MOTOPORT Assen 33

Jouw motor laten verkopen door MotoPort Assen

Bij verkoopbemiddeling laat je jouw motor door MotoPort Assen verkopen, zonder dat je hem inruilt. De motor blijft dus van jou tot deze verkocht is. MotoPort Assen spreekt met jou af voor welk bedrag de motor aangeboden wordt en voor welk bedrag de motor verkocht mag worden. Ook wordt vastgesteld welke vergoeding MotoPort Assen in rekening brengt voor de bemiddeling. MotoPort Assen zorgt dat de motor technisch in goede staat wordt gebracht en netjes gewassen en gepoetst in de showroom wordt gezet, aangezien we alleen representatieve motoren in ons aanbod willen tonen. Ook zorgt MotoPort Assen er voor dat de motor gefotografeerd wordt en op MotoPort.nl geplaatst wordt, waardoor je bereik en ook de verkoopkansen enorm vergroot worden.
MOTOPORT Assen 15

Ontzorgen

Verkoopbemiddeling heeft diverse voordelen, zowel voor de koper als voor de verkoper. De potentiële koper kan namelijk proefrijden met de motor, die tijdens zo’n rit via MotoPort verzekerd is. Ook financieren behoort tot de mogelijkheden. Als verkoper heb je het voordeel dat je overdag niet thuis hoeft te zijn, je geen vreemd volk over de vloer krijgt, je de motor veilig verkoopt en dat je gebruik maakt van de expertise van een professionele verkoper, zodat je ondanks de vergoeding wellicht nog meer voor je motor kunt krijgen dan je zelf had klaargespeeld. Dat noemen we een win-win situatie.
MotoPort kan je ontzorgen bij de verkoop van je motorfiets. Onze professionele adviseurs leggen het je graag uit.

De voordelen van het verkopen van je motor door MotoPort Assen

De voordelen van het verkopen van je motor via MotoPort Assen
  • Geen risico met proefritten
  • Grotere verkoopkans door veel exposure en advertenties op tal van websites
  • Nieuwe koper heeft de mogelijkheid tot garantie, dus hogere verkoopkans
  • Nieuwe koper kan financieren, dus grotere verkoopkans
  • Geen rompslomp met adverteren en onderhandeling
  • Geen vreemden aan de deur
  • Verkoop door professionals
Een inruilaanbod of verkoopprijs voor je motorfiets ontvangen, vul dan hier je gegevens in en vergeet niet om foto's mee te sturen.