Harley Davidon motorkleding & accessoires

Casual kleding, handschoen, hats & caps, maar ook motorkleding, helmen en accessoires kun je komen bewonderen in onze uitgebreide kledingshop.

Harley Davidson Motorkleding & helmen - MotoPort Goes

Harley Davidson

Motorkleding & helmen

Naast motoren, kun je in de kledingshop ook terecht voor specifieke motorkleding van Harley Davidson. Een stoere collectie voor heren en dames, bestaande uit leren en textiele motorjassen en bijpassende broeken en handschoenen. Voor de die-hard easy rider, hebben ze ook nog de old school “chaps”

De collectie jet-,integraal en systeemhelmen is natuurlijk ook helemaal in de urban HD style.

XXL Mega Kleding Shop

Shop Harley Davidson bij Motoport Goes

Bekijk onze kledingwinkel in Goes

Highlights

Bekijk hieronder een aantal nieuwe producten uit de Harley Davidson kleding en helmen collectie. Benieuwd naar de rest? Kom dan langs in de kledingshop!

Harley Davidson Sleeve Stripe motorjack - MotoPort Goes

Sleeve Stripe

Leren motorjack

Racing geïnspireerde retro look, boterzacht leer. Geschikt om te dragen bij kouder weer. Laser-uitgesneden letters aan de voorkant.

Harley Davidson Vanocker waterdichte motorbroek

Vanocker

waterdichte "over" broek

De Vanocker waterdichte ‘overbroek’, helpt je comfortabel door te blijven rijden wanneer het weer wat slechter wordt. Functioneel design met ventilatie en reflectie.

Halrey Davidson Bougie Sun Shield jethelm - MotoPort Goes

Bougie

Jethelm

De glans en eenvoudige krijtstreep geven deze helm een strakke, ingetogen stijl, voorzien van uitwasbare voering en zonneviezier. Ventilatie op het voorhoofd.

Harley Davidson - Watt leren handschoenen

Watt

Leren handschoenen

Geïnspireerd door de LIVEWIRE™. Ventilatie fourchettes en Coolcore voering, gebogen vingers voor minder vermoeidheid en stretch delen voor maximale comfort.

Halrey Davidson Accessoires - MotoPort Goes

Accessories

De accessoires van Harley-Davidson sluiten mooi aan op de collectie kleding en motorfietsen. Halsbeschermers, wanten en beanies, maar ook patches en pins. Leuk om weg te geven, maar zeker ook zo leuk om zelf gebruiken.

Persoonlijk advies?

Meld je aan voor Personal Shopping!

Aanmelden Personal Shopping bij MotoPort Goes