Motorzaak MotoPort Assen heet je van harte welkom!

Jan Huls is een motorsportliefhebber in hart en nieren. Als jonge jongen kwam hij al bij MotoPort Stadskanaal over de vloer. Later nam hij het bedrijf over. Toen het bedrijf uit zijn jasje groeide, verhuisde het naar Assen, het Mekka van de motorsport, waar Jan de ruimte vond om er het mooiste en grootste motorbedrijf van Drenthe van te maken!

SuperSale bij MotoPort

Super Sale bij MotoPort Assen

Tijdens de MotoPort Assen Super Sale profiteer je van hoge KORTINGEN TOT MAAR LIEFST 50% op motorkleding, accessoires, helmen en laarzen. Bekijk hier alvast een greep uit de knallers van aanbiedingen.

Kom langs tijdens de Super Sale op 29, 30 september en 1 oktober 2023 en upgrade je motoruitrusting zonder je portemonnee te plunderen!

vacature

Kom jij ons team in Assen versterken?

Openstaande vacatures

Word jij onze nieuwe collega?
Wij hebben de volgende vacatures:

welkom

Bezoek onze motorzaak in Assen:

Industrieweg 11
9402 NP Assen
Tel: 0592406061
NL812097117B01
E-mail

kleding mp assen

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 20.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Dealerschappen MotoPort Assen

Dealerschappen:

MotoPort Assen is officiële dealer van Ducati, Suzuki, Yamaha, Honda, MV Agusta en de scootermerken Vespa & Piaggio.

Jan - Marcel - verkoopbemiddeling inkoop motoren etc

Jouw motor verkopen zonder rompslomp.

Jouw motor laten verkopen? MotoPort Assen biedt jou de mogelijkheid om je motor door professionals te laten verkopen.

Wie een nieuwe motor koopt, ruilt zijn oude motor doorgaans in. Soms is inruilen niet mogelijk, bijvoorbeeld omdat je geen andere motor wilt aanschaffen of omdat je gewoon nog niet weet welke motor je wilt hebben. Als je dan toch je handen vrij wilt hebben, kun je proberen om je motor zelf te verkopen via Marktplaats of andere advertentiesites, maar dat kan een lastige klus zijn. Soms worden er rare, lage bedragen geboden en krijg je schimmige figuren aan je deur, die je liever niet proef laat rijden. Ook wordt er nogal wat van je onderhandelingsskills gevraagd om een goede prijs te bedingen.

Lees meer
werkplaats MotoPort Assen

Maak een werkplaats afspraak

Voor alle onderhoudswerkzaamheden, groot en klein, en eventuele reparaties ben je in goede handen bij Willem, Luciano, Steven en Stefan. Onze technische medewerkers beschikken over de meest moderne apparatuur om er voor te zorgen dat jouw motor weer technisch helemaal in orde de weg op kan! 

Maak een afspraak
Team-MotoPort-Assen

Enthousiaste motorliefhebbers

MotoPort Assen beschikt over een team van enthousiaste motorliefhebbers, die klantvriendelijkheid, gezelligheid en goed advies hoog in het vaandel hebben staan.

Als multi-brand dealer met vele dealerschappen heeft MotoPort Assen alles in huis, van lichte bromscooters tot snelle sportmotoren en van nieuwe tot betrouwbare gebruikte motoren. Voor vakkundig onderhoud ben je hier ook op het juiste adres: de aftersales-afdeling is modern ingericht, met onder meer een eigen testbank. Daarnaast zijn de medewerkers dankzij een continu trainingsproces op de hoogte van de laatste technieken.

 

Vragen? Neem contact met ons op!