

Zorg goed voor jezelf en je medemens en blijf gezond.

MotoPort Assen

Click & Collect - MotoPort

Kom je bestelling afhalen!

Click & Collect | MotoPort Assen

Je kleding, helmen, onderdelen en accessoires kun je bestellen in de webshop en thuis laten bezorgen, afhalen in de winkel of bij een PostNL Ophaalpunt laten bezorgen.

Product niet gevonden?

Kun je het gewenste artikel niet vinden in de webshop, vul dan dit formulier in en geef aan waar je naar op zoek bent. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te informeren of je deze op een later tijdstip bij ons op kunt komen halen. Ook kun je natuurlijk bellen. We zorgen er dan voor dat we je snel helpen en je informeren of je het gewenste product/de gewenste producten op afspraak bij ons op kunt komen halen.

“We doen niet in korte termijn verkoop, iedere klant moet tevreden de deur uit gaan”

Jan Huls is een motorsportliefhebber in hart en nieren. Als jonge jongen kwam hij al bij MotoPort Stadskanaal over de vloer. Later nam hij het bedrijf over. Toen het bedrijf uit zijn jasje groeide, verhuisde het naar Assen, het Mekka van de motorsport, waar Jan de ruimte vond om er het mooiste en grootste motorbedrijf van Drenthe van te maken!

IMG_7448

Vacature: Allround motorfiets Monteur: MotoPort / Ducati Assen

Wij zoeken een allround motorfiets monteur voor mooie motormerken, zoals Ducati, Suzuki, Honda en Yamaha. We hebben een moderne werkplaats inclusief testbank voor tuning en afstellingen. Daarnaast vinden er regelmatig trainingen plaats om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Kortom een leuke uitdagende job met mooie merken en leuke collega's. Interesse?
Lees meer
Adresgegevens-MotoPort-Assen

Bezoek ons:

Industrieweg 11
9402 NP Assen
Tel: 0592406061
NL812097117B01
E-mail

Openingstijden MotoPort Assen

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u

 

 

Dealerschappen MotoPort Assen

Dealerschappen:

MotoPort Assen is officiële dealer van Ducati, Suzuki, Yamaha, Honda, MV Agusta en de scootermerken Vespa & Piaggio.

Adresgegevens-MotoPort-Assen

Jouw motor verkopen zonder rompslomp.

Jouw motor laten verkopen? MotoPort Assen biedt jou de mogelijkheid om je motor door professionals te laten verkopen.

Wie een nieuwe motor koopt, ruilt zijn oude motor doorgaans in. Soms is inruilen niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat je geen andere motor wilt aanschaffen of omdat je gewoon nog niet weet welke motor je wilt hebben. Als je dan toch je handen vrij wilt hebben, kun je proberen om je motor zelf te verkopen via Marktplaats of andere advertentiesites, maar dat kan een lastige klus zijn. Soms worden er rare, lage bedragen geboden en krijg je schimmige figuren aan je deur, die je liever niet proef laat rijden. Ook wordt er nogal wat van je onderhandelingsskills gevraagd om een goede prijs te bedingen.

Lees meer
werkplaats MotoPort Assen

Maak een werkplaats afspraak

Voor alle onderhoudswerkzaamheden, groot en klein, en eventuele reparaties ben je in goede handen bij Willem, Luciano, Steven en Stefan. Onze technische medewerkers beschikken over de meest moderne apparatuur om er voor te zorgen dat jouw motor weer technisch helemaal in orde de weg op kan! 

Maak een afspraak
Team-MotoPort-Assen

Enthousiaste motorliefhebbers

MotoPort Assen beschikt over een team van enthousiaste motorliefhebbers, die klantvriendelijkheid, gezelligheid en goed advies hoog in het vaandel hebben staan.

Als multi-brand dealer met vele dealerschappen heeft MotoPort Assen alles in huis, van lichte bromscooters tot snelle sportmotoren en van nieuwe tot betrouwbare gebruikte motoren. Voor vakkundig onderhoud ben je hier ook op het juiste adres: de aftersales-afdeling is modern ingericht, met onder meer een eigen testbank. Daarnaast zijn de medewerkers dankzij een continu trainingsproces op de hoogte van de laatste technieken.

 

Vragen? Neem contact met ons op!